Semi-final

Idag är det dags för semi-final för j20. De möter Frölunda i första matchen hemma i bäst av tre. De måste vinna idag för att ha ett övertag inför returmötet på bortaplan. Jag kommer vara på plats och heja fram en seger!

VI ses där!

Puss och Kram

mamma

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Celeb



jag blev så förtjust i detta program och testade därför med min mamma. Här har vi en morf av min mamma och Heather Locklear. Coolt va!

Jessica Alba, Jessica Simpson mfl



Jag testaade att göra detta roliga test igen fast med en annan bild av mig själv och då var jag bla  lik snyggingarna Jessica Simpson och Jessica Alba, shit vad jag är stolt över det ;)

Idag har jag gjort absolut ingen ting. Vaknade sent, kl 11, och satt länge framför datorn och chillade. Långtorsdag skulle jag vara helt själv henne då lillebrorsan skulle sova borta så jag bjöd hem johanna och emmy på lite tjejmys, det blev singstar och gutarr hero för hela slanten fram till kl 02.30. Skojigt värre :). Igår tränade jag ett pass på friskis och svettis med johanna och emmy och där efter åkte jag och emmy över till kastrup för att möta upp hennes tyska kompis Sophia som ska vara här och hälsa på i lite drygt en vecks. Jag som tycker det är så kul att prata engelska satte igång att prata med henne för att få henne att känna sig väl mottagen.

Åt middag hemma hos moster och ungisk lite medm mina kära kusiner. Fick hjälpa de att välja deras kläder so0m de skulle ha till festen som de skulle på. Det är bla detta som är så kul med att vara den enda tjejen i släkten med bara killkusiner. Man får vara smakråd och höra en massa roliga detaljer om en massa tjejer som man känner, me love. jag älskar skvaller :)

Efter middagen körde jag kusinerna till deras fest och därefter till malmö c för att plocka upp johanna. Vi åkte ut till Bara för att mysa hos emmy men det slutade med singstar/guitarr hero hemma hos hennes granne som hade förfest. Sofia Englesson kom hon med och det slutade väldigt lyckat faktiskt.

Det blev ännu en lyckade helg för Benne och laget då de vann över Västerås i bäst av 3 (2-1 i matcher till MIF) och har där med kvalat till semi final. Jag tror faktiskt de kommer få möta Frölunda i semin men jag är säker på att om de bara ger allt de har så kan de slå Frölunda och nå finalen, ingenting är omöjligt. Bara de gör sitt bästa så ska det nog gå vägen. Ikväll/inatt kommer min älskling hem och då ska vi mysa, mysa och åter mysa. Har saknat honom mycket!! Han ska även få sitt påsk ägg som mina föräldrar lämnade här hemma till honom. Jag å andra sidan har redan ätit upp mitt. haha.

Nu ska jag chilla lite framför TV:n men vi hörs snart igen

Puss och Kram

Jag säger bara Tom Welling




Jag säger bara, min älskling liknar Tom Welling, en av de snyggaste på vår planet :) tihi, även Matt damon är inte fy skamm

Lookalike



Skojigt värre att man ändå kan vara lik vissa kändisar, haha

Kärlek...

Kärlek är underbart, helt fantastiskt. Satt och tänkte på hur mycket jag egentligen älskar Benne. Kom fram till att det inte går att beskriva med ord vad jag käner och hur jag känner för honom. Han är "the man of all my dreames" som man brukar säga i film och det finns inget på denna planet som kan ersätta honom, inte en chans. Att få ha någon som man tycker om så mycket vid sin sida som tycker om dig lika mycket tillbaka är något som inte alla får uppleva. Jag där emot är en av de som har en underbar pojkvän, som älskar mig i ur och skur, even när vi tjaffsar lite, och som finns där för mig när jag än behöver honom. han är min skyddsängel som jag alltid kan lita på.
Eftersom jag är så kärleksfull idag har jag sökt efter kärleksdikter på internet, det finns en hel evighet av underbara dikter som man kan relatera till. Jag tänkte jag skulle citera några som jag föll för och även om jag inte tar med alla mina favoriter i detta inlägg så kan jag lova er att det kommer fler, don't worry. So here we go, enjoy!


image41



Love Is ...

Love is the greatest feeling,
Love is like a play,
Love is what I feel for you,
Each and every day,
Love is like a smile,
Love is like a song,
Love is a great emotion,
That keeps us going strong,
I love you with my heart,
My body and my soul,
I love the way I keep loving,
Like a love I can't control,
So remember when your eyes meet mine,
I love you with all my heart,
And I have poured my entire soul into you,
Right from the very start.

- Meghan -

A Special World

A special world for you and me
A special bond one cannot see
It wraps us up in its cocoon
And holds us fiercely in its womb.

Its fingers spread like fine spun gold
Gently nestling us to the fold
Like silken thread it holds us fast
Bonds like this are meant to last.

And though at times a thread may break
A new one forms in its wake
To bind us closer and keep us strong
In a special world, where we belong.

- Sheelagh Lennon -

You're my man, my mighty king,
And I'm the jewel in your crown,
You're the sun so hot and bright,
I'm your light-rays shining down,

You're the sky so vast and blue,
And I'm the white clouds in your chest,
I'm a river clean and pure,
Who in your ocean finds her rest,

You're the mountain huge and high,
I'm the valley green and wide,
You're the body firm and strong,
And I'm a rib bone on your side,

You're an eagle flying high,
I'm your feathers light and brown,
You're my man, my king of kings,
And I'm the jewel in your crown.

- Nima Akbari -


 


Glad Påsk på er

Ja från och med idag har även jag lov, fram till tisdag då allt drar igång igen. Ska bli skönt med 4 dagars ledighet.

Körde mamma och pappa till svågertorp imorse kl 5. De var så lyckliga och jag unnar de verkligen detta för det har de förtjänat, helt klart. Hoppas ni får det underbart där nere i Eypten och att ni tar vara på varje sekund av värmen för när nu kommer tillbaka så vet ni vad som väntar er :P Jag är sååå avundsjuk, men jag kan trösta mig med att idag är det exakt 3 månader kvar tills vi åker på vår resa till soliga och varma tunisien. Lääängtar :)

Nä nu ska jag fira in påsken med ett avsnitt av One Tree hill säsong 3 :) Ha det bra så länge

Puss och Kram

Jag och mina dåliga nerver

Spänning och dåliga nerver går inte ihop. Det har jag fått konstaterat typ en miljon gånger och ändå lär jag mig inte. Usch! Matchen igår fick mina nerver att darra rejält. MIF hade matchen som handen i handsken hela första och andra perioden. Det bjöds på bland annat ett mål av suverän klass där Jan Urbas var kärnan till målet. Snyggt jobbat! Sen vet jag inte riktigt vad som hände i tredje perioden men en 2-0 ledning förvanlades till plötsligt till 2-1 och sedan 2-2. Som vanligt blev det förlängning, sudden death, där MIF avgjorde efter nästan 12 lååååååååååånga minuter. Det var många måltillfällen från båda lagen som fick mina nerver att svaja till rejält vid flera tillfällen. Dock är jag lycklig att de lyckadesta hem en seger i en match som de i stort sett dominerade totalt. Grattis grabbar, se nu till att vinna på fredag så är  ni vidare till semifinal :)

Well well, mamma och pappa bär av till Egypten imorgon bitti, för en två veckor lång semester. Gud så skönt för de, jag är GANSKA avundsjuk alltså, det är ett som är säkert. Värme är nog det som står högst upp på min önskelista just nu. Inte lång efter kommer sommarlov, eller lov över huvud taget för det är något jag är i grymt behov av just nu. BLÄÄ

Ikväll är det Top Model, ett måste för mig, det går absolut inte att missa :)

nu ska jag iväg och handla mat som jag ska laga till familjen, see ya


peace out dudes ;)




MIF - Västerås

Ja idag gäller det, första kvartsfinalmatchen i bäst av tre mellan MIF och västerås J20 lag. Jag ska självklart åka och se min älskling spela och förhoppningsvis vinna. Jag håller ummarna för er killar!

Tiden springer iväg sååå snabbt och vi är redan i mitten av mars. På torsdag är det exakt 2 månader kvar tills vår efterlängtade Tunisien resa. Ska bli sååå skönt att få komma bort från Sverige och uppleve lite värme och avslappning. LÄNGTAR!!!

Nu ska jag plugga och sedan dra mig iväg till matchen.

Peace out ;)

Party Party

Ja igår var det party som gällde, men först hade jag en tenta att klara av, vet dock inte hur det gick men time will tell.

Efter tentan kom min älskade mamma med bilen och plockade upp mig i lund för åka till nova lund för en mysig shoppingrunda. Det var jätte länge sedan mamma och jag umgicks själva så  dessa timmar var verkligen jätte mysiga. Fick köpt ett par byxor, ett linne och två jackor på H&M och har tittat ut tre par skor som jag ska köpa inom en snar framtid, hade inte pengar just då.

Kom hem runt kl 4, Fick snabbt fixa mig för att sedan bege mig till johanna "walle" wallin för födelsedagsparty och utgång. Väl där fick jag träffa danskarna igen som jag inte träffat på typ 6 månader, jätte kul att få prata massa gamla minnen från träningslägret i Portugal. Under tiden vi festade satan såg vi melodifestivalen där Björn Gustavsson var huvudmomentet på hela progrqammet, det som vi alla väntat på hela veckan. Vi spelade även lite singstar och guitarr hero. Love it :) har deock konstaterat att easy inte är så easy på guitarr hero efter ett par cider men men det fick gå bra. Lite senare blev det twister och kladdkaka. Fram emot 12 slaget åkte vi in till stan för en runda på B&B och sedan slagt. Sammanfattat så var detta en helt klart lyckad kväll. Har inte haft så kul på länge :)

Nu ska jag kramas med min älskling och sedan baka kanelbullar, fika med jens och sofia på stan och kanske se en film fram emot kvällen. Vi hörs och ses

Peace out // Vivan
 

Charlotte Perlli med vinnarlåten "Hero"

1,5 år av kärlek

Jag skriver detta inlägg idag eftersom jag förmodligen inte kommer hinna sitta vid datorn imorgon.

15 mars (imorgon) är en mycket speciell dag i mitt liv. Det är nämligen så att imorgon har jag upplevt hela 1,5 år av kärlek, en kärlek som är obeskrivlig. I augusti 2006 träffade jag en charmig göteborgare som jag föll för vid första ögonkastet. Vi träffades ett par gånger och jag var så lycklig, jag kände redan då att detta var mina drömmars kille. 15 september 2006 blev han min, bara min. Att jag nu, 1,5 år senare, kan se tillbaka på en tid fylld av kärlek och lycka gör att jag vågar hoppas på att vi ska kunna addera många fler år till vårt kärleksfulla förhållande. Din kärlek värmer mitt hjärta och DU gör mig lycklig. Jag tror på forever an always, för du är mitt allt.

Älskar dig Benjamin Ben Gubbis Älskling Sockertopp Sockander 


image34

MIF - Skellefteå

Ja igår var det dags för första slutsspelsmatchen för MIF J20. De skulle ta sig ann Skellefteå på hemmaplan i första matcen (bäst av tre), Det var en spännande match, iaf tredje perioden, som slutade 4-3 till MIF. Det var min älskling som avgjorde matchen då han sköt in MIF´s fjärde mål. Grattis! Lite bilder från matchen kommer upp lite senare.
Väl på matchen fick jag träffa sofia som jag inte sett på typ 8 månader. Hon har varit i Syd Afrika på ett highschool år och kom hem i söndags. Brun som en pepparkaka men glad att vara hemma! Gud så kul det var att träffa henne och vi hade massor att prata om. Förutom sofia hade jag trevligt sällskap i form av Johanna, Emmy och Tove.

På lördag blir det fest då min kära lilla Johanna fyller 19 år. Det blir middag hemma hos henne, förfest med massa dricka om sedan utgång. Ska bli såå kul, har inte festat på jätte länge, känner att det är dags nu :)

Nu ska jag återgå till plugget, men vi hörs snart igen

peace out!

//Vivan

ta alla chanser ni kan få

Alla har vi varit tonåringar och alla har vi säkerligen haft e och annan disputb med våra föräldrar. Vi glömmer ibland att vi är deras käraste äodel och att de bara vill oss väl. Allt tjat om att vi måste städa våra rum, plugga till våra prov, gå till skolan, jobba för att tjäna pengar mm är bara väl menat. Våra föräldrar vill bara att vi ska lyckas och få ett så bra utgångsläge när vi ska ta steget ut i vuxenlivet efter våran, eventuella, högskole/universitet examen. De vill kunna känna sig stolta över sina barn och känna att de har lyckats som föräldrar.

Jag har många gånger varit så arg på mina föräldrar pga allt tjat men innerst inne vet jag myckrt väl att de brar vill mig väl. Jag pluggar på universitetet i Lund, bor hemma och slipper ta hemska studielå. Mina föräldrar hjälper mig ekonomiskt om jag behöver och ställer alltid upp i ur och skur, spelawr ingen roll vad det handlar om. Det enda de begär av mig i detta läge är att jag sköter mina studier, vilket jaggör. Det är inte alla föräldrar som låter sina barn bo kvar hemma unders deras studietid på högskola/universitet men jag är evigt tacksam att mina föräldrar ger mig möjligheten att komma ut i arbetslivet utan några krav på att betala tillbaka mina lån. Jag kommer inta ha några om jag inte bestämmer mig för att flytta.

Detta inlägg kommer direkt från mina tankar. Har grubblat fram och tillbaka hela dagen om föräldrarnas roll i deras barn uppväxt, vilken tuff uppgift de har. Att jag är mina föräldrar evigt tacksam för allt jag har fått från de, all kunskap, lycka och hela mitt liv, är något jag står fast vid. Det är något som har en stor plats i mitt hjärta.

Jag älskar er, Mamma och Pappa, with all my heart! Ni kommer föralltid ha en stor plats i mitt hjärta, för de ni är. Ni har två hjärtan av guld och är overdeliga. Tack för allt!

image33

Äntligen Fredag, en dag närmre...

Ja trots att det äntligen är fredag så är det ändå en dag närmre tentan, ångest. Ska jobba idag också. Bläää... Önskar att man var lika smart som typ Einstein så att man redan kunde allt eller som Adam Smith. Får väl skylla på föräldrarna och deras gener att de inte gjorde mig smart :P

Idag har Rambo premiär på bio och ben vill sååå gärna gå och se den och har tvingat med mig, vill inte men vad gör man inte för sin älskling, haha. Men i helgen ska jag vara flitig och verkligen plugga så mycket jag bara orkar. Vill bara ha det gjort liksom så¨man kan gå vidare i sitt liv sen.

Jag har blivit kär i Kelly Clarkson's låt "A Moment Like This", helt underbar är den. Tänk om man hade en så vacker röst att man kunde leva på den resten av sitt liv liksom, man slipper plugga ihjäl sig för att ens tjäna hälften så mycket (om ens det) som hon gör. My God, önskar jag kunde sjunga!
En annan grej med mig är att jag inte kan slita mig från One Tree Hill, den serien är sååå bra. Köpte säsong 3 för någon dag sedan och kan inte slita mig. Kommer bli ledsen den dagen den serien är slut, buhu :(

Nä nu ska jag fixa håret och byta om, snart dags för jobb.
Peace out
// Vivan

image32

Jag längtar till sommaren!!

Just nu är sommaren riktigt efterlängtad! Jag har sista tentan 4 juni och jag bara längtar tills dess. Jag verkligen lider med detta tråkiga som jag läser nu, det är inget för mig. Jag har bestämt mig, ska söka till juridikprogramet och börja där till hösten och affärsjurist är nog det jag ska bli. Behöver ju inte bestämma mig förrän om 3 år men känns bra att veta att det är ungefär det jag vill :)

Borde plugga, har ångest, men orkar helt enkelt inte. Ska börja om en liten stund för jag vet att jag måste och borde skärpa till mig om jag ska klara tentan.

Idag är det exakt 15 veckor, dvs 106 dagar kvar tills vi åker till Tunisien och dess värme, sååå efterlängtat! Fredagen den 20 juni bär det av för två veckors underbar semester, äntligen vila från studerna (förhoppnings vis :P)

Aja nu ska jag studa lite men men ha det göttans

Puss och kram // Vivan

Plugg, Plugg, Plugg

ja det är precis vad min vardag består av just nu. Snart dags för tenta och pluggar jag inte nu så kommer jag inte klara tentan då detta är en stor delkurs på hela 11p (man får 30p per termin) och en massa olika begrepp, uträkningar och annat man måste kunna. Jag har bestämt mig för att slutföra denna terminen så gott jag kan, dvs "med flaggan i topp", för att sedan söka in till juristprogramet. För att komma in krävs det 19,2, eller ja det krävdes så mycket HT 2007, men jag hoppas jag kommer in där med mina betyg, har ju trots allt bättre än 19,2 så det ska ju inte vara några större problem. Om jag kommer in, jag säger om för jag vill inte hoppas för mycket, så ska jag satsa 100% på studierna för att få så bra betyg som möjligt för att vara en av de som har störst chans att bli tilldelad notarietjänster i tingsrätten. Det hade varit sååå häftigt.

Vill bara påpeka en annan sak som då inte rör utbildning, plugg och skola, nämligen vädret. Det är såå konstigt och skiftar från dag till dag och även från timme till timme. Igår på dagen var det strålande sol och slutade i typ snöstorm. Imorse var det riktigt kallt men nu värmer solen, helt underbart. Jag älskar snö men det är mars månad nu och snön hör inte hemma i mars. Det är nu alla blommor ska börja komma fram, alla träd ska få knoppar och solen ska visa sig mer och mer. Hoppas detta var sista snödagen för jag vill ha sommar och värme nu så man kan ta fram sommarkläderna och bara njuta av livet :)

Nu sitter jag i Bennes lägenhet och ska strax börja plugga. Sitter egentligen och väntar på att ben ska komma hem så att jag kan ta bilden och åka hem och verkligen koncentrera mig på plugget för när jag är här och han är här kan jag inte koncentrera mig på plugget för då vill jag bara prata med honom, kramas med honom och bara mysa med honom. Kan man älska någon så mycket att man är villig att ge upp nästan vad som helst för att få vara med denna person. Jag vet att det är du och jag älskaling, now and forever! Du är den rätta för mig, ingen ellr inget ska får komma mellan oss. Vi är gjorda för varandra.

Always and forever

/Vivan

image31

RSS 2.0