Underbart

Nu börjar det likna något, nu börjar jag känna mig som en PCD (pussy cat doll). Nu börjar dansen ge sig och sätta sig! Idag fick vi en ny danslärare, profesionell dansare från Australien. Hennes namn var Rihanna och hon var gööör läcker, riktigt snygg! Fast enligt henne är svenska tjejer de vackraste kvinnorna i världen! Det ni!

Imorgon blir en lång dag i Lund, tänkte åka dit så att jag är där redan kl 8 och kan plugga fram till 10 då jag har min uppsatsintroduktion. Jag förstår inte riktigt hur våra lärare har tänkt. De har delat in oss i olika rupper där vi vid olika tillfällen ska skriva en upsats. Jag har hamnat i gruppen som egentligen skulle skriv auppsats på obligationsrätten men blev flyttat till immaterialräten som är nu unmder samma period som jag egentligen m,åste börja plugga till tentan. Det är inte riktigt fair enligt min mening! Detta kunde ha planerats lite bättre kan man tycka men det är lika för alla så jag får ta och bita i det sura äpplet och do what I have to do!
Förutom en massa plugg blir det en del festligheter imorgon. Inflyttningsfest hos Christofer samt lite ms på myntha, en lugn kväll dock!

Idag har jag fått massor gjort. Har pluggat hur mycket som helst, har tränat (dansat) och sen har jag även hunnit att söka ett jobb, extra jobb då. Säger inte var då det känns dumt att avslöja nom jag inte skulle få jobbet. Ja vet inte hur många som har sökt det och det enda jag kan hoppas på i nuläget är att få komma på intervju. Jag var iaf väldigt nöjd med mitt personliga brev och CV!

Nu ska jag dock krypa under täcket, läsa lite och sedan somna in och drömma om sommarens alla bravader!



Vill ha sommar och bruna ben

Nu kör vi !!

Nu ska jag dra igång med ordentlig träning, nu ska jag tillbaks!
Började med armar och axlra idag, är helt slut i mina armar nu och kunde knappt lyfta upp gaffeln när jag skulle äta! Härligt!! Då vet man att man har tränat ordentligt. Imorgon blir det dans, onsdag ev något pass på friskis, torsdag blir det löpning och fredag ben- mage och ryggträning. Har med andra ord planerat en riktig träningsvecka. Det jag missar i veckan tar jag igen till helgen.

Imorgon har jag en fri dag från Lund, denna dag ska spenderas klokt med massor av plugg och så klart dans på kvällen. Hinner jag så ska jag ta mig in till Lund för teprovning men det är ytterst tveksamt att jag skulle hinna det.

Onsdag blir det skola som vanligt och en lång pluggdag i Lund. På kvällen blir det troligt vis inflyttningsfest hos Christofer och sedan party på Myntha för dolu§ spexet! En trevlig kväll lär det bli!

Torsdag har jag inget annat planerat förutom skola och träning. Ska nog se till att vara hemma och plugga ordentligt, ev börja skriva på uppsatsen!

Fredag är det, förutom skola, dags för tacksittning på JF för oss faddrar. Ska bli mysigt med lite lagad mat och mingel med faddrarna. Hoppas nu Carl och Cecilia anstränger sig ordentligt så vi får underbar mat att avnjuta!

Nu ska jag sätta mig och plugga i minst en timme iaf, orkar jag mer ja då fortsätter jag ett tag till. Vi hörs igen imorgon!! puss och kram på er

Sebastian Bayer

Jag vet att det är ett tag sedan innomhus Em i friidrott hölls i Turin ( 1 mån sedan nu tror jag) men jag måste bara berätta. Killen som vann herrarnas längdhopp är en vän till mig och jag blev minst sagt chockad när jag såg honom på TV. Jag har inte träffat honom på 5 år nu då han är från Tyskland och att plötsligt se honom hoppa på TV med seniorer och dess utom ta hem hela tävlingen och som grädde på moset även slå nytt europarekord med 8.71m är helt ofattbart, helt otroligt! När jag såg hans lycka då resultatet visades upp på resultattavlan kunde jag inte annat en glädjas med honom, jag satt själv i soffan och skrek av glädje. Jag är så glad för hans skull då han har haft så många motgångar. Senaste motgången var typ för två år sedan på JVM då han halkade på plankan och fick tre frakturer i foten plus skadade ledbanden rejält. Man trodde aldrig han skulle kunna gå normalt igen, men se och häpnas. 2 år senare är han europamästare!

Ville bara önska Sebastian ett stort grattis! GRATTIS!!!





Trötter

Usch plugget står mig upp över öronen just nu, orkar helt enkelt inte mer. Ska byta om och sedan åka iväg till gymmet och träna lite! Hade egentligen planerat in en lång joggingrunda ute men precis när jag var påväg slängde jag en blick ut genom fönstret och till min stora förtvivlan såg jag hur små vita dunbollar seglade ner från himlen, SNÖN var här åter igen. Andra gången denna veckan. Jag förstår inte vart det kommer ifrån. Det ska ju vara vår nu och 10 grader.
Aja min löprunda falierade och nu ska jag istället åka till gy,mmet och träna där.

Imorgon är det äntligen fredag men jag är inte fri från plugg inte. Kl 8-10 föreläsning, 10-12 sitta i grupprum med tjejerna och göra övningar tills nästa vecka, kl12 ska vi ses i projektgruppen och slipa klart på vårt arbete och sen ska jag äntligen hem. Lär nog plugga en del hemm också. Höjdpunkten denna dag blir nog när min babe svänger in utanför huset här hemma. Längtar. Blir ingen afterschool för mig imorgon, även om JF goes Russian. Mamma ska iväg kl 19 och hon måste rulla upp mitt hår innan. Vill man vara fin på sittningen på lördag får man stå över annat.

Nä nu blir det träning, tjingeling






Valet i kvalet, vem ska jag klä ut mig till på lördag? Hårresultatet får avgöra!

Vart kom snön ifrån?!?!

Det är slutet av mars nu coh vi börjar verkligen gå mot vår/sommar. Vad frå jag då se, till min stora förskräkelse, imorse när jag vaknar om inte snö!! Det snöade hej vilt ute ocj jag blev så besviken. Jag trodde verkligen att våren var här för att stanna men icke sa ncke. Det var bara att dra på vinterkappan, halsduk och vantar och ge sig ut i kylan. Snöovädret gav dock med sig under dagen och solen tittade fram men kylan var fortfarande isande.

Min dag idag var ingen höjdare, tråkig föreläsning kl 8-10, dötid mellan 10-13 (fick dock lite pluggat och en lunch äten tillsammans med vännerna) och sedan rättsfallsseminarium mellan kl 13.16 där jag mest satt och skickade sms än att lyssna. haha. Kl 16.10 to jag tåget vidare till Malmö och bussen bort till dansen. Idag var inte min dag. Inga av de nya stegen på koreogrfin ville fungera för mig och min frustration bara växte och växte. Till slut gick det någorlunda men jag undrar om jag minns stegen nu när jag tänker efter så här i efterhand. Jo jag minns alla steg men frågan är om jag kommer ihåg de i rätt ordning. Aja vi får la se det på tisdag.

Nu ska här ätas färsk fisk och sedna tuffar pluggtåget igång fram tills läggdas. Wish me luck!



Uppfräschad

Min kära vän Carolina har varit i farten och pimpat min blogg, visst blev den underbart fin! Jag gillar den verkligen!

Jens och Sofia åkte precis hem och jag ska nu ta tag i allt plugg som jag har till denna vecka. Helst av allt skulle jag bara vilja hoppa över och ta en restresa till ett land där det är vamt, där man inte behöver ha några bekymmer alls! Tänk att bara packa ihop sitt pick och pack och bara åka iväg... sååå skönt!

Nu ska jag läsa lite rättsfall iaf och försöka få ihop något till vårt projekt som ska vara klart om en vecka!

Halmstad

Nu sitter jag i köket och njuter av livet. För ett tag sen åt vi en underbar frukost, läste tidningarna och pratade massor. Igår när vi kom var det helt underbart väder och vi tänkte vi skulle utnyttja detta genom en lång promenad. Vi kom inte så längt innan vi bestämde oss för att göra promenaden kort. Det blåste väldigt kalla vindar men när det väl var vindstilla var det ganska behagligt.

Om en stund dyker Soffan och Jensa upp. Soffan tog sitt efterlängtade körkort igår, därav deras tripp upp hit! Ikväll blir det bio inne i Halmstad city men innan dess ska vi hinna med att äta på Punch, restaurangen med bäst mat i hela Tylösand! B har ätardag idag så han ska få njuta!

Nä nu ska jag läsa lite, på återseende!

Mitterminspub

Igår hade vi kommit så långt som till mitten av terminen, där av mitterminspub med lärarna. Det bjöds på mat uppe på jf och föredrag från Ericssons fd chefsjurist som berättade för oss om andra vägar man kan ta för att få en super bra karriär utan att sitta ting. Väldigt underhållande kvinna det där.

Efter middagen var det fritt fram att mingla runt med lärarna och så. Kände dock inte för att slänga mig in i någon diskussion med risk att fastna i någon av Olas långa utlägg. Jag höll mig till vännerna och visst blev det en trevlig kväll. Nadja kom hem från Isla de Margarita för några veckor sen och hon berättade för mig vad hon tyckte om ön då jag ska öka dit i juni! Lääängtar

Nu om 20 min bär det av till Halmstad där helgen ska spenderas med min baby, massor av plugg men samtidigt ska jag slappna av som bara den och njuta av tillvaron!! Nu måste jag packa innan jag måste springa iväg!!

xoxo

Träning på gång

Vissa av er vet redan att jag hatar att gymma. Det känns så meningslöst att springa runt från maskin till maskin och göra dessa övningar om och om igen. Jag jobbar hellre med fria vikter, frivändningar och ryck samt djupa benböj men det kan man inte direkt köra på friskis och svettis gym. Sedan jag slutade friidrotta har jag inte riktigt hittat något som passar mig så jag går på olika pass. Helst av allt hade jag velat kunna träna friidrott som vanligt men man kan inte ändra på det som hänt, jag önskar jag kunde. Nej nu bär det av mot friskis.

If I cold turn back time...



Vill ha sooooommar, sommar och sol!!

Våren får mig verkligen att må bra. Var inne i Lund en vända idag och alla är så glada. Iof var det ganska onödigt för mig att ta mig in till Lund för jag åkte hem lika snabbt igen när jag insåg att biblioteket var fullt. Irriterad blev jag då jag insåg att jag slösat massor av tid bara för att åka in och sen vara tvungen att åka hem igen. Dock fick jag sällskap av trevliga Björn hela vägen så jag ska inte klaga!

Nu sitter jag här med mitt rättsfall som jag skulle förbereda tillsammans med en annan i gruppen imorse på statsbiblioteket men hon dök aldrig upp och efter att ha väntat i 30 min gav jag upp. Hur jag ska kämpa mig igenom detta rättsfall meed min motivation vet i tusan men jag ska göra det :). Ikväll blir det träning och tidigt säng.

Nu ska jag återgå till Peter S som gjort sig skylldigt till bedrägeri mot en utomstående. Frågan är om hans handlande har skett i tjänsten som biträdande jurist och på så sätt täcks av principalansvaret enligt 3kap 1§ Skadeståndslagen. Åter står att se...




Vår

Nu måste väl ändå våren vara här, solen har tittat fram i några dagar och alla vårblommor har poppat upp ur jorden. Min lilla plan var att jag enetuellt skulle cykla bort till biblioteket idag men jag får se hur det blir, bussen stannar ju trots allt precis utanför :)

Nu ska jag fixa till mig och åka/cykla bort till biblioteket och förbereda mitt rättsfall tills imorgon! Jag är på tur för redovisning!

Dirty Dancing

Alla har vi våra favoritfilmer som vi bara kan se om och om igen och aldrig någonsin tröttna på. Om man skulle råga folk vilken som var deras favoritfilm skulle nog många räkna upp klassiker som Breaveheart, Armagedon, Titanic, Remember the Titans och många andra bra filmer. Jag och andra sidan har en absolut favorti som jag kan se dag t och dag in och fortfarande älska lika mycket. Min favoritfilm är Dirty Dancing, en helt underbar dansfilm som jag tror att många andra också tycker om. Den speglar kontrasten mellan fattiga och rika och en förbjuden kärlek mellan dessa två grupper, en kärlek som visar sig vara så stark att den övervinner allt som den får motstå.
Jag kan inte på handen räkna upp hur många gånger jag har sett denna film och hur många gånger jag än ser den gårter jag ändå floder i slutet när Johnny och Baby gör det berömda lyftet i den avslutande dansen eller när hennes pappa säger "You looked so beautiul up there". Ja, den som vill se mig gråta ska se denna film med mig, annars gråter jag aldrig offentligt!!


Now I had the time of my life, you know i never felt like this before,
Yes I swear it's all true, and I owe it all to you.
Because I hade the time of my life, and I owe it all to you!



Promenad

Morgonen började med 1 timmes lång promenad i solen. Många av er tror säkert att det var hur mysigt som helst och det hade det varit om dit inte hade blåst så fruktansvärt mycket och kallt. Dock så tog jag förnuftet till fånga och drog på joggingskorna och traskade hela vägen bort till B:s lägenhet och runt området och tillbaka. Tog ca 1 timme då jag gick lite omvägar. Jag gick bla förbi den gamla lägenheten som B hade och en hel del minnen poppade upp. Jag insåg hur mycket jag saknar den gamla goda tiden, kompisgänget och allt kul som vi hittade på. Man var trygg och viste precis vad som gällde dag för dag, behövde inte fatta några jobbiga beslut eller så. Jag vill vara "barn" igen.

Nu ska här pluggas, måste få tillbaka motovationen nu! Sen ikväll blir det dans!!



Motivation = NOLL

Jag har för närvarande noll motivation. Jag orkar inte läsa, jag vill inte läsa och jag känner mig tusen gånger sämre än alla andra. Det är bara 6 veckor kvar till tentan och jag har ingen som helst aning om hur jag ska kunna lära mig allt vi ska tills dess. Jag kommer gå under. Förutom allt jag måste lära mig så har vi 2 projekt att göra plus att jag har ett arbete att skriva precis innan tentan. Usch... Ja jag vet att jag klagar och att det är lika för alla men ja vet inte varför men det känns som att alla andra lär sig snabbare och kan allt vi lärt oss hittills som rinnande vatten, men inte jag inte. Pust...

Nu ska jag duscha, har varit och avreagerat mig med lite träning, ar blivit ganska vig nu med all min stretching :) Något positivt med mitt liv ju :P



Pensionärsfight

Idag på bussen hem från centralen såg jag något väldigt underligt men så underhållande. Vid en hållplats kommer en tantalanta på bussen med sin rullator. Vid platsen för handikappade sitter en gubbe på sin rullator och vid sidan om honom står hans gumma. Tantalantan med rullatorn vrålar till gubbens gumma " Minnsan och här ska jag stå, nu får du ta och flytta på dig annars blir jag arg". Gumman såg lite chockerad ut men då plötsligt röt hon tillbaka (hörde dock inte vad hon sa) och tog sedan ett steg åt sidan och satte sig på en plats lite längre bak. Gubben såg allmänt förvirrad ut och ja som grädde på tårtan började tantalantan prata med honom och klappa honom på axeln lite flörtigt och jag kunde se hur röken ven ur öronen på gubbens gumma :). Jag satt där bak och smålog lite grann åt detta drama á la "Våra bästa år" haha. En underhållande bussfärd helt enkelt!

Pratkvarn

Jag har för länge sedan kommit underrfund med att jag är en riktig pratkvarn. Jag är väldigt social med folk men ibland kan mitt pratande bli till en överdrift. De olika anledningarn till överdriften som jag kan tänka mig är:

- Nervositet
- Ett speciellt intresse för personen jag pratar med
- Jag vill få fram min åsikt ( i debatt men då är det ingen negativ överdrift )
- Osäkerhet

Jag är lite rädd för att mitt babbel endera dagen kommer skrämma iväg folk från mig och det är något ja absolut inte vill! Mitt nya motto kanske bör bli "att tiga är guld, att tala är silver" tvärt om liksom. jag ska ta tag i mig själv och sluta vara en pratkvarn



One moment in time

Whitney Houston är helt fantastisk! Vilken röst alltså!


Afterschool med JF goes Mexican

Jepp, igår var det afterschool på JF med mexikansk mat, mums i magen! Vi var ett ganska stort gäng som satt och mingla på JF om allt vad man kan mingla om! Sedan delades gruppen och jag frotsatte vidare med calle och oliver (och senare Christina) för att titta på film. Jag valde valkyria men vi såg den aldrig, Vi fastnade i en mångd djupa diskussioner och christina och jag åkte inte hem förrän 00.22 tåget. En riktigt mysig kväll!

Framför oss på tåget satt några grabbar som förmodligen var påväg till malmö för utgång (av om man dömmer efter all dricka de hade med sig på tåget). De var väldigt högljuda och anade nog inte alls att jag och christina satt och diskuterade hur gamla de kunde vara. Vi insåg snabbt att det egentligen är ganksa omöjligt att gissa ålder på människor. De såg ändå ganska "gamla" ut men samtidigt kunde vi också tänka oss att de var små gymnasielamm. Hur som helst bestämde vi att de inte var yngre än 19 (födda -90) och inte äldre än oss.

Ikväll blir det troligtvis fest hemma hos Malin. Hon ska ha privatfest med ett rosa tema. Inga problem tänkte jag när jag fick veta temat, men när jag kikade in i min garderob fick jag en smärre chock. Jag har ju typ inget rosa, jag som trodde att jag hade hur mycket som helst. Hittade tillslut en topp med rosa detaljer som får duga. Efter en visit hos Malin kan det hända att jag tar tåget vidare in till Lund för att, tillsammans med det Irländska sällskapet, fira S:t Patrics day uppe på JF, men det återstår att se!

Nu ska jag iaf göra något helt annat!


Jag och min  lilla älskling


Saknar honom fruktansvärt mycket

Tacksittning

Igår hade novischerna, eller rättare sagt Christofer och Vidar, arrangerat en sittning som tack för det vi faddrar gjort för de under deras novischperiod! Det hölls på Myntha som förövrigt är ett mycket fint ställe, väl värt ett besök. Det bjöds på utsökt mat och en del tal poppade upp hipp som happ. Av någon konstig anledning nämnde jag något om spontantal till Christina och restan av gänget vid mitt bord. De tyckte att att det var en stålande idé och tyckte att jag skulle hålla ett. Innan jag visste ordet av så¨klingade det i glaet och jag schussades upp på golvet för att, ja, hålla tal helt enkelt. Helt oförbered drog jag ingång ett tacktal till Christofer och Vudar, Myntha och så klart alla våra kära novischer. Jag rundade av mitt korta tal med en skål och folk började sjunga "Det där det gjorde hon fan så bra...". Synd bara att jag sumpade låten med att inte veta vad det var jag skulle sjunga men Christina hjälpte mig så vi fick ett lyckligt slut även på den historien!

Kvällen var inte slut efter sittningen utan festen fortsatte vid baren och det pytte lilla dansgolvet, riktigt drag fick vi till. Vissa drog till Avenue men jag stannade kvar och det visade sig senare vara det kloka valet då folk kom tillbaka från Avenue pga folkbrist på dansgolvet. Nästa gång lyssnar du på mig Christina och stannar kvar!
Förutom grymt ös på Myntha bjöds det på en hel del kärlek och mys från många håll och kanter. Vem vet, kanske var det någon som hittade varandra under denna fantastiska kväll? Time will tell!!

Strax efter kl 3 var jag hemma hos madde och sängdags. Uppstigning kl 7 för föreläsning kl . Madde och jag kände oss riktigt duktiga som faktiskt tagit oss upp och verkligen gick iväg på föreläsningen! Jag kan verkligen tycka att det är oerhört skönt så här i efterhand då jag tom hann göra övningarna till studentledda tillfället på måndag så nu slipper jag de i helgen!

Nej nu ska jag gå och läsa lite skadeståndsrätt har jag tänkt! See you later aligator!


Har tyvärr inga bilder från kvällen då min kamera krånglar massor för tillfället

Kan våren komma snart eller?

Idag konstaterade malin och jag att det är hon som skrämmer bort solen. Alltid då det är soligt och fint nämner hon sina powerwalks efter skolan och när föreläsningen sen är över har det fina vädret försvunnit, puts väck! Så nu har vi kommit överens om att hon inte ska prata om sina powerwalks alls då det är fint väder så kanske solen stannar hos oss och det äntligen kan bli vår!

Idag är det dans och jag har nog blivit 1cm vigare :P känns inte som att jag kommer någon stans med vigheten, usch! Innan dansen måste jag läsa lite skadeståndsrätt så jag kan komma någon stans i den förbaskade boken. Evas föreläsningar är verkligen guld värda, älskar struktur!

Imorgon är det dags för taksittning för oss faddrar och den går av stapeln på Myntha med god mat och underbart folk! Får se hur länge vi blir ute för vi har föreläsning dagen efter redan kl 8 på morgonen :) men det har inte hindrat oss förr från att ha skoj ända in på småtimmarna :)

Nu ska jag prova mina balklänningar och se hur mycket jag måste smlna av innan vårbalen! Sen blir det plugg för hela slanten. Off I go!


Internationella Kvinnodagen

Denna dag är tillägnad alla undebara kvinnor i vår värld. Utan oss hade världen inte sett ut som den göra, männen hade absolut inte klarat sig utan oss. Så till alla män där ute, se nu till att uppvakta kvinnorna i era liv. Visa de att ni uppskattar allt de gör och att de betyder mycket för er :)

Igår var en mysig dag. Den började med en runda på stan med älskling. Kollade in ett par skor (som jag förövrigt inhandlade idag) och shoppade lite smyckn inför kvällens tillställning. Lunchen blev på Triangeln och restaurang di Penco, underbar pasta har de där!
Dagen blev dock inte riktigt som planerat då halva malmö var avstängd pga Davis cup och alla dess kravaller och upplopp så när man skulle ta sig från triangeln och hem fick man köra tusen omvägar. Väl hemma inleddes min omvandling. Det var dags för inflyttningsfest hos Ragge (Ragnar) och hans flickvän och jag hade en riktigt bra ide om hur jag skulle se ut kvällen till ära. Resultatet mina damer och herrar, blev precis som jag tänkt mig och jag var så nöjd. Med vitt linne, rutig tight kjol och våfflat hår med stora gultringar i öronen var jag ready to party.
Festen hos Ragge var mer än lyckad, hade så himla roligt, kvällen slutade dock inte lika bra då vi tog oss till SSK (sydskånskan). Jag vet inte om det alltid är så eller om det bara var igår men musiken var kass och folket där var väldigt konstiga. Jag ska inte dit igen iaf. Vi kunde lika gärna ha stannat kvar i lägenheten och fesat där hela kvällen för det var roligare! Men men nu har man testat den nationen också, en erfarenhet rikare!

Idag har vrit slappedagarnas slappedag. Åt frukost med B på ett cafe med buffé och därefter blev det 1h på stan och nu har vi inte gjort mycket mer. Jag ska plgga lite nu är det tänkt medans B är och fightas med alla vikter på Friskis. Sedan blir det myskväll med godis och film :)

Nu ska jag fördjupa mig i skadeståndsrätten och allt vad den bär med sig!


I'm back

Internet är inkopplat, I'm back!

Nytt hus, nytt rum, nya färger, ny atmosfär, nya tag. Det är nästan ett helt nytt liv. Hur skönt som helst! Jag trivs mer och mer här och så fort vi har fått ordning på huset ska jag bjuda hem mina vänner på lite festligheter för att inviga lyan :)

Idag har varit en bra dag, ovanligt nog. Nytt block inleddes i min utbildning och vi tog oss ann skadeståndsrätten. Väldigt intressant må jag säga. Kan bero på föreläsaren vi har, inte bara tt hon är kvinna (hihi) utan hon är pedagogisk och organiserad så man hänger med genom hela föreläsningen, inga utsvävningar till  sådant  som inte är relevant.
Har även hunnit plugga med Johanna mellan kl 11-16. Vi han med äldigt mycket tycker jag och vi var väldigt nöjda när vi gick därifrån! Imorgon ska vi fortsätta, blir dock bara två timmar då, men måndag då repeterar vi på allvar :) haha
När jag ändå pratar om Johanna så kan jag ju nämna att hon skaffat en blogg så kika in där och läs om hennes vardag, det blir hon nog glad för, http://mealuxx.blogspot.com

Pratade även med Ben i telefon för en stund sedan, han var så glad. Han hade fått sitt resultat från matteprovet han gjorde förra veckan och han hade lyckats oerhört bra. Enbart en halv poängs fel resulterade i MVG och en bra start på kursen. Grattis älskling!

I tisdgs var den dags för danspass nr 2 med Soffan, hur kul som helst. Det blir bara roligare och roligare för var gång, trots att jag känner mig  klumpig som en flodhäst när jag ska göra alla kvinnliga rörelser men så är der väl när man inte har dansat på dryggt 10 år och strechingen avtait sedan jag slutade friidrotta. Får bli ändring på det, ska försöka tänja på mig lite var dag så jag blir vig som ett gummiband :)

Nä nu ska ja packa upp lite flyttlådor ¨så att jag blir klart med det snart. Hej så länge!


Inget internet

Nu har jag varit frånvarande ett tag igen men detta beror inte på mig själv utan på flytten. Vårt internet har inte kommit igång än så jag har inte kunnat uppdatera sen sist. Nu är jag i gbg och kan skriva några rader så att ni inte tror att jag har gått under isen helt :P

Flytten har g¨ått smidigt och bra och nu har vi hunnit bo där i 1 vecka. Jag trivs jätte bra men har dock kommit underfund med atrt jag måste packa upp resten av mina lådor så snart som möjligt för att få ordning på livet. Har å andra sidan  inte så många lådor kvar så det ska nog gå snabbt.

I måndas var hela grupp 2 bjudna hem till Torvald på middag och gud så mysigt det var! Det bjöds på utsökt mat och mingel i massor. Som tack för den underbara novischperioden fick vi faddrar vars en ros. tt vara fadder är det bästa jag gjort hittills under mina studier och perioden blev lyckad tack vara er och då menar jag våra underbara novischer. Utan er hade det inte varit samma sak!

Tisdag, japp då drog dansen igång med buler och brak. Det var sååå roligt men ack såtufft med styrkepasset. Snacka om träningsverk dagen efter.

Resten av veckan var händelsefattig bortsätt från alla rättsfall som skulle läsas. I fredags åkte jag upp till Halmstad för en myshelg med B i huset i Tylösand. Vi bestämde oss snabbt för att ist ta oss upp till Göteborg. Igår såg vi Frölunda-Djurgården och senare även melodifestivalen, en riktig myskväll! Idag ska jag plugga en del är det tänkt sen vet jag inte vad vi har planerat in, eventuellt ett biobesök men vi år la se!
Nu ska jag plugga en stund iaf, i hörs när internet vill!

RSS 2.0