För er som inte visste!

Jag är inte blond längre, blev brunette för ca 2 mån sedan!








Hihihi skojigt värre!


Taylor Lautner

Jag måste bara få spinna vidare på min "New Moon" historia. Många tycker att "Edward" är den som är sexsymbolen i filmen. Man menar att han är otroligt snygg coh att han är ett livsfarligt djur gör honom sexig. Varför faller människor för den farliga frästelsen att dras till någon/något farligt? Jag måste ju hålla med om att visst är snygg men det finns en annan i filmen som jag tycker mer om, "Jake" (Taylor Lautner) som är Bellas bästa vän! Jag behöver inte säga så mycket om det utan jag bifogar en bild och så får ni avgöra själva!









New Moon

Idag är det den 20 nov vilket innebär bla att det ska vara kallt ute men här hemma i Malmö är det 10 grader och strålande sol. Hur underbart som helst, vilkenm fantastisk fredag.

Denna underbara dag slutar inte här. Som grädde på mosen har "New Moon" biopremiär idag, andra filmen i Twilight-sagan, och vem ska se den om inte jag och mina tjejer. Jag har längtat så himla mycket efter denna film. Sedan jag såg första filmen har jag hunnit läsa första och andra boken och lite mer än halva den tredje och jag kan inte slita mig. Jag kommer bli ledsen den dag som jag läst min sista sida på den fjärde boken som är den sista i sagan. Böckerna är otroligt fängslande och man lever sig verklign in i varenda detalj som nämns. Jag lever mig in i rollerna och ibland vill man bara skrika till Bella vad hon ska göra och styra hennes beslut, men som ni alla vet så går ju inte det :) För att summera min lilla utsvävning, det ska bli otroligt kul att se filmen. Jag är oerhört spänd!

Kvällen för oss tjejer avslutas med en myskväll i soffan hemma hos mig framför idol med indisk mat och annat tilltugg. Kan fredagen bli mycket bättre än så?




Mamma 47

Måste ju titta in här och skriva ett stort grattis till min älskade mamsen som fyller år idag.

GRATTIS MAMMA!




Svininfluensan

Under hösten har det varit stora diskussioner om den nya influensan som har upptäckts i världen. När jag var i Venezuela i somras bar folk munskydd för att inte bli smittade även fast influensan då inte ens kommit längre än till Mexico. Folk var livrädda för att bli smittade. Idag pågår, som alla vet, mass-vaccination i Sverige och den stora frågan är ju, ska man ta vaccinet eller ska man låta bli? I början var det självklart för många att vaccinet var ett måste, att det var den enda utvägen, men efter att det blivit så stor fokus på en mängd konstiga biverkningar (sanna eller falska) så har många nu ändrat sig och blivit mer tveksamma till om det verkligen är bra att ta vaccinet.

Jag var redan från början bestämd på att jag inte skulle ta det. Min anledning till mitt beslut var att jag vet att jag inte har några hjärt- och kärlsjuktdomar och jag har inte heller har problem med mina lungor. Där av tänkte jag att jag nog skulle klara av en svininfluensa utan att kola vippen (peppar, peppar, ta i trä). Men idag har jag ändrat mig imorgon och är det dags för mig att bli vaccinerad. Varför ändrade jag mig då? Jo, jag tror fortfarande att jag skulle klara av svininfluensan men att bli sjuk nu passar inte riktigt i tiden. Jag har mycket i skolan och att behöva vara borta från skolan är inte särskillt bra. Den andra, och kanske största, anledningen är att jag inte vill vara den som råkar smitta någon som är svag eller som tillhör de riskgrupper som inte bör utsättas för svinfluensan pga risk att bli riktigt sjuka och kanske dö. Jag har under en längre period vägt för och nackdelarna mot varandra och jag tror att jag gör ett klokt val även om man inte vet vad det kan ge för biverkningar i framtiden.

Så till alla er där ute som kanske läser detta, tänk efter noga innan ni bestämmer er hur nu ska göra med vaccinationen! Tänk på er omgivning en extra gång!



Fredagsmys

Jag blir så glad. Har fått fin respons från vännerna nu när jag börjat blogga och visst gör det att motivationen bara ökar! Thanks a lot!

Idag har jag haft en "ledig" dag, dvs ingen föreläsning men bara för att man inte har det betyder det inte att jag är ledig från plugg. Gick upp tidigt och pluggade ett tag trots allt. Nu har min paus precis nått sitt slut, tråkigt men sant, och jag måste därför återgå till arbetsrätten.

Många av er vet att jag verkligen älskar Twilight-böckerna. Jag har sett första filmen och planen är att jag ska se New Moon (den andra filmen) tillsammans med tjejerna på¨premiären. Jag har många gånger fått höra att jag borde börja titta på serien "True blood" då den påminner om Twilight. Min tveksamhet har varit stark men idag fick jag vika mig för nyfikenheten som ändå fanns där och jag har nu sett första avsnittet. Jag måste vara ärlig och erkänna att serien faktiskt verkar vara en Martina-serie så att säga. Jag kommer nog gilla den men ska försöka spara mig och se den med Ben så att inte han blir arg på mig :) Men se den ska jag självklart göra!

Ikväll är det Idol och självklart fredagsmys, utan snacks tror jag. Måste spara mig nu när jag börjat träna flitigt men jag får se om jag lyckas hålla mig ifrån frästelsen! Nu ska jag iaf pllugga 1h till innan jag måste åka in till stan och besöka banken!

Tjillevippen!



Reborn

Ja nu har jag bestämt mig för att återuppta bloggandet. Jag var osäker ett tag om jag skulle fortsätta, därav detta långa uppehåll. Men nu har jag fått tillbaka min gnista och jag hoppas att inspirationen är på rätt plats nu!

Så vad har hänt sedan sist jag skrev då? Skulle jag börja skriva om allt som verkligen har hänt kommer jag få sitta upp hela natten vilket kommer resultera i ett inlägg som aldrig kommer se något slut. För att skona er läsare (de lilla antal jag har) så ska jag bara berätta om det absolut viktigaste!

Jag får la börja med skolan eftersom det är den dominerande parten i mitt liv för tillfället. Det flyter på bra och den senaste tentan gick strålande. Nu kämpar jag vidare med civilrätten med allt vad den har att bjuda på.
När jag ändå har nämnt skolan an jag berätta att jag har jobbat som mässvärd på JiA-mässan i Lund. Det är en mässa för studenter där olika advokatbyråer och myndigheter ställer ut och svarar på studenternas frågor. Jag var , tillsammans med min vän Johanna, värd för den stora affärsjuridiska byrån Linklaters. De hade skickat fya unga representanter som vi verkligen kom bra överens med. 
Det bästa med mässan är egentligen att de delas ut massor av gratis prylar och man kommer garanterat inte därifrån tomhänt. Jag lyckades plocka åt mig en hel del och när jag dagen efter skulle kolla igenom allt var det som rena julaftonen. Pennor i alla dess former och skepnader, block, godis, skoputs, flikar till lagboken mm, och vet ni, jag pratade faktiskt med varenda en som jag fick något från!
Som avslutning på JiA-dagarna hölls den årliga Höstfesten som jag självklart medverkade på. En oförglömlig kväll med mina älskade vänner som inte tog slut förrän l 4 på morgonen.

Förrutom JiA-mässan har jag, som representatn för Juridiska Föreningen i Lund, fått aggera chafför under JiA-dagarna och hämta och lämna viktiga människor på flygplatsen. Jag fick den stora äran att körea en splitter ny Audi a8 till Sturup flygplats för att hämta upp självaste Peter Althin som skulle medverka på debatten som annordnades. Visst hade jag fördomar om denne man men dessa är som bortblåsta nu efter mitt möte med honom. En riktig gubbe med klös var han. Han skämtade hela vägen tillbaka till Lund och berättade alla sina historier samt gav mig en hel del goda tips och råd om framtiden!

Hmm nu börjar inläget bli sådär långt som jag inte ville att det skulle bli. Ajajaj, jag får korta av det sista och bara nämna att liet rulla på som vanligt och jag trivs. Har inte dragit på mig svininfluensan än och planerar inte att göra det heller (om man nu kan planera sånt). Jag har så himla mycket mer att berätta men det får vänta, ni ska ju orka läsa mina inlägg ;P

På återseende!





Jag med Björn Sandin, Peter Althin och Johan Eriksson


RSS 2.0