Who's that girl

Who's that girl living my life?

Jag vet inte vem jag är längre, jag måste hitta mig själv, HUR???



Träning

Många underskattar effekten av träning och även jag (känns så hemskt att ens behöva säga det) gör det. Jag har tränat friidrott i 8 åroch elitsatsatt häkften av dessa åtr. Jag slutade för 1 år sedan pga en fotskada som satte stopp för en satsning på den höga nivån jag låg på. Jag slutade pga att jag inte kunde träna 100 % och ansåg därför det vara lönlöst att fortsätta satsqa. För var dag som går saknar jag det mer och mer, det var ju en del av mitt liv, ja en mycket stor del av mitt liv. Med hjälp av friidrotten var mitt liv i balans hela tiden, jag fick planera mina dagar så att jag skulle hinna med allt, skola, träing och fritid. Jag klarade det ytterst bra då jag fick väldigt höga betyg på gymnasiet, hade högklassiga resultat på tävlingarna och underbara vänner och pojkvän som jag umgicks med dagligen.

Nu när jag "förlort" denna stora del av mitt liv känns det som jag tappat disiplindelen i mig själv. Jag skjuter upp allting och tänker "jag kan göra det sen" men så fungerar det inte. På universitetet ligger allt ansvar på dig själv och ingen bryr sig om du klarar allt du dska eller om du misslyckas. Allt hänger på DIG själv. Det är tufft men alla kan klara det. Jag vet att jag ska klara det men då behöver jag ha tillbkaa träningen i mitt liv. Jag behöver träningen som min paus i pluggandet, en sorts avkoppling! Under ett år av mina studier har jag tagit fuörnuftet till fånga och tränat någon enstaka gång, det räcker inte! Man måste träna daglige för att må bra och för att få en bra rutin på sitt liv.

De senaste två veckorna har jag tränat några pass och jag har varje gång gett järnet och verkligen tagit ut mig. Men trots denna utmattning har jag kännt att jag fått extra energi att plugga. Tröttheten rån träningen är en helt annan sorts trötthet. Man sover även mycket bättre på nätterna när man tränat, vilket resulterar i att man är utvilad på morgonen och kan börja dagen bra!

Jag måste ta tag i mig själv för så som jag lever nu är inte sunt för mig själv. Jag stressar mig själv men framdför allt finns det vissa detaljer i min omgivning som får mig att må dåligt och detta måste jag angripa. Att flytta hemifrån kanske är lösningen? eller inte?? Vem vet och vem kan svara mig på det? Förmodligen ingen utan det är sånt som jag mås´te ta reda på själv. HUR SKA JAG HINNA!!!
Hur ska jag hinna?... Det frågar jag mig jämt nu för tiden. Jag borde nästan fråga mig Hur hann jag förr?... Jag måste hitta tillbaka till mitt gamla jag för så här kan jag inte hålla på, måste hitta tillbaka till mina gamla rutiner!!


          

Ny vecka, nya tag!

Idag är det måndag, en jobbig sådan. Tog bilen till Lund för en 2h föreläsning om EU-rätten. Ganksa intressant faktiskt, men tungt trots allt. Därefter bar det av till jobbet med eld i rumpan. Jag hade nämligen bara 30 min på mig att ta mig från Lund till malmö och anticimex, inte det lättaste, men det var därför jag tog bilen imorse. Nu sitter jag här och ska jobba fram till kl 18. Sitter och försöker sammanfatta ett kapitel i läroboken men det är verkligen inte lätt må jag säga. Det ringer inte så värst mycket just nu så jag tänkte att jag skulle passa på att kika in och skriva ett inlägg när jag väl har tid.

Har bokat in mig på ett cirkelgym-pass imorgon kl 16.45, härligt! Ska verkligen kämpa och ge allt jag har den här gången också för det passet var verkliogen roligt! Sen bokar jag väl in mig på torsdagspasset också, eller så tar jag ett pass på fredag morgon. Där emellan får jag träna på gymmets maskiner eller gå på gyumpapassen (men det är inte lika skoj).

Nu ska jag nog återgå till sammanfattandet av läroboken.

Adjö

Cirkel gym

I torsdags provade jag ett nytt pass på friskis, nämligen cirkelgym. Pratade medinstruktören några dagar innan och han lyckades övertala mig att gå på cirkelgym. Efter passet var jag¨helt död kan jag meddela, men jag älskade det och jag ska absolut fortsätta gå på det!

Min helg har jag spenderat i Göteborg med min älskling. Igår var det kalasdags för lillasystern som fyllde 10 år och ben och jag var lekledare. Det blev hela havet stormar och sedan var vi tvugna att stressa iväg till bion för att se High School Musical 3, och ja jag älskade den! Ett  par tårar föll så klart ner för min kind i slutet.
Snartkommer mamma och bpappa och hämtar mig men första ska jag jaga Leo lite :)

I'm whole again

Fråga mig inte hur jag bar mig åt men jag har iaf fixat mitt internet på datorn. Det fungerar  igen. Jag startade datorn och tryckte på en förfrågan om att installera nya uppdateringar till min HP och vipps så fungerade internet. HAHAHA

JAG ÄR ETT GENI ;)

Trött

jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag gäspar hela tiden och lägger jag mig ner och blundar kommer jag garanterat somna. Herre Gud...
Jag är iaf klar med mitt arbete, helt klar. Ska bara ändra de små petitesserna som jag hittat och sedan lämnar jag nog in det imorgon så jag slipper tänka på det mer. Nu ka jag bara läsa ikapp det jag ligger efter!

Imorgon är det onsdag vilket innebär två dagar innan jag äntligen får träffa min älskling igen. Jag har saknat honom såååå!!! En hel  helg tillsammans med mys ska vi ha och vi ska äen fira Dommas födelsedag.

Jag tror att jag idag insåg lite varför jag var inne på att bli affärsjurist när jag började plugga på juridicum i Lund. När jag läste ekonomi förra terminen läste vi bland annat om fullständig och ofullständig konkurrens. Där skrev jag ett arbete om ofullständig konkurrens som handlade om den så kallade "Asfaltkartellen". Detta arbete fick mig att inse att internationell handel och just fusk inom handeln i form av tex kartellbildning är något som intresserar mig. Att få lösa konflikter mellan företag eller att bara arbetea med det juridiska kring det olagliga som sker inom konkurrensen vill jag jobba med. Föreläsaren idag tipsade mig om det nya masters programet som har startat som man kan välja på de valbara terminerna efter termin 6. Maters of European Business Law hette det och det lät faktiskt intressant. Jag lär nog hinn ändra mig tusen gånger om innan jag är kar med de första 6 terminerna som är obligatoriska på juristprogrammet men jag tror jag vet att jag vill jobba inom EU på något sett men hur och med vad det är n råga som jag kan svara på om 3 år!

Hoppas ni har haft en bra dag annars!

Minnen!

Åkte förbi Bellevue innan och alla gamla minnen strömmade till mig som en stor flod. Det var där alla hockeyspelare bodde i sina pyttesmå ettor och det var "där allt hände", om jag ska uttrycka mig så. Alla myskvällar, filmkvällar, förfester och dylikt, ägde rum just där. Det var där jag träffade min älskling och det var där vi bodde i ett år. Vilka tider det var!

Om jag kunde spola tillbaka i tiden för att uppleva en period i mitt liv igen skulle jag spola tillbaka hela vägen till början av trean på gymnasiet. Hela hösten, vintern, våren och sommaren var helt underbar, händelserik och fylld av kärlek, vänskap och skratt. Hösten 2007 (ett år senare), hösten då jag började universitetet, det var då alla försvann. Alla på var sitt håll. Här slutar alla underbara minnen med gänget. Sebbe flyttade till Ängelholm, Slangen till Kristianstad, Jens till Göteborg (kom dock tillbaka), Anders till Allingsås och johanna bara försvann trots att hon bodde kvar.
 MEN......Ännu är det inte över!

Jag som älskar att planera har redan kommit på en brilliant idé mina älskade vänner. Pratade med Slangen nyss och mina vänner, vi har en plan!!!



Mormor och Morfar

idag kom mormor och morfar hem från jugoslavien. De har varit borta i 4 månader och jag har saknat de jättemycket. Kl 17 ska v hem till moster på fika och umgås lite med kusiner och mor mor och morfar men innan dess ska jag bli helt klar med mitt arbete och hinna läsa några kapitel i kurslitteraturen. Har en del att läsa.

Ibland önskar jag att jag att jag aldrig behövde oroa mig över att mina pengar inte ska räcka månaden ut. Okej jag behöver egentlien inte oroa mig, jag klarar mig alltid, men tänk vad skönt det skulle vara att helt och hållet slippa tänka att "det kan jag inte köpa eftersom jag inte har råd". Jag skulle vilja leva som tjejerna i Gossip Girl. Ett liv i lyx med underbart snygga kläder och lägenheter stora och fina som gud vet vad. Det är mitt dröm liv. Tänk att få kunna shoppa loss som en galning bland designkläder och slippa leta efter prislappar med en röd etikett på. Helt underbart!

Jag hoppas att den dagen kommer då även jag får leva prinsesslivet. Jag lääängtar!!!



Leon Jacksson

Han har vunnit the X factor, han har vunnit mitt hjärta med sin röst. hellt underbar Skotte!!



http://www.youtube.com/watch?v=jSwHKVinxX0&feature=related


Förlåt älskling men du kommer också älskar hans röst, tro mig!

Lördag

Gårdagen hemma hos C i Lund var mysig. Bara massa tjejer, ost, vin (för vissa), godis, chips och idol. Vi snackade en massa shit och hade hur trevligt som helst.
Leo väckte mig dock kl 7 imorse av att han ville ut och kissa och ja då fick jag stiga upp.

Nu ska jag skriva klart uppsatsen är det tänkt och sen ska jag till IKEA med mamma. Kanske köper en tavla där som jag velat ha länge.

See you later

Dagens lag ala C

Här kommer dagens lag komponerad av C:

Lag (2008:1017) om idolkväll.

1§ som godkänd anledning för att inte komma på en idolkväll räknas dödsfall. Den som bryter mot denna döms till fängelse i lägst två och högst fem dagar.


Klockren..

Fredagsmys

Äntligen fredag, sååå välkomnat. Jag steg upp tidigt idag igen, befann mig på juridicum kl 8 och skrev faktiskt klart mitt arbete. Ska bara korrekturläsa och ändra en del (förmodligen) och sedan är jag klar. Har äve hunnit med två föreläsningar idag á 2 timmar och nu är jag helt färdig och dödshungrig. Vet dock inte vad jag ska äta då kylskåpet här hemma inte har några härligheter att bjuda på. Får väl bli enfrukt eller något innan jag åker iväg för att fixa min nagel som sprack igår.

Ikväll blir det idolmys med tjejerna i Lund med oct, vin och massa chips. Sen blir det tidg läggdags för mig då jag är helt utmattad efter denna extremt jobbiga vecka med sena kvällar och tidiga morgonar.

I'll be back...


Britney Spears

Jag beundrar denna kvinna, det gör jag verkligen! Efter så många motgångar och efter att ha varit så djupt nere i skiten har hon rest sig och kommit tilbaka till den framgångsrika tjej hon var för några år sedan. Jag förstår inte hurhon har lyckats men jag antar att hon har stärkts som kvinna och lyckas nu även skriva ur bra musik, precis som förr!
YOU ROCK BRITNEY!!!





Här är det senaste mästerverket från fröken Spears: WOMANIZER!
http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M



Min ekonomi är tillfälligt räddad!

Som student har jag ingen vidare inkomst måste jag säga. Då jag bor hemma och inte tar något studielån får jagh leva på endast 2500 kr i månaden. På fredag nästa vecka åker jag till GBG för att hälsa på min älskling och samtidigt fira hans lillasyster som nollar för första gången. En tågbiljett är inte billig och då jag behöver köpa en till hemresan också försvinner pengarna snabbt. Det är nu mina föräldrar träder in i bilden. De ska nämligen åka till Falun och hälsa på min bror och tyckte att de lika bra kunde ta en sväng förbi Kungälv påvägen och vips så fick jag gratis skjuts hela vägen upp :) Härligt! Så nu behöver jag bara betala för biljetten hem på söndagen och kan shoppa för en extra slant i Götet!

Nu ska jag återgå till Lagstiftningsanalysen.

See you all later...

Det var på tiden!

Nu har äntligen min pojkvän också skaffat blogg. Jag har försökt övertala honom länge då han själv läser en hel drös med olika träningsbloggar. Nu var det gjort och nu är även han en av alla oss bloggare. Ni finner honom på www.sockander.blogg.se. Kika in en stund vet jag!

Idag ha varit en lagom jobbig dag, har faktiskt fått en hel dwel gjort och är väldigt stolt över mig själv måsäga. Jag gick upp jätte tidigt för att vara i Lund redan kl 8 och för en gång skull gick jag faktiskt upp direkt när klockan ringde, inget snoozande vi jag alltid annars gör. Skönt faktiskt.
Kl 8 infann jag mig på juridicums bibliotek, sprang snabbt ner i källaren och roffade åt mig alla böcker jag behövde med proposition, betänkande och allt vad man kan behöva och sprang sedan upp till den tysta avdeningen och satte mig för att skriva. Har nu hunnit skriva ungefär halva arbetet och ska fortsätta lite ikväll är det tänkt. Jag är egentligen en person som alltid börjar på arbeten i sista stund men nu har jag satt igång direkt när vi fick uppgiften och imorgon är det en heöl vecka kvar till deadline, helt otroligt vilken skön känsla. Jag tror man blir så stressad av alla andra juriststuderande i klassen att man inte vågar sätta igång allt för en med uppgiften att man istället gör det direkt. Väldigt bra, enligt min åsikt!

Nu ska jag ta det lugnt en stund, smälta allt från dagens föreläsning, äta lite och sen sätta in en sista rush för dagen innan jag slänger mig i soffan för TV resten av kvällen.

Vi hörs...


Zzzz...

Just nu vill jag bara sova, har absolut ingen lust att sitta här och skriva på ett arbete. Vi har fått i uppgift att skriva ett referat på en lag och dess lagstiftningsprocess. Jag fick lagen om registerkontroll av personal vid sådan hem får vård eller boende som tar emot barn (SFS 2007:171). Det är egentligen ingen kompliserad lag det är bara det att jag ska hitta allt som är viktigt i en hög med text liksom. Av det jag har läst verkar det som att alla förslag bifalls och att man är ense i alla instanser, hur ska jag då kunna få ihop tre sidor??

aja jag får väl sätt igång nu. Jag har en inledning iaf, eller har jag det? Är den egentlien bra? USCH!!!

VILL HA!!!

I min paus i pluggandet var jag inne på både stylebystar.com och nelly.com för att titta på lite fina kläder. Jag hittade några godingar som från och med nu skrivs in på min önskelista!

STYLE BY STAR:

        

NELLY.COM:

     

Detta är några av alla fina saker man kan hitta på hemsidorna. Nu ska jag faktiskt hopp i säng och nanna sött, Imorgon har jag en låång dag framför mig, wish me luck!

Natti Natti på er allesamman

Skolan tar död på mig...

Just nu befinner jag mig i en situation där det känns som allting jag ska/bör göra bara hopar sig till den enda stor klump som tynger mig något så fruktansvärt. Jag har jätte mycket i skolan, jag har många nära och kära som fyller år inom en snar tid som man måste köpa present till och jag bara MÅSTE sätta igång och träna ordentligt igen för annars kommer jag aldrig må bra igen.

Förutom allt det jobbiga har jag faktiskt en delvis glad nyhet att meddela. Jag klarade tentan och eftersom man bara kunde bli godkänd eller underkänd får jag väl vara glad med den dåliga poäng jag fick. Jag hade faktiskt förväntat mig bättre men jag får väl infinna mig på tentagenomgången den 27:de och se vad Per Hellsvik har att säga. I min stora besvikelseöver min poäng är jag trots allt nöjd med att jag slipper tenta om kursen!!

Nästa helg fyler pojkvännens söta lilla syster år och då ville hon at jag skulle komma, vilket för min del innebär extra plugg var dag fram tills fredag nästa vecka. Förrutom all text jag måste ta mig igenom har jag även ett arbete att skriva samt repetera det vi gått igenom hittills så att det sätter sig ordentligt i minnet. Usch och fy vad trist och jobbigt det lär bli framöver, men jag ska minsan klara allt. Det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Vill jag ha AB på nästa tenta så måste jag kämpa!!

Nu ska jag leta lite info till laganalysen sen ska jag försöka slappna av en kort stund innan jag ger mig på kurslitteraturen.

puss och kram

Woaw

Denna match var något väldigt speciellt. Vilken stämning, vilken kiänsla. Vi hade de bästa platserna i globen och fick njuta av en riktigt spännande match mellan två av NHL:s absolut bästa lag. Det slutade tyvärr med seger för Pittsburg penguins med 4-3 då de lyckades peta in pucken i slutsekunderna av förlängningen. Synd var det då jag gärna hade velat se ettavgörande genom straffläggning! Jag är helt klart glad att jag fick chansen att se denna match!

För övrigt har jag haft en underbar dag i Stockholm med min älskling. Vi har spenderat större delen av dagen på stan men nu är det ÄNTLIGEN dags att krypa ner i de unbderbara sängarna på otellet. Vi hörs...

xoxo

Stockholm, Globen och NHL

Nu sitter jag här på Scandic mitt på Stureplan, ett underbart fint hotell må jag säga. Igår körde jag hela vägen upp till Gbg på ca 2,5h och imorse var det uppstigning kl 04.00 för en lång bilfärd till huvudstaden dvs 08-land. Fyra timmar senare stod vi utanför globen och skulle fixa ett passerkort till Leif som ska behandla alla spelarna i Ottawa senators :) COOLT!!! Nu blir det shopping för mig och min pudding och sen ikväll är det hockey för hela slanten!

Ottawa Senators vs. Pittsburg Penguins

See you later... xoxo

Americas Nex Top Model cycle 10

Jag säger bara ÄNTLIGEN!!
Äntligen har modevärlden insett att den riktiga skönheten kommer från riktiga välformade kvinnor. Hon sägs vara en Plus size model men i själva verket är hon normal och frisk till skillnad från alla tandpetare som ranglar fram på världensalla modevisningar. Äntligen har vi en riktig modell!
Whitney var den som tog hem segern i Americas Top Modl cycle 10, opm ni inte redan visste det. Hon var en av de som utvecklades som modell genom hela programmet och visade starkt självförtroende trots att hon många gånger fick höra, både frå de andra tjejerna men också från vissa i juryn, att hon är lite för stor för att vara en topp modell.
Whitney visade att hon visst kunde bli en top modell trots hennes utseende inte följde det sjuka idealet som sats upp i modebranschen! I LIKE IT!!

Här har ni bilder av ANTM cycle 10, bedorande vacker!

     


RSS 2.0