Bra dag

Idag har jag haft en bra dag faktiskt. Gick upp ganska tidigt, åt min frukost i lugn och ro framför tidningen, städade mitt rum, tränade och duschade. Allt dett hann jag med innan klockan slog 12. Bra va! Sen har jag pluggat mesta dels av dagen och det har faktiskt gått förvånansvärt bra, kanske var så att de extentorna som jag gjorde var lätta eller så har jg faktiskt lärt mig något under dessa 3 månader. Gud, jag vet inte alls hur det kommer gå på tentan, allt hänger på frågorna och deras frmulering helt enkelt. JKag ska iaf gå in och göra mitt bästa. Även om jag inte kan ett skit så jag ska jag iaf skriva, absolut inte lämna in blankt. Det kommer nog gå bra.

För dryt 20 min sedan låg jag i soffan med ett stort leende på läpparna och en liten tår som sakta rullade ner för min kind. Jag såg nämligen Mamma Mia med mamma och pappa. Även om det är andra ången jag ser den så är den fortfarande så fin, så fyld av gjädje att man bara vill hoppa in genom TV-rutan och vara med i filmen. Vara med och sjunga och släppa loss. Grekland är verkligen härligt och den ön som filmen är inspelad på insprerar mig mer och mer till att vilja åka iväg till just Grekland och båtluffa runt bland öarna där ett par veckor. Ska se om jag kan få med mig Ben på det för det hade varit så mysigt. Åh jag längtar redan till sommaren!

Idag har vi satt upp alla adventljusstakar och annat julpynt i fönstrena. Mamma köpte nytt pynt till mitt fönster då jag fick kassera min gamla. Det blev ett stjärnregn som ni kan se på bilden nedan. Riktigt mysigt faktiskt. Nu känns det att julen börjar närma sig med stormsteg!

Btw jag och Christina blev utvalda till faddrar tillsammans med två andra tjejer så nu kommer vi få ta hand om de nya juristerna nästa termin. Massor av roligheter kommer de få vara med om och den som inte är med på Novischtidfen, den missar verkligen en viktig del i livet som student.Så jag råder alla er som ska börja öpå universitetet till våren, var med på så mycket ni kan de första veckorna för det är där ni lär känna era klasskompisar, det är där som ni knyter kontakter för livet och inte nog med det utan ni har några helt galet roliga veckor framför er!!

Nu ska jag ringa baby och prata lite och sen blir det sängdags. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner plugga mycket innan jag och Isabelle ska iväg på ett yoga pass. Läs hennes blogg förrästen, [email protected]

godnatt på er alla


  
Med blixt                    utan blixt

Bättre och Bättre

Jag vet, jag  vet, jag måste bättra mig men jag har så mycket annat som jag måste göra. Efter tentan lovar jag att bättre mig och skriva minst ett inlägg om dagen här i alla fall.

Dagen idag har varit bä'ttre än mina dagar varit på senaste. Idag såg jag ett litet ljus i allt det mörka. En strimma hopp har väckts och jag tror nog att jag ska kunna ro hem det här. Jag ska iaf göra mitt bästa och räcker inte det så får jag väl göra det igen. Jag kan ju inte göra mer än då. I helgen ska jag plugga för kung och fosterland. Ska upp tidigt imorgon och sätta mig och plugga någon timme sen ska jag antingen iväg till friskis och köra ett pass eller så blir det ett joggingpass för att rensa hjärnan med lite musik och motion.

Idol idag var väldigt bra! Robin tog hem priset, inte bara enligt min mening utan bokstavligt talat. Hans pappa hade lovat honom hans assnygga corvette om han lyckades ta sig vidare ikväll. Snacka om att han kommer glassa runt i den runt avenyn och hela götet när han kommer hem. Förutom Robins outstanding performances så var Kevin i en klass för sig, som vanligt. Dock tyckte jag att imitationen av Michael Jacksson var lite för mesigt och därför blir han enligt mig snäppet sämre än Robin idag. Johan åkte ut, äntligen, men han ska vara nöjd då han faktiskt var förvånansvärt bra idag!

Aja nu ska jag gå oc lägga mig. Hoppas bara jag får lite sömn idag och att min lilla sjuka vove inte väcker mig. Ha det bra alla som läser bloggen (vilket inte är så många tyvärr) så hörs vi snart igen

xoxo


  
Min lilla Leo som valp

Tack!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag nu men jag har faktiskt inte varit speciellt motiverad till det. Mitt senaste inlägg var väldigt mörkt och jag mår fortfarande dåligt, dock lite bättre. Jag har insett att det enda somkan hjälpa mig ur min svacka är alla mina underbara vänner och min pojkvän. Jag behöver ert stöd. Detta insåg jag tack vara en läsare, Moment 22, som skrev en komentar till det förra inlägget. Jag vet inte vem denna underbara människa är men tack för alla fina visdomsord och värmande meningar, det behövdes verkligen! Du fick mig att inse att jag måste vara glad för det jag har och försöka kämpa mig förbi och iväg från denna svacka som jag drabbats av, Jag ska ite låta det onda vinna över mig. tack!!

Jag vill också passa på att önska min älskade pojke ett stort grattis på hans 20 års dag! Du är bäst och är värd allt du önskar dig, Älskar dig nu och föralltid!!




Djupdyk

Situationen i mitt liv just nu kan man kalla för ett riktigt djupdyk. Jag har nått botten. Jag känner inte att jag passar in någonstans, allt känns fel.

Förut var jag en smart, stark och glad tjej, sprudlade av glädje och energi var dag. Det kännetecknade mig, det var jag liksom. Jag var den som hade jätte många vänner ochsom tröstade de när de behövde någon att prata med, jag fanns alltid där för dem. I skolan var jag en riktig stjärnelev och idrotten gick strålande. Då var jag stark, då kändes allt så himla perfekt, så overkkligt. Jag vaknade var dag med en härlig livsglädje.

Idag vet jag inte riktigt var jag befinner mig, jag vet inte vem jag är längre. Idag är jag en svag, osäker tjej som tvingar fram fejk leendet när det behövs och håller inne mina konstiga känslor, visare det absolut inte utåt. Jag kan ju inte utstråla svaghet när jag en gång  i tiden var så stark. Hur kan allt bara försvinna så där hisskeligt snabbt. Puff sa det bara, så var allt borta.

Jag läser till mitt drömyrka, jag ska äntligen få bli det jag alltid har velat. Men varför är jag inte lycklig. Jag har träffat så många nya underbara människor. Carolina, Johanna, Malin, Christina, you name them, men det känns konstigt. Det känns inte som att jag är en av dem, det känns som att jag inte riktigt passar in. Varför känns det så. Jag känner mig så otroligt korkad bredvid dessa otroligt smarta tjejer. Ibland undrar jag om jag verkligen är lämpad för det här, ska jag verkligen läsa detta. Jag är så kluven.

Jag vill ha tillbaka mitt gamla jag, den tjejen som var lycklig, stark, självsäker och som fick folk att skratta och må bra. Jag vill vara jag och ingen annan!!!

Robin Bengtsson - en sjärna igår



 Igår var han en riktig sjärna i mina ögon, han skulle absolut inte ha hängt löst! Den här låten gjorde han otroligt bra, Fields of gold!!!

Mys med snö och en galen hund

Igår snöade det rätt bra som jag även skrev i mitt senaste inlägg. Det var till och med tillräckligt5 kallt för att snön skulle stanna kvar. Igår kväll hade vi cirka 1 dm snö i trädgården och när jag tog ut Leo för att uppleva snön för första gången blev han helt galen. Jag trodde han skulle hata det men tvärt om, han älskade det. Han smög lite försiktigt först men sen upptäckte han att det faktiskt var ganska kul och då fick han fart och for runt som en raket i vår lilla trädgård. Det gick inte att få stopp på honom. Pappa tog lite bilder men de lägger jag in ikväll om jag får tid. Nu ska jag plugga så att jag kan känna att jag faktiskt varit duktig.

Förrästen, besökte min älskade Caroline igår. Har inte träffats på länge då båda haft mycket i skolan. Vi mös framför idol och efter det tog hon fram sitt sing star och vi sjöng fram till kl 24. Väldigt mysig kväll får jag säga

Vi hörs.. xoxo

Bilderna är tagna med min mobil så det är inte bästa kvalitet då jag ej har någon blixt.
Det kom mycket snö på kosrt tid!

        

Bild 1: Utsikt från älsklings lägenhet runt kl 12 igår
Bild 2: Trädgården hemma runt kl 17
Bild 3: samma som ovan
Bild 4: Utsikt från mitt fönster idag kl 8

Twilight; film jag vill se



Har hört att denna filmen ska vara riktigt bra, fin kärleksfilm som handlar om den förbjudna kärleken!!!

VILL HA


Och så kom snön

Sitter här i älsklings lägenhet och tittar ut genom fönstret och gissa vad jag ser. Små, små snöflingor tindrar ner från imlen, så mysigt! Synd bara att det inte lägger sig på marken för det hade varit ännu mysigare. Tänk er att vakna på morgonen, dra upp rullgardinen på fönstret och se hur hela gatan är täckt av ett vitt tjockt täcke av snö. Den dagen längtar jag efter för då har det inte varit i Malmö på länge. Här snöar det men det tinar bgort lika snabbt.

Älskling kommer inte ner denna helgen, tråkigt, men det är nog bra för mig för då kan jag koncentrera mig extra mycket på plugget inför tentan. Jag behöver verkligen all tid jag kan få och om exakt 2 veckor idag åker jag upp till Göteborg för att spendera en helg där med min pojke. Har lovat honom att följa med på fitnesstävlingen vilket jag själv tycker ska bli ganska skoj.

Har hunnit plugga lite idag, några tentafrågor har jag hunnit svara på men det är inte lätt. jag får kika lite i anteckningarnaoch så men jag hoppas innerligt att det sätter sig för på tentan kommer det nog bli svårt. Om en timme ska jag ta bussen till stationen och tåget till Lund för två timmars föreläsning. Sen bär det nog av hemmåt eller så tar jag en vända in om biblioteket en stund, har inte riktigt bestämt mig än.

Ikväll är det idol och som sagt har jag ingen älskling här som vill mysa med mig framför TV:n med kärlekstemat och allt där till. Får väl kolla själv den här gången.

Vill även slå ett slag för Sveriges riksdag som igår klubbade igenom det nya förslaget om en ny konstitution från EU, Lissabonfördraget. Detta innebär som ni alla säkert vet att Sverige kommer lämna över en del asvarstagande på Bryssel och bla att EU ska få en sk "president" och mycket mycket mer. Får se om Irland ändrar sig och godkänner fördraget de med och isf vad som kommer hända. Kommer det bli en positiv förändrig eller vad tror ni om ett "Europeiska förenta staterna"??



Regn rusk och storm, usch!

Ja idag har vädret bestårr av regn rusk och storm, mer eller mindre. Har fått mer panik då jag insett att de faktiskt är mycket, mer än jag trodde, som jag måste kunna på tentan om exakt 2 veckor, jag går under, men jag ska kämpa. Ska sätta mig med en ex tenta nu och försöka lösa den iaf. Jag lär får plugga sönder mig i helgen men sånt är livet för mig som inte är lika smart som alla andra på juristprogrammet. Jag känner mig verkligen usel måste jag säga. Det jag fattar är inte speciellt komplicerat men resten måste jag plugga in, men vissa bara förstår allt med en gång och behöver bara repeter i stort sett. Jag önskar jag var smart!!!

Tanja Vivlund 46 år


        



Idag blev min älskade mamma 46 år. GRATTIS GRATTIS!!!

Då var det dags igen

Imorgopn är det BARA 2 veckor kvar till min stora tenta och jag har redan ånest, panik och ont i magen. Jag vet bara inte hur jag ska kunna få in allt jag behöver lära mig fram tills dess. Jag får vfäl helt enkelt bara göra mitt bästa, plugga på alla mina tusen anteckningar och kika på gámla tentor och så får det gå som det går. Vill för guds skull intebli underkänt för då blir ja oerhört ledsen!
Imorgon har vi sista föreläsningen och efter den ska jag verkligen rivstarta, jag ska renskriva så mycket anteckningar jag kan och fortsätta med det på fredag, sen´ska jag försöka hinna med att göra en och annan extenta.

Förutom den stora tentan vi ska skria den 4 dec så ska vi också göra ett fördjupningsarbete om något inom området stats- och förvaltningsrätt, det som vi nu har läst. Problemet är bara att detta området är så himla stort och att hitta på¨ett ämne att skriva om var inte det absolut lättaste, men jag har dock funnit mig till rätta. Rubriken blir något i stil med "Religionsutövning i skolan" vilket ska spegla den mänskliga rättigheten religionsfrihet i skolmiljö. Jag ska bland annat undersöka hur det går till om man har elever som behöver be mitt på dagen och hur tjejer med hukle behandlas och om det överensstämmer med religionsfriheten. Något i den stilen kommer det bli i alla fall.

Dagen efter tentan har jag bokat biljett upp till Göteborg för att umgås en helg med min älskling som jag kommer träffa först då¨. Vi kommer salltså inte ses på två veckor. Den helgen ska vi gå på fittnes-tävlingen "Luciapokalen" och jag ska även fira hans 20 års dag i efterskott (han fyller år den 27 nov, glöm inte gratta honom, hehe).  Fick veta att även minkära vän C lovat sin pojkvän att följa med på tävlingen så det var en glad överraskning!

 Nyårsplanerna har jag hunnit spika. Vi ska åka upp ett gäng till Halmstad och ha det mysigt, har bara inte hunnit meddela vännerna om plats än men det ska bli av inom een snar framtid. Ni som läser bloggen och vet att ni har pratat med mjig och nyårsfirandet, nu vet ni vart vi ska vara :)

Nu ska jag återgå till de alltid lika skrikande studierna, suck!


Gammal Gooooding!!



2 unlimited- No limit


Happy Birthday

För en timme sen kom min älskling till lägenheten och gissa vad han hade köpt!? GLÖGG!!!
Jag har för första gången i år druckit glögg och gud vad det är gott! Har hunit se två avsnitt av 90210 idag och ska se ett tredje nu med min baby! Mys ys. Mår bättre i magen btw. Har även hunnit vara ute på en lång promenad med min lilla hund i pildamsparken. 

Tänkte även passa på att önska Christina en härlig födelsedag. Ledsen att jag inte kunde komma men hoppas att ni hade mysigt iaf! Grattis vännen!





Guitarr Hero PS3

Igår skulle vi handla mat på¨Ica Mxi vid mig och när vi kom in såg vi en stor skyllt "Guitarr Hero Aerosmith 299:-". Vi trodde inte att det var sant för detta spel kostar typ 700 kronor i vanliga fall och nu bara 300 kronor. Oturligt nog var det slut på PS3 mn smart som jag är gick jag och frågade om de hade samma erbjudanden på maxi i västra hamnen och visst hade de det. Snabbt som blixten for vi iväg i bens Opel bort till västra hamnen för att hyandla där istället och eventuellt även köpa spelet. När vi kom dit såg vi enter erbjudandet någon stans och vi antog att det var slut. Åter igen tog jag fram mitt smarta jag och frågade en i personalen om de hade detta fantastiska erbjudande och nog hade de det allt, och till bens stora glädje fanns spelet i PS3 så han köpte det.. Vår kväll ewfter idol bestod alltså av lite guitarr hero spel :)

Idag skulle jag egentligen ha åkt till falsterbo för att fira en vän men mår inte särskillt prima så jag bestämde mig för att stanna hemma och kurera mig istället med massor av serier. Jag har ju nämligen upptäckt en ny serie, nämligen 90210. Beverly Hills i ny tappning. Riktigt bra  serie. Förutom den ska jag ävben se det senaste avsnittet av gossip girl så klart!

Nu måste jag tyvätt plugga lite men vi hörs sen!


90210 från 1990-talet

Ska man skriv blogg bör man skriva varje dag

Ja detta är ord som min kära kompis C sa till mig igår och visst är det så sant som det var sagt! Jag måste skärpa mig med andra ord!

Idag har jag pluggat på biblioteket med ben i 4h sen blev det stan och sen lunch på subway. Imorgon far jag ner till falsterbo för att fira en vän som fyller 20. Det blir ingen stor fest utan bara myskväll med tjejerna med matlagning och film, det är ju fakskt kul det med!! Förutom det ska jag hinna träna med baby och plugga en del, det blir tufft. På söndag ska jag baka lussekatter och njuta av det :)

Nu ska jag börja laga mat, det blir köttfärssås med sapgetti, och sedan är det Idol för hela slanten!! GO KEVIN!!!


Träningsdags

Då är det dags för träning. Har ätit bra idag, nyttigt framför allt, och ska nu iväg och bränna lite kcal. Ska bli skönt. Behöver ju en paus i pluggandet, även om jag inte varit så effektiv idag. Börjar dock få lite tentaågest då det bara är typ 4 veckor kvar till tentan. Jag vet inte hur jag ska kunna få in allt i min skalle, allt från denna termin ska tentas på en gång, på en enda tenta. Jag kommer nog isolera mig när det är två veckor kvar och bara plugga skiten ur mig. Jag känner inte för att behöva göra en omtenta i Januari.

Nä nu ska ja träna, see you...


Godmorgon, godmorgon

Dags för skola. Jag orkar verkligen inte, är alldeles för trött. Har varit och lämnat Leo och nu ska jag fixa mig ta bussen till stationen och tåget till Lund för en 2 h föreläsnigníng om offentlighetsprincipen. Intressant faktiskt. Jag får väl skriva vad jag tyckte om föreläsningen senare.

Idag är första dagen på ett sundare liv för mig. Jag har inlett dagen med en portion havregrynsgröt, inte världens godaste men det är bra för mig. Förutom att äta rätt ska jag börja träna mer effektivt, måste tillbaka till mina gamla rutiner och få tillbaka min gamla kropp som jag var nöjd med.

Nä nu måste jag skynda mig. Vi hörs sen...

Sommar, sommar, ljuvliga sommar



Jag vill ha sommar nuuuu!!!

Besöks rekord!

Den 9 november hade jag besöksrekoprd märkte jag nu. Jag hade hela 143 st vilket är väldigt mycket för mig!



By the way, det är min namnsdag idag :D

Vilken underbar helg

Denna helg har varit en av de bästa på länge. I fredags var det utgång till slagt med tjejerna, men innan dess var det förfest i lägenheten med idol och en massa gamla godingar. Från högtalarna hördes musik från bubbles, vengaboys, spice girls, me and my och många fler. Vilka minnen som som kom tillbaka till oss och vilka vilda diskussioner det uppstod när vi började prata om jazz-byxor, Buffalo-skor, BH-bands hårband och annat. Härligt härligt. Efter några glas vin bestämde vi oss för att dra vidare. Jag ringde upp Kim och hörde om vi kunde komma förbi en sväng hos honom då vi fått höra att de hade förfest där och visst var vi välkomna. På med ytterkläderna snabbt och en kort bussfärd senare var vi framme i den lilla lägenhet där "kill-festen" höll till. Här hade vi riktigt skoj och jag fick träffa mina gamla klasskompisarna igen. Björn och jag hade som vanligt ett av våra "deep-talkes" och Pontus tog en massa bilder med sin fina kamera. Då förfesten tog slut drog vi vidare till Slagt där vi verkligen dansade hela natten lång. Gud vad vi shakade, iaf jag och Johanna. Vi var i ladan hela kvällen och dansade till gamla godingar tillsammans med Seth, Åkerman, Sunken; Björn och Carolina. Jag hade sååå kul.
Klockan slog 3 och Carolina och Johanna åkte hem men jag stannade och shakade med grabbarna. Jag har nog aldrig dansat  så mycket på en och samma kväll. Lyckad kväll med andra ord.
Jag var hemma i lägenheten runt halv 5 och där möttes jag av Ben som inte mådde så bra, dock mådde han bättre än vad han gjort tidigare under kvällen. Jag gick och la mig direkt men var inte ett dugg trött. Somnade runt halv 7 på morgonen och vaknade pigg som en mört redan kl 10. Helt otroligt



Lördagen började bra. Vi åt frukost och mös framför TV:n med gossip girl och entourage. Sedan var det lite plugg som gällde och sedan var det myskväll resten av tiden.
Söndagen bjöd på dåligt väder och vi sov länge, vaknade kl 11 och gick en promenad med Leo. Där efter pluggade jag lite grann och sedan ringde en person som kom och köpte min dator. Gissa om jag blev glad!!!
Idag har jag åter igen pluggat lite men jag har även hunnit med att köpa en ny dator, en liten acer aspire one. Hlet underbar, jag älskar den redan. Perfekt storlek på den och du kan bära med den var du än ska. Jag upptäkte nyss att man till och med kan ha den i handväskan, hur bra som helst!!!





Nu ska jag plugga lite till så att jag kanske är lite förberedd inför imorgon iaf.

Puss och kram

Vin och ost kväll med girlsen

Ikväll bär det av till Lund för n mysig kväll mend, vin, ost och mys med tjejerna från klassen. Ska bli riktigt kul. Även min älskade pojke kommer hem idag och vid halv elva tiden ikväll kommer han förbi Lund och plockar upp mig.

Har pluggat lite idag, börjar haja förvaltningsrätten nu, ska bara ta mig igenom lite till idag och även försöka ge mig på kommunalrätten så att jag ksn grunderna iaf så att det blir lättare inför tentaplugget som snart ska inledas! USCH!!!
Nu ska jag dock å¨tervända till plugget men tänkte bara berätta att jag kommit underfund med att jag faktiskt gillar rock, I'm a rock-girl!!!



Ett historiskt ögonblick

JAAAAAAAAAAAAAA!!! Han klarade det!

Nu har han skrivit historia som Amerikas första svarta president och vi har fått vara med och bevittna ett historiskt ögonblick. Helt otroligt, heltunderbart måste jag säga. Eftersom jag inte lyckades se hela hans segertal imorse såg jag det nu för en liten stund sedan och gud vad jag grät, vilket tal. Helt outstanding! Med väl valda ord beskrev han sin plan och tackade alla sina medverkande. Han hyllade även John McCain som en kämpe som inte enbart kämpat stark genom hela valkampanjen utan även för sitt land. Han talade om sin älskade Michelle Obama med otrolig kärlek och tackade familjen i Kenya för allt stöd.

Obama menade att denna seger inte var hans seger utan att "this victory truly belongs to the people of the United States of America", och att USA nu ar fått "a government of the people, by the people and for the people".
I slutet av sitt tal nämner han en kvinna som idag är hela 106 år gammal. Hon föddes starx efter slaveriet och har varit med om tiden från de då det inte fanns bilar och flygplan fram tills idag. Detta innebär att hon har följ världens utveckling, varit med om krig, ekonomiska kriser och mycket mycket mer. När hon var ung fick hon inte lov att rösa pga att hon var kvinna men framför allt pga hennes hudfäg. Idag hade hon möjligheten att rösa både som svart kvinna men också, och kanske framför allt, som en amerikans medborgare!




Många fantastiska saker togs upp i detta seger tal och jag ser verkligen framemot verkställandet av Obamas "changes" som han planerat för USA:s framtid. Obama tog upp ett citat i sitt tal från en person som  inte bara är stor i Amerikansk historia utan även i världens historia. En person som betytt mycket för de svartas rättigheter och som kämpat för allt vad han var värd för att de svarta skulle få ha samma rättigeter som de vita. Denna man vid namn Martin Luther King  sa i ett tal "We shall overcome", Obama citerade detta och jag går i deras fotspår. Jag tror Obama med detta vill säga att vi ska tillsammans bekämpa allt som håller på att förinta vår värld, allt från miljöförstöring till krig. Vi kan gör adet tillsammans, we shal overcome!

Obama kommer ha en tuff tid framför sig, med en finnskris som aldrig förr och många andra tuffa frågor som bör lösas. Men en känsla inom mig tror och hoppas att han ska klara detta, han är "the begining of somethnig great"

Helgen är över!

Insåg imorse att helgen faktiskt är över. Den avslutades väldigt bra med bio med älsklingen och James bond på den stora bioduken på Royal. Brodern min hade varnat mig och sagt att jag asolut INTE skulle gå och se den då den var fruktansvärt dålig men jag tyckte ändå att den var helt okej! Dock fanns där en annan anledning som fick mig till att sitta på helspänn genom hela filmen. Jag hade en man bredvid mig som var totalt neddrogfand. Han var inte det från början när vi kom in i salongen, då pratade han med mig och var glad och skämtade, men efter en stund tog han upp något ur fickan som han sedan snortade. Tror ni jag blev chockad eller???!!! Jag av alla hade hamnat bredvid en narkoman vars familj satt några rader längre upp. Jag satt "TYP" i Bens knä resten av filmen och sneglade lite då och då över axeln för att se så att han inte fick för sig något konstigt. Möttes dock av hans stirrande, helt tomma blick ett par gånger och det var verkligen ingen rolig upplevelse. Han gick dock strax innan filmen slutade.

Nu sitter jag har och ska snart sätta mig och läsa lite. Ska försöka börja lite på min scrapbooking idé som är min nya hobby :). Får se om jag hinenr börja idag eller om det blir ett senare projekt.




Nu ska flyttkartonger fyllas

Idag skrev mamma och pappa på papprena. Idag har vi köpt nytt hus. Har inte velat eller kunnat skriva om det här i bloggen tidigare då mamma inte velat att så många ska veta att vi håller på att flytta. Vårt hus sålde vi för ca 1 månad sedan och nu har mina föräldrar hittat ett hus som de tycker. Idag var jag och tittade på det för första gången och jag måste säga att det känns väldigt bra. Det är ett mysigt hus på nya Bellevue, 10 min cykelfärd till stranden och 10 min buss in till centrala malmö. Flytten sker de 2 feb, eller ja renoverandet av huset börar då. Mamma och pappa har en del att renovera för att huset ska få det utseendet som de helst vill ha, nytt kök, nytt badrum och nya färger i alla rum och lite annat smått och gott!



Har haft en riktig myshelg med min älskade pojke. Har tittat på massor av gossip girl avsnitt och idol har vi också sett. Idag ska vi hem till mina föräldrar och äta mat sen blir det bio och nya bond filmen. Spännande! Imorgon åker han tillbaka  till Gbg för ytterligare en veckas arbete och jag kan igen fokusera på studierna, förhoppningsvis!!!
Nu ska jag iaf försöka återgå till läsandet...

RSS 2.0