Dan före dopparedan, eller nästan iaf

Idag är det dagen före nyårsafton och jag är laddad till tusen. Idag efter jobb tar jag mitt pick och pack och åker upp till Halmstad, Tylösand. Först ska jag plocka upp Malin och hennes pojkvän i stan och sedan bär det av till Ängelholm för ytterligare ett stopp för att plocka upp Emmy och Sebbe. Sedan bär det av raka vägen till Halmstad. Jag packade allt igår bara för att kunna köra så tidigt som möjligt.

Idag är det som sagt ytterligare en dag på jobbet med alla samtal om råttor och möss och besiktningar. Jag är glad att vi slipper alla dessa odjur, än så länge. Tänk att vakna upp en morgon och få syn på en stor fet råtta, jag tror jag hade kolat vippen på studs för de är så fruktansvärt äkliga. Jag minns på mellanstadiet var där en klasskompis som hade tamråttor som husdjur och kramades och gullade med dessa, Usch!

Nä nu ska jag återgå till alla mail som jag ska ringa på, många som inte orkar ringa in till oss och skickar mail med sina problem istället, See you al later...

xoxo, M

Anticimex

Som juridikstudent har jag inte någon större inkomst. Då jag fortfarande har valt att bo hemma för att slippa ta lån så har jag en "inkomst" på enbart 2500 kr och det räcker inte långt när man har en lång lista med kurslitteratur som måste köpas in i början av var termin. Därför måste man jobba extra för att tjäna lite extra slantar. Därför är det en väldans tur att jag får lite jobb på anticimex där jag spenderat de senaste två sommrarna. Jag tjänar ju inte några stora slantar då jag brar får jobba några enstaka dagar men det räcker till ett par böcker iaf. Nu sitter jag här, redo för mitt första samtal här på kundservice Vi å andra sidan hörs efter jobb!


xoxo, M


Snart, Snart, Snart....

Många meningar och önskemål i mitt liv nu för tiden börjar med order SNART.

Snart är det nyår med massa skoj...
Snart är jag klar med uppsatsen, härligt...
Snart börjar plugget igen med ny termin och nya tag, pust...
Snart får jag träffa min älskling igen, det var ett tag sedan nu...
Snart måste jag köpa böcker till termin 2 så att jag är fit for fight...
Snart ska vi flytta...
Snart måste jag börja packa ner hela mitt liv i bruna flyttlådor...
mm......

Ja som ni ser, det mesta böjar med snart, snart snart, snart. Egentligen hatar jag det ordet. Tänk er själva när ni ber någon göra en sak för er och så får ni svaret " Jag gör det SNART:". Hur kul är det på en skala, då gör man det hellre själv. Usch och fy för detta ord men vad ska man göra, sker det snart så sker det snart!

Nu ska jag forsätta med arbetet, böja lägga in spurtstriden med alla juridiska termer och mina högar av böcker. Vi ses SNART!!

Uppsatsen tar kol på mig

Jag önskar att jag snart är klar med denna förbaskade uppsats. Är så trött på det nu. De känns inte heller somm att det som jag har skrivit är något vidare bra. Min motivation är inte på topp och då blir resultatet där efter. Hoppas jag ska bli godkänd så att jag slipper kompletera iaf.

Idag kommer faster och hälsar på. De har varit iväg och åkt skidor och kunde inte fira jul med oss. Undra vad vi ska hitta på med de idag. Jag hoppas inte de stannar så länge iaf då jag behöver all tid i världen till mitt skrivande just nu. Har inte jätte mycket kvar innan jag har fyllt minimumantalet sidor, hade dock tänkt skriva nån sida mer men vi får se hur många det blir. Det är ju kvalitet för kvantitet som räknas, kom ihåg det.

Nä nu ska jag skriva vidare  om religionsfrihet och utövandet av sin religion i skolan. Vi hörs kanske senare.

xoxo, M

Dagen efter

Trots all sorg inom mig har jag ändå lyckats ha en trevlig julafton med mycket mys. Dock fick jag inte lika många julklappar som förr då jag inte önskat mig något speciellt. Fick massa pengar och lite småsaker. Av pojken min fick jag fina spaprodukter, väldigt behövöigt och uppskattat. Av hans förldrar fick jag, chockerande nog, en golfbag med klubbor, ett dussin bollar och sånna där pinnar. Jag blev minst sagt chockad när jag såg vad de köpt till mig men oerhört glad, nu kan jag äntligen lärra mig spela golf också.

Idag har jag hunnit med en lååång promenad med föräldrarna vid stranden och nu sitter jag med den här förbaksade uppsatsen. Det är väldigt svårt att vara motiverad till den när tankarna flyr åt ett anna håll emn jag ska försöka få ihop lite text idag iaf och fortsätta imorgon.

Snart är det nyår och då ska jag banne mig försöka bortse från sorgen och ha riktigt skoj med alla mina vänner. Vi blir ett gäng som åker upp till bens familjs hus uppe i halmstad/tylösand och firar där. SKOJ!

Nä nu ska jag kila,
xoxo

GOD JUL




God Jul på er alla!

Livet är för kort

Jag har varit med om den värsta helgen i mitt liv. Var gång jag tänker på vad som hänt eller behöver prata om det brister jag ut i gråt. Jag kan inte förstå att detta har hänt och jag önskar allt bara var en hemsk mardröm. Det är totalt overkligt. Varje natt när jag ska sova spelas alla hemska bilder upp bakom ögonlocken.Jag vill inte prata om vad som har hänt, är inte redo än. Det jaf vill säga med detta inlägg är att livet är alldeles för kort. Vi måse uppskatta det vi har och ta hand om de som står oss nära för man vet aldrig när det tar slut och någon rövas bort från oss. Ta hand om de ni älskar, visa att ni uppskattar de, visa att ni bryr er om de! Jag har iaf fått en annan synd på livet, det kan jag lova!

Nu kan jag inte skriva mer, det är för jobbig....


LIVET ÄR SÅÅÅ ORÄTTVIST

En flod av tårar

Livet är så jäkla orättvist, VARFÖR? Varför skulle det hända dig?? Vad ska jag ta mig till? KOM TILLBAKA!!

Glädje

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!



Happy Birthday




Jag grattulerar, Jag grattulerar, Jag grattulerar stora JULIA idag.
Med blommor och blad, Ja firar hennes dag.
Jag grattulerar stora JULIA idag!!!

Jul, jul, strålande jul

Nu börjar jag verkligen få julkänslor även om jag har en förbaskad uppsats att skriva över julen. Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt idag så jag kan fira jul lite nästa vecka innan jag gräver ner mig igen!

Igår åkte jag som sagt hela vägen upp till Göteborg med mitt pick och pack. Var framme ca kl 12 och spenderade hela dagen med min love. Jag var en stund på kliniken i Gbg och fick behandling av pappa Leif, det behövdes verkligen då jag var stel i hela ryggen. Efter allt knak som jag fick uppleva i min kropp under behandlingen kände jag mig lätt i kroppen igen och vi begav oss hem till Kungälv. Väl hemma möttes vi av grandpa Clive som direkt fattade tyckte för lille Leo.

Fram emot kvällen plockade Domma fram kokböckerna och bestämde att det var dags för julgodis bak. Det blev hallonkolor för hela slanten och de blev jätte fina. Vi fyllde två burkar och knöt en fin röd rosett runt de för att det skulle se extra juligt ut. Får ta en bild på vårt mästerverk senare. Ikväll fortsätter julbaket och mer kolor ska det bli, ev fudge. Nu ska jag skriva på uppsatsen för vid kl 12 blir det lunch med Benjamin!

xoxo


Bohuslän here I come

Ungefär kl 9 beger jag mig upp i landet, närmare bestämt till härliga Göteborg. Där ska jag spendera några underbara dagara med min älskling och jag hoppas innerligt att vi hinner med liseberg denna gången, det är ju så mysigt på julen med alla träd som är upplysta och alla godsaker som säljs i de små husen. Det blir dock inga slappedagar då jag har en uppsats att koncentrera mig på. Måste få en del gjort på den också de här dagarna så det inte blir panik och stress de sista dagarna.

Nu ska jag försöka skriva lite iaf innan jag åker. Vi hörs igen när jag har anlänt i Götet!

xoxo



Nyårs klänning

Igår var jag på stan en stund med Ben för att leta efter en klänning till nyår. Jag har letat över allt efter den perfekta klänningen men har inte hittat den. Mitt sista alternativ var helt enkelt att beställa en via nätet men då vet man aldrig nrä den kommer och om den hinner komma innan nyår. Den kanske inte passar när den väl kommer så jag ville helst köpa en i en affär så jag kunde prova den. Igår hittade jag den perfekta klänningen. Jag gick in på Whoops på triangeln och vipps så uppenbarade den sig framför mig. En lila tubklänning med svarta detaljer. Jag tänkte först att jag skulle lägga upp en bild så ni kunde få se hur den ser ut men jag ångrade mig och tänkte om. Visste blir det roligare om det kommer som en överraskning på nyår för alla vänner som ska delta på vår lilla tillställning samt för err läsare dagen efter. Gud vad jag är smart ;). hehe

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till Lund för handledarträff. har en del frågor som jag måste få svar på till arbetet.

xoxo


Jordbävning

Jag har fått en order om att jag måste uppdatera i min blogg och det passar utmärkt idag då jag faktiskt inte vaknade av väckarklockan imorse utan av något helt oväntat. Vi hade nämligen en liten jordbävning runt 7 snåret och jag trodde inte det var sant. Jag hade precis släppt ner Leo till mamma för att de skulle gå ut på en promenad och när jag la mig i sängen igen så började hela rummet skaka och sängen gungade. Det var ganska läskigt men ick snart över. Jag undrar vart vårt klimat är påväg egentligen. För någon vecka sedan vaknade jag av en "exploxition" (en åsksmäll) som även den fick huset att skaka och nu har man uplevt en jordbävning i Sverige viket jag aldrig rodde jag skulle få uppleva. Klimatet börjar bete sig väldigt konstigt och skrämande.

Any way. Nu ska jag skriva på mitt arbete tänkte jag. Måste skriva så att tangentbordet glöder opm jag ska komma iväg till öteborg ikväll/imorgon bitti. Jag vill ju inte behöva sitt och skriva så mycket när jag är där uppe för då är det mys som gäller. Ska även försöka hinna en runda på underbara Lisebegrs som är så fint på julen. På fredag har lilla Dominique dansuppvisning så det ska vi också titta på och på lördag fyller Daniel år och då blir det kalas.

På måndag ska jag hoppa in och jobba lite på anticimex och tjäna några extra slantar, det behövs verkligen.

Nä nu ska jag skriva, see you all later!
xoxo

Kevin Borg, Idol 2008

12 december 2007 lämnade Kevin Malta för ett liv i norra Sverige med sin flickvän. Det han inte visste då var att han ett år senare skulle stå i Globen som vinnare av idol 2008. På bara ett år har han lärt sig behärska det svenska språket (någorlunda iaf) och sjungit sig in i våra hjärtan med sin fantastiska röst och ödmjukhet. Han är en värdig vinnare i mina ögon. När han sjöng vinnarlåten fick jag känslan att det var det som avgjorde allt, han levererade med en fantastisk utstrålning men framför allt med en fantastisk röst, som vanligt! I detta ögonblick visste jag att Kevin skulle vinna.
förutom vinnarlåten gick han upp som första man på scenen och skulle framföra den tuffa låten "You're the voice". Även detta gjorde han med bravur och jag satt i soffan med gåshud över hela mig. Otroligt! Jag säger som Demon Childe, "this competiotion is over" eller was over redan från början! Kevin har hela tiden varit i en klass för sig, en värdig vinnare!


GRATTIS KEVIN!


Lugnet före stormen

Jag vill börja med att söga att "det är skönt att det är över", for now. Tentan är över och tentafesten var så himla lyckad. Det var tema "Law-breakers" och vi tjejer kl'dde ut oss till björnligan, så söta! Det togs en del bilder från kvällen vilka kommer läggas upp snart. Natten till fredag blev näst intill sömnlös. Kom hem kl 2 på morgonen och skulle upp igen kl 05.30 för att ta tåget upp till Götet för att äntligen träffa min pojkvän igen efter två långa veckor utan honom. Tågresan gick dock fort då jag sov hela vägen upp och väl framme fick jag en stor välkomnande kram av älskling. Vi åt frukost på stan, kikade runt i affärerna lite sedan begav vi oss hem till Kungälv för en slappe fredag. Det blev massor av godis och mys framför idol.

Lördagen var inte speciellt händelserik. Vi skulle åkt in till stan men det blev inte av. Istället bakade vi lussekatter med Bens lillayster och fram emot kvällen blev det julbord med hela familjen sockander. Hur trött jag än är på julmat så var detta julbord speciellt då det var på en Italiensk restaurang med lite Italienska influenser. Gott!

Söndagen ängnade vi på Fitness festivalen. Jag har alltid tyckt att just det där med att tjejer ska deffa upp sig till stora muskelberg och sedan stå och posera framför domare och publik har varit en konstig sport men i söndags insåg jag hur mycket jobb och slit som ligger bakom dessa fantastiska kroppar. Det krävs en otrolig diciplin för att klara av att träna så hort och förlja en så strikt diet i ett år för att tävla på en enda tävling (kanske två). Jag måste medge att jag är grymt imponerad av alla de tjejer och killar som ställde upp i tävlingen (Luciapokalen) på fitness festivalen. Deras kämparglöd har fått mig inspirerad till hård träning och ett sunt liv. Det ska bli mitt nyårslöfte, träna hårt, äta sunt och bli snygg!

Måndagen inebar tidig uppgång och 3h bilresa ner till lund för att låna högar med böcker för den kommande uppsatsen som jag måste skriva innan januari. Ser inte framemot det speciellt mycket då all min energi och motivation gick åt till tentan, men jag måste göra det och jag ska göra mitt bästa.

Igår var jag åter igen i Lund men denna gången var det dags för första faddermötet. Jag och många andra ska vara fadder för de nya juridikstuderande som ska börja nu till våren. Det ska bli sååå kul och vi har så många roliga moment inplanerade för alla nya vilsna studenter! Hela fadderperioden börjar med vår Fadder Kick-off. Ser fram emot detta!
Kvällen spenderades även den i Lund med alla kära vänner. Vi hade lite avskedsjulmys eftersom alla åker hem till sina respektive familjer över julen. Det var en jätte mysig kväll med glögg, pepparkakor, godis och massor och snack!

Dagen idag har varit lung. Var ute på limhamnsfältet och sprang med Leo och hade mysigt. Han älskar att vara ute och springa och det är en fröjd att se honom så glad och full av energi. Dock är det inte lika roligt efter då man får hem en lerig hund som måste duscha. Men men...

Ikväll blir det mys med film och imorgon blir det träning med emmy.

See you later!

Stats- och förvaltningsrätt med juridisk introduktion

Denna kurs har varit ganska mycketupp och ner, men mest en pina. Så tråkig men vill man bli jurist så får man ta sig igenom allt som står på programmet och allt kan juninte vara roligt. Det sägs att de jobbigaste terminerna är just termin 1 (som jag nu läser) och termin 5 (processrätt) men det ska jag allt klara! Imorgon är det tenta, 3,5h först och sen paus och sen är det 3h till. Är klar senast kl 16 och då ska jag snabbt hem, byta om och tillbaka till Lund för tentafest! Temat på sittningen är "Lawbreakers" och vi tjejer ska klä ut oss till björnligan! Kul ska det bli.

Sen fredag morgon, kl 06.45, bär det av till Götet för att äntloigen få träffa min älskling igen! LÄNGTAR!!

Nä nu ska jag slappa, vi hörs

Aerobics

Ja, jag vet att jag inte är någon mästare på att uppdatera bloggen men jag har lovat att bättra mig efter tentan som äger rum på torsdag. Nu ska jag iaf iväg på ett aerobics pass med Isabelle.



RSS 2.0