Underbara Korsika

Jag trivs mer och mer for var dag som jag spenderar har. Vi har hittat pa allt mojligt har och naturen ar heltr underbar. I tisdags hjalpte jag emmy lite med barnen och sen lag vi vid poolen en liten stund innan vi skulle baka tva tartor till Laras kalas som vi firade igar. Pa kvallen korde vi ner till stan for en lite promenad langs med stranden och for att spana in marknaden. Emmy hittade en klocka som hon ville ha men de som kanner henne val vet om att hon inte vagar pruta pa ordentligt och eftersom fransmannen vagrar prata engelska sa kunde jag inte heller hjalpa henne sa det hela slutade med att hon kopte klockan for 3 euro biligare. Jag kampade med att â henne till att pruta ner det annu mere men hon var nojd :P
Efter marknaden gick vi bort till bathamnen dar alla gigantiska segelbatar och motorbatar stod parkerade. Jag hade aldrig tidigare bevittnat en motorbat med 3 vaningar, jqcuzzi och flatscreens men denna dag fick jag se tre stycken med tre vaningar och resten var gigantiska tva vaningsbatar. Jag far lagga ut bilder pa de sen men de var valdigt fina!

Igar hade vi kalas for Lara da hon bjod in sina kompisar pa poolparty. Emmy och jag passade pa att bada och busa med barnen men samtidigt sitta bredvid i solen och halla kolla pa de. Fram emot kvallen fixade vi till oss for att senare ta oss ner till stan for lite mys pa ett cafe och sedan dans pa det enda discot i stan :) Kul hade vi iaf.


Idag har vi bara solat hela dagen. Forst vid poolen och efter kl 3 akte vi bort till stranden med barnen. Vi har haft en valdigt mysig dag och efter maten blir det roligtvis en promenad vid stranden och lite marknad :)


Det ar vad jag har varit med om hittills, nu ska jag ata .


puss och kram


Finally

Efter ca 16,5h resa var jag idag kl 9.55 framme i Ajaccio pa Korsica. Som ni kanske marker sitter jag vid ett franskt tangentbord och kan darfor inte anvanda mig av vissa bokstaver. Nagot hande igar med internetuppkopplingen till Emmys dator sa det gar inte att ansluta, men ni far helt ankelt noja er med detta :)

Val framme pa den lilla flygplatsen mottes jag av en glad Emmy som skulle skjutsa hem mig till huset, som for ovrigt ligger uppe pa en bergssida med underbar utsikt over havet. Vid huset mottes jag av tva fina hundar (en doberman och en grayhound) och en liten sot ponnyhast. Hasten och hundarna strosar runt i tradgprden da ut och dag in och gottar sig. Vi at en liten snabb frukost tillsammans med barnen Lara och Nico som sedan satte sig for att gora dagens ovningar med Emmy. Var dag ska de gora nagra ovningar i en bok, ova pa pianot i 10 min och en del andra sysslorK Efter att Emmy hjalpt barnen drog vi fram solstolarna till poolen, skar upp farsk vattenmelon och bara njot av livet i nagon timme.

Vid kl5 var det dags for barnen att ova sina sma fardigheter i engelska och efter det drog emmy och jag pa oss gympaskorna for att promenera ner for backen till affaren, tro mig, det var inte latt och varre skulle det bli. Hemvagen bestod av en enda stor uppforsbacke och med solen gassande i huvudet blev det en ganska svettig promenad ma jag saga.

Nu Ar det dags att laga ,iddag och sedan hoppa in i duschen for en uppfriskning. Min forsta dag har har varit handelserik och jag ar sa glad over att vara har och fa umgas med min alskade van.

Det var allt for idag...

Vivan

Korsica

ja snart bär det av till ön Korsica och dess värme. Åker ner på söndag och kommer hem en vecka senare. Ska bli så skönt med lite värme och dö kul att få träfa Emmy igen :) Hon är ju au pair där och det är hos henne jag ska bo. Vi kommer ha så kul ihop.

För övrigt är detta min sista vecka här på Anticimex, för denna sommaren då. Sista dagen är på torsdag coh då ska jag bjuda på kaka. Vet dock inte vad än, är det någon som har något förslag så tveka inte utan skriv till mig så blri jag glad!!!
Min chef åker till Stockholm imorgon och kommer inte träffa mig mer innan jag slutar. Därför kom hon nyss med en liten blomma som tack för denna tid :) så gulligt, tack!
Idag ska jag jobba till kl 18 och sen träna tänkte jag, men vi får se hur det blir. Vill ju umgås med min älskling så mycket det går innan jag åker. Jag vet att det kanske låter fåningt eftersom jag bara ska vara borta en vecka men för mig känns en vecka som en evighet när jag är ifrån honom. Det finns säkert någon där ute som förstår mig och hur jag känner, :)

Nu ska jag återgå till jobbet, trots att ingen ringer just nu!!

puss och kram

Äntligen förlovade

När jag kom hem imorse möttes jag av de glada nyheterna att min äldsta kusin och hans flickvän äntligen förlovat sig :) Det ägde rum på en av Kroatiens underbara öar då de skulle fira min kusins 30 års dag. Jag är så gald för deras skulle och nu ska jag äntligen få gå på ett bröllop som kommer beröra mig djup in i hjärtat. Bröllopet är planerat till sommaren 2009! Alexander (kusinen) och Elisabeth har varit ett par i ca 5 år, lite mer kanske, och är perfekta för varandra. De är båda färdiga tandläkare och har ett underbart liv framför sig.

Jag önskar er all lycka i världen!



ja för sjutton

dagens stora feta PLUS........

Jag är antagen till juristprogrammet i Lund :)
Om 4,5 år är jag jurist

RSS 2.0