Kom nyss på...

Jag kom nyss på.... Jag är ju för sjutton inte tonåring längre!
Hur konstigt låter inte det när man varit det i så många år :S


image87

Denna olidliga längtan

Nu börjar min 20 års dag sakta men säkert gå mot sitt slut och jag är faktiskt ganska njd med min dag trots att jag inte har gjort något speciellt egentligen. Pluggade lite grann och solade lite i trädgården, härligt. Dock har jag lite ångest över att jag inte pluggat så mycket men får väl försöka ta igen det imorgon.

Vad jag vet att jag komm er tänka på imorgon är att det bara är 2 ynka dagar kvar tills min älskling kommer hem från Italien. Har saknat honom så. Det jobbigaste är nog att jag inte ens kunnat prata med honom pga att det blir så dyrt med utlandssamtal. I vanliga fall träffas vi nästan var dag och de dagar vi inte träffas pratar vi minst en halvtimme i telefon, så ni kan tro att denna vecka har varit lång och jobbig. Men nu är snart lidandet över!

Om du av någon anledning läser detta nu älskling, så ska du veta att du kommer bli sönderkramad och ner pussad när du kommer hem, för jag har verkligen saknat dig!!! ÄLSKAR DIG!!

20

Ja för nu är jag 20 år :) yes

image86

Fick min efterlängtade iPod idag så nu kan jag lyssna på musik igen när jag åker till och från Lund :)
Jag har ju även fått underbart väder på min dag, jag tackar för det


2 timmar

nu är det egentligen bara 2 timmar kvar tills jag kan säga att jag är 20 år gammal! helt sjukt vad tiden går snabbt. Ska läsa lite om optioner och terminer (finansiell ekonomi) och sen ska jag sova. Gud så spännande det ska bli imorgon.

Sov gott vänner!

image85
Detta är egentligen en bild på B men nr 20 på hans tröja får representera hur gammal jag blir imorgon :)

Tack pappa

Pappa hade sedan innan lovat mig en överraskning för att jag klarade min Makrotenta. Igår gcik vi till triangeln där jag sett en klänning som jag ville ha till min fest. När vi kom dit hittade mamma så klart en klänning till som hon tyckte skulle passa mig. Jag provade båda och det passade helt perfekt. Äntligen hade jag hittat något som jag verkligen passade i. Det slutade med att pappa köpte båda till mig och sa: "detta är för att du klarade tentan" :) TACK PAPPSEN

  
I Love them

1 år sedan...

God morgon alla mina vänner och alla andra där ute!
Har precis vaknat och sa strax sätta¨på mig joggingskorna och gå ut på en lång promenad. Det är dags att börja tänka på sig själv lite och det är precis vad jag ska göra.

Idag är det exakt 1 år sedan jag tog studenten och fick uppleva den lyckligaste dagen i mitt liv (hittills). Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort och att jag nu har pluggat ett helt år på Universitetet! helt otroligt alltså! Det som är lite skrämande är att man håller på att bli vuxen. Hur gör man som vuxen liksom, ska man bara vara sig själv eller måste man ändra på sig??
Aja det löser sig säkert :)

Hur som helst så blir jag en stor flicka imorgon, fyller nämligen hela 20 år imorgon. Ska dock inte fira min födelsedag imorgon då jag måste plugga till tentan men det ska firas lite längre fram :)

Nä nu ska jag ut och promenera, tjingeling

Minnen

Jag tittade igenom lite gamla bilder idag i brist på annat att göra och hittade bilderna från FN-rollspelet som vi deltog i i Lübeck april 2006. Vilken vecka det var, hur kul som helst! Vi var si "skolan" och spelade rollspelet från 9 till 17 typ sen var det bara att rusa tillbaka till vandrarhemmet och byta om för fest, det var fest var kväll och det var verkligen inget man kunde missa. Gud vad många minnen jag har där ifrån, skulle vilja göra om allt igen men det skulle inte vara samma sak. Allt vi upplevde går inte att göra i repris och det går heller inte att berätta om det för det är ingen som kommer förstå förutom vi som var med om det :) Aja jag ska iaf lägga upp lite bilder tänkte jag så kanske ni kan se att vi hade kul :P

              

Grattis BD!

image68

GRATTIS JOHAN "BD" BERGDAHL
20 år idag, inte illa :)

Och så var det bara en kvar...

Idag skrev jag min näst sista tenta för denna terminen, Internationell ekonomi. Det gick bättre en vad jag trodde men jag vågar ändå inte hoppas på för mycket. jag kan bara hålla tummarna för att jag slipper göra om den i augusti och att jag slipper plugga under sommarlovet. Man vet ju aldrig hur hård lilla Karin Olofsdotter är med rättning. usch denna väntan är olidliog, hela 15 arbetsdagar ska jag få vänta innan jag får min dom eller underbara överraskning (hoppas på det sist nämda). På onsdag har jag sista tentan, finansiell ekonomi. jag längtar tills allt är över så jag kan slappna av och ta hand o mig jälv, jag är verkligen i behov av ett LÅÅÅNGT sommarlov.

Nu ska jag njuta av mina sista pluggfria timmar. 6 dagar framöver kommer jag sitta inne och plugga, inklusive på lördag på min födelsedag. har även hört att det ska bli underbart väder i helgen vilket förvärrar min situation en aning :S

Nu ska jag läsa min bok, Jenna Jameson "Att älska som en porrsthärna", riktigt bra bok!

Natti Natti

Nu har jag pluggat färdigt, känns ganska bra trots allt. Vissa delar kan jag ganska luddigt men det finns andra delar som jag kan helt perfekt. Får hoppas att tentan innehåller mycket av det jag kan för då kan jag åka hem glad från lund imorgon :) Jag hoppas på det bästa och även om jag inte klarar tentan så vet jag att jag har gått dit och gjort mitt bästa, det är huvudsaken.

Efter tentan imorgon ska jag åka hem och byta om sen åka iväg och träna och kanske sola lite, ta det lugnt helt enkelt och bara tänka på annat. På torsdag går jag i ide igen, då är det dags att plugga igen, denna gången är det finansiell ekonomi som gäller. Ska försöka ge järnet för jag har inte så mycket tid nästa vecka för då är det massor av studenter som man ska gå på och dess utom så fyller jag år på lördag och vill inte plugga allt för mycket den dagen, jag antar att det är förståligt!

image55


Jag har bestämt mig för att börja tänka på mitt utseende lite mer så jag också kan gå omkring och vara den som alla tittar på och tycker är snygg/vacker. Jag ska träna var dag så jag bli lite snuggare i kroppen. Sen ska jag även prova att skicka iväg mina bilder till en modellargentur och se om jag får napp. Att vara modell har ju alltid varit min stora modell och det är aldrig försent att försök. Får jag ett nej så är det inte hela världen, jag har iaf inte förlorat något på att försöka :)

Nu ska jag sova, ska upp tídigt imorgon och köra till lund, tenta kl 8. Usch. Wish me luck!!

Natti natti

Italien

Ja nu är min älskling snart framme i Florence. Jag avundas honom och skulle så gärna vilja sitta där bredvid honom på planet ner till värmen. Usch vad jag är skoltrött just nu, har iaf pluggat lite nu, ska snart återgå men kände att jag behövde en paus. Italien är, som ni säkert vet, ett av de mysigaste landen i världen. Jag var där för 1,5 år sedan med min bror men då var vi i Rom, helt underbar stad. Florence å andra sidan ska ju vara helt underbar den med, det kan man nästan förstå när man hör stadens betydelse, "kärlekens stad". Vad skulle då inte vara mer perfekt än att få tillbringa en vecka med sin kärlek i denna stad, men för min det blir det istället att jag sitter här hemma medans min kärlek är där :S Usch för tentor, hatar det!

Aja jag ska väl inte gräma mig för mycket, har enbart en vecka kvar innan jag har sommarlov, ett riktigt långt sådant. 2 veckor av detta långa underbara sommarlov ska jag spendera i Tunisien med min älskling, längtar! Sen ska jag ju få Leo också och det ska bli riktigt kul :)

NÄ fy för sjutton, får nog återgå till skiten som väntar, Wish me luck!!



Älsklingen i halmstad, Tylösand

Farväl älskling...

Fick gå upp väldigt tidigt idag, redan kl 6. Skulle köra min älskling till svågertorp så han kunde ta tåget över till Kastrup i tid. Nu sitter han på flygplatsen på något cafe och väntar på att få komma iväg. han ska flyga ner till Italien, Florence, till familjen som väntar på honom där för en veckas semester i värmen. De ska samtidigt passa på att gå på 50 års fest. Jag önskar att jag inte hade min tenta imorgon för hade jag sluppit den så hade jag utan tvekan åkt med ner till värmen, hade varit så skönt och bra för mig att få komma bort lite. Men nu får jag istället försöka klara mig utan min älskling i en hel vecka, det kommer bli tufft. Jag får väl helt enkelt fokusera så mycket tid som möjligt på mina två tentor. USCH!!
Det jobbigaste men allt detta är egenligen att min älskling missar min födelsedag som är nu på lördag :S men han har lovat att köpa en fin present till mig i italien :)

Nä nu ska jag snart sätta mig och rå plugga några timmar, har ju tenta imorgon och jag bara måste klara den. Vill ju inte ha den hängande över mig i augusti :P

Vi hörs och ses igen snart.

Tjingeling

Leo

Jag har äntligen kommit på vad min lila sötsak till hund ska heta. Det blir ett namn som passar honom helt perfekt, nämligen Leo. Så sött!
Den 13 juni får jag hem honom och det ska bli så kul, jag längtar så himla mycket efter att få hålla honom i min famn och leka med honom :) Ska bli sååå kul!! tihi

image63

Tentaångest

Nu är det bara två tentor kvar sen är det äntligen sommarlov. Har näst sista tentan nu på onsdag (internationell ekonomi) och sista på onsdag den 4/6 (finansiell ekonomi). Jag har sån ångest för detta därför att hur mycket jag än läser så går inget in i skallen. det bara går inte. Har ingen motivation kvar att plugga heller. Aja det får gå som det går, inget att gräva ner sig för. Jag ska inte få ont i magen av detta.

Har även varit och köpt blommor och och en body butter till mamma som mors dag present! Hon älskade det!!

Nu ska jag ta en paus och gosa lite med min snutte plutt, Benjamin. Älskar dig hjärtat!!

Min valp

Idag var jag och tittade på min älskade valp för tredje gången. Tog en del bilder på honom idag som jag ska lägga in så ni ska få se hur söt han är. Igår blev han hela 5 veckor vilket innebär att han är min om 3 veckor! Har inte bestämt mig för ett namn till honom än och tycker det är väldigt svårt. Jag vill gärna att han ska heta Molle eller Rocky men försöker komma på något mer som han kan hete.

Vad tycker ni han ska heta?


        


Soofijas tävling

image62

''jag är med och tävlar om ett halsband på Sofia's blogg!''

HUND

ja jag vet att det kanske kommer sokm en chock men jag SKA köpa en liten hund. Har ångrat mitt beslut om att inte köpa hund i höstas ända sedan jag fattade det beslutet. Jag kände att jag inte var riktigt redo men nu har jag hela sommaren på mig att träna upp honom och vänja honom vid att vara själv ett par timmar då jag är i skolan. Ska bli sååå kul :) var och tittade på valparna igår och jag visste precis vilken av de 7 små liven som jag skulle ha. När ägarinnan öppnade den stora buren så hoppade han ut och sprang fram till mig. Då, i just det ögonblicket visste jag att han är min!! Åhhh jag längtar tills han är min. Ska åka dit med mamma och brorsan idag och ta en titt på honom och bestämma när jag ska betala in handpenningen. tihi ska ta lite fler bilder då så jag kan lägga ut de här så ni får se min, soon to be, hund!

Nu ska jag iväg och träna med B och sedan blir det plugg och jobb. See you all later.

tjingeling

Härlig lördag på stan

Idag vaknade jag runt kl 9. Fixade mig och åt lite frukost för att vid halv 11 beje mig till stan med min mamma och min moster. Jag älskar att gå på stan med de för jag hittar alltid en massa fina saker då. Idag resulerade shoppingen i 2 klänningar, 2 bikinis och en kjol, allt från H & M :) Kanske lägger upp bilder på inköpen lite senare om jag finner någon tid

Nu ligger jag i sängen helt utslagen och vill bara sova men nej, det går inte. Måste förståss plugga. Men innan jag börjar ska jag ta en kort power nap för det förtjänar jag :)

Förresten, idag är det bara 2 veckor kvar tills lilla jag fyller 20 år :) wihoo


Crown

Denna vecka försvann lika snabbt som den kom. Det känns som att det var måndag igår liksom.

Börjar få alla dessa jobbiga känslor nu när Tenorna börjar närma sig. Bara en vecka kvar till tentan i Internationell ekonomi och två veckor till den i Finansiell ekonomi. Känner dock att jag tait sommarlov i förtid, mina krafter att plugga har förbränts och jag har inte någon lust kvar. Måste dock lägga ner lite tid på det i helgen iaf. Vill försöka låta bli att bli underkänd för att slippa göra omtentor i juli/augusti.

Nog om plugget. Avslutade denna underbara fredag med utgång. Var på förfest hemma hos Freddie, i den nya fina lägenheten, riktigt tjusig får man väl säga :) Snart år de tillskott i familjen, han och Sofia, i form va en liten chihuahua som ska heta Marley. Massor av söta små saker har de köpt till honom :) Önskar att jag köpte min hund i höstas då jag var på väg. Jag var sååå nära, bara 2 dagar ifrån, att vara hundägare men "ballade" ur i sista stund. Anyway, efter förfesten drog hela gänget till Crown nightclub för att se DJ-tävling som Malins pojkvän Robin hade hand om som projektarbete. Mycket trevligt :)
Hade trevligt sällskap hela kvällen, bla av min älskade Emmy och hennes Sebbe.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt för att åka till stan med mamma.

Hoppas ni haft en fin fredagskväll, för det har jag

Puss och kram   xoxo


Makroekonomi

Alltså herre gud vad jag var nervös när jag loggade in på Ladok (hemsida där man får tenta resultat mm) för att se om resultatet för makrotentan hade kommit. Till min stora glädje såg jag att jag klarat den och nu är det äntligen historia. Äntligen kan jag släppa den tråkiga makroekonomin och lägga mitt sista krut på internationell och finansiell ekonomi som är det sista på hela nationlekonomin!!

Jag är så lycklig, dock har jag tyvärr inte så mycket krut kvar till de två kurserna som vi har nu, är sååå trött på att läsa en massa "skit" just nu. Vill bara ha sommarlov nu så att jag kan vila ut mig. Det behöver jag verkligen!

En annan sak som jag är lycklig för är att jag fått tillbaka min bästa vän i mitt liv. EMMY!! Har saknat henne sååå mycket. Det  gjorde verkligen ont i mitt hjärta då jag började känna att vi gled isär men nu har vi funnit varandra och jag hoppas att vi kan läka våra sår :). Vi hör ihop gumman, glöm aldrig det! Hoppas nu jag får komma och hälsa på dig på corsica i augusti, det hade varit mysigt :)

Aja nu ska jag äta lite sen iväg till oster och fixa mitt hår.

tjingeling

Fest för sjutton

Ja det är inte bra att skriva blogg när man är lite berusad. Sitter just nu och snackar gött med strumpan (Sebbe Ström) om kärlek och livet. Han och min bästa vän Emmy Anna Westerdahl är ju tillsammans igen vilket jag gillar skarpt :) ME LOVE!!!

Nä nu ska jag tillbaka till festen och ha skoj, Singstaret väntar :)


Tjingeling



Utseende

Jag vill också ha en fin blogg som folk vill läsa. Varför är det inte många som läser min blogg? Jag vill ändra utseendet på min blogg men vet inte hur man gör det. Är det någon som har en aning om hur man gör så tar jag gladeligen emot tips :)

Tjingeling

Sommarchansen

Sommarchansen är en sångtävling i Pildammsparken i malmö där vem som helst får ställa upp men först måste man gå på en audition precis som på idol. I år var det mellan 100-200 personer som gick på audition till sommarchansen men bara 24 st blev uttagna att få tävla i Pildamsparken i juli. Min bror är en av de! Han och ytterligare en kille och två tjejer ställer upp som en kvartett med sina egan låtar. De är riktigt duktiga tillsammans och jag är sååå stolt över min bror att de gick vidare! Jag är gald för deras skull! I juli kommer jag sitta bänkad framför senen på amfiteatern i pildammsparken och försöka heja fram de till en seger det är ett som är säkert!

Tjingeling


Ministry Of Sound

Valborg i all ära,men det är trots allt lite överskattat enligt min mening! Men men fest bev det då min kära vän Vuk fyllde 20 år igår det firades med party och god mat. Efter festandet hemma hos honom tog vi taxin (vilken var näst intill omöjlig att få tag på) till Slagthuset och Ministry Of Sound. Kön var över lång men vi kom ganska tidigt, halv 12, och fick bara stå i 20 min så det var ok. Men när vi kom in möttes vi av folkmassorna, jag säger bara Oh my God :). Alla dansgolv, var som lovat, öppna med olika DJ:s på vaje golv. Riktigt bra musik spelades denna kväll och jag hade väldigt skoj, första gången sedan nyår som jag och Ben festade tillsammans.

Så här dagen mår jag faktiskt väldigt bra, vi vaknade redan kl 11 och låg och mös lite. Nu har vi hunnit med att städa hela lägenheten och nu ska vi köra iväg för att köpa något att äta :) Vid det här laget är jag ryslibgt hungrig. Det blir en mysdag idag med min lilla Benne med massor av One Tree Hill, lite Gossip Girl och massor av film.

Vi hörs igen senare coh jag hoppas att ni alla har haft en trevlig Valborg

Tjingeling

RSS 2.0