Grattis Vivan 21 år

Ett skånskt trefaldigt leve för mig på min dag, jag leve, hurra, hurra, hurra!!!
Idag är det min födelsedag, vilken dock börjar lida mot sitt slut. Denna dag har varit helt underbar, bokstavligt talat. Vädret har varit helt fantastiskt, släkten har varit här och  jag har blivit ordentligt firad.

Igår inleddes firandet på Lunds Nation. Jag och Johan hade ordnat en födelsedagssittning med temat "Min högsta dröm som liten" och denna fest var grym. Det var tempo och fest från början till slut, det var helt galet och så himla lyckat! Tack alla ni underbara vänner som var där och förgylde vår dag, ni är guld värda. Och tack för de fina presenterna. Bästa presenten för kvällen stod Johanna och Carolina för (ursäkta mig ni andra, jag älskade era presenter också). Jag fick nämligen en pimpad lagboksväska!! Hur grymt är  inte det då??!!  Nu komer jag alltid veta vilken som är min i vimlet av svarta lagboksväskor och jag kiommer altid inleda pluggandet med ett leende på läpparna när jag tar ut min lagbok ur detta mästerverk!! Tack!

Nu ska jag äntlien sova efter en minst sagt galen och underbar helg med lite sömn, imorgon är det back to basics. Sista veckan innan beach 2009 och sommarlov på riktig, äntligen!



Fy på mig!

Jag vet, jag vet, jag vet! Dumma mig att jag inte har skrivit på åratal. Frågan är egentligen varför då jag faktiskt har varit med om massor av trevligheter på sista tiden! Jag har helt enkelt inte orkat ta tag i det men nu tänkte jag skriva lite iaf för att slippa plugga.

Sedan jag skrev sist har jag bla hunnit gå på min kusins bröllop, helt fantastiskt. Jag kommer att skriva ett inlägg om det och jag kkommer även publicera ett inlägg med bilder från bröllopet men det får tyvärr vänta lite.

Förra veckan var en kortis då torsdag varr kristi himmelfärds dag och fredag en klämmis så jag var i skolan enbart måndag-onsdag sedan åkte jag raka vägen upp till Halmstad för en myshelg med släkt och min älskade. Helgen var rent ut sagt Mysig! Solade i solen, läste böcker, åt underbar mat, var på bio och ven en sväng om Götet och Kungsbacka på vägen tillbaka till Tylösand. Det bästa av allt var att jag fick spendera dessa 4 underbara dagar tillsammans med min älskling, det är inte ofta vi får umgås så länge, det gäller att ta vara på varje sekund!



Frukost på sängen med nybakade scones



Även denna veckan har gått relativt fort. Redovisade sista projktet idag och jag är riktigt nöjd med de individuella komentarerna jag fick av vår lärare, de var faktiskt väldigt bra och jag är hur glad som helst för det med tanke på vilken bitch hon kan vara, for real! Hur som helst, hon hade inget att klaga på och var imponerad över vårt gemensamma framförande. Väl hämma satte jag mig ner för att färdigställa det sista ällande bordspaceringen til min och Johans stundande födelsedagssittning på lördag. Nu är jag klar med allt och kan slappna av och hoppas att det blir en lyckad fest på lördag och at alla har skoj. Nu ka jag återgå till plugget men jag lovar, jag skriver igen snart!



Namnskyltarna är färdiga



Ett smakprov från bröllopet, det kommer mera!

Tjejmiddag

Ikväll blir det tjejmiddag hos AnnaClara, mysigt värre.

Jag hade gärna skrivit mer men hinner inmte då jag måste göra mig iordning och åka in till Lund. Brölloppet i heögen var helt fantastisk. Jag skriver om det i nästa inlägg jag lovar !

Regn, stranden, pick-nick!

Igår bestämde jag och Malin att vi skulle ha pick-nick på stranden efter vår powerwalk. Morgonen bjöd på soligt och fint väder men när klockan började närma sig tolv och vår powerwalk ändrades vädret drastiskt och stora tjocka svarta moln dök upp på himlen. Detta skulle dock inte hindra oss från våra planer. Med saftflaskan och muggarna i ena handen och filt och bullar i andra bar det av ner mot Ribban. När vi var framme började det så klart droppa från himlen, typiskt nog. Vi hittade ett tätt träd att sitta under och med saften i handen satt vi där och huttrade, envisa som vi var. Även fast vädret var så tråkigt och kallt hade vi ändå mysigt. Nu är jag dock hemma i värmen och ska snart iväg och fixa naglarna!




Fryser du eller?



Fika på hög nivå!



Helt fantastiskt underbart väder!! [NOT]

Jag citerar Malin

När man var mindre hade alla tjejer en sån där "Mina vänner" bok som innehöll frågor som ens kompisar skulle fylla i. I augusti förra året fyllde Malin i en sådan bok. Hon skulle svara på "tio snabb"  där en fråga var vad man hade för favorit lag. Många, eller de allra flesta, tänker då på ett fotbollslag, hovkeylag eller liknande men inte Malin inte. Hon hade nyligen fått reda påa tt hon blivit intagen till juristprogrammet och tolkade därför ordet "lag" som en lag i vår kära lagbok och besvarade därför frågan " Jag vet inte än men hoppas få reda på detta efter mina 4,5 år på juristprogrammet". Långsökt inte sant :P haha

Förlåt!

Förlåt så mycket alla mina vänner, har fått massor av klagomål på att jag är sååå dålig på att uppdatera här på bloggen. Under tentapluggperioden hade jag inte tid att plugga men nu när den är över har jag faktiskt ingen ursäkt varför jag inte har skrivit. Jag har helt enkelt inte haft något roligt att skriva om men nu ska jag uppdatera er om allt som har hänt i mitt liv efter tentan.

Förra veckan skrev jag en 6h lång tenta. Man kan tycka att 6h är en hel evighet men när man väl sitter där i en gigantisk tentasal med huvudet nertryckt i lagbok, tentafrågor och russin så rinner tiden iväg fortare än vad man kunnat tänka sig. Från kl 14-20 satt jag och skrev och efteråt var huvudet så tugnt att jag slängde mig i soffan (när jag väl kommit hem) och tittade på film tills jag somnade, helt underbart!

Tisdag bjöd på shopping i Malmö med tjejerna från klassen. En ledig dag från skolan MÅSTE man ta vara på på allra bästa sätt! Blev dock inte så mycket shoppat, enbart en görsnygg kavaj från Zara. Hann även med att träffa två gamla kompisar som ja inte umgåtts med på evigheter. Underart mysig dag trots det dåliga vädret.

Torsdagen var det som planerat dags för party. Malin och jag hade undwer vårt dystra tentaplugg bestämt att vi skulle ta en utgång i Lund efter tentan. Kvällen blev mer än lyckad. Efter att vi stylat oss hemma hos malin och svept vars en Ragnar tåg vi tåget in till Lund och södra esplanaden för förfest hos underbara  Johanna. Vilken förfest, vi hade sååå kul. Spelade massa gamla godingar och körde våra inövade lågstadie danser. Haha kunde absolut inte ha blivit bättre. Därefter drog vi vidare bort mot nationerna. Vi svängde in på Lunds och Penthouse och gick lika snabbt därifrån. Dessa utbytesstudenter är för på och som Malin uttrycker det "de luktar inte allt för gott". Vi gick istället bort till Malmös och Cassa. Vi kom för att stanna, tusen gånger bättre var det och folket kände man :) Efter mycket dansande och sjungande och efter att jag träffat ytterligare en gammal vän, var det dags för mig och malin att ta sista tåget hem. Väl i Malmö lyckades vi hitta en taxi som skulle köra oss båda hem för enbart 100kr Med ett extra stopp. Det är väääldigt sällsynt i malmö ska jag säga er!

Fredag abr det av till gbg för min del, dags för möhippa! Min kusin ska gifta sig och jag blev inbjuden till hans blivande frus möhippa, hur skoj som helst! Lördagen gjorde jag något som jag velat göra i flera år. Jag ha rlänge pratat om det men aldrig kommit till skott men nu small det. Jag piercade min navel. Det blev jäte bra och piersaren var riktigt proffsig och trevlig. Han pratade mer än mig och då vet ni som känner mig att då måste hans mun gått i ett! Många frågar mig nu i efterhand om det gjorde on. Jag skulle ljuga om jag sa nej men då jag har väldigt hög smärttröskel så tyckte jag inte att det var så farligt.

Denna vecka har varit allmänt trist, även om det bara är onsdag idag. Igr var det dock dags för dans och veckans ljuspunkt bland alla dödenföreläsningar. Lillebror kom hem på en vivit igår vilket också var skoj och mormor är äntligen färdig med min klänning som jag ska ha på brölloppet! Jag kommer se ut som en iten gräddbakelse i min cerisrosa klänning men den är jätte fin!

Om en liten stund ska jag ut på en powerwalk med min lilla Malin och samtidigt ta en lite ppicknick vid havet mes saft och tilltugg. Kl 14 ska jag fixa mina naglar inför helgens stundande bröllop och ikväll måste jag förbereda mitt tal som jag ska hålla.

Jag vet att detta blev ett väldigt långt inlägg och att många av er inte komemr orka läsa allt och därför slänger jag in en random bild som ni kan titta på sitället :P



RSS 2.0