Sommarchansen

Detta är en tävling som kvällsposten håller var sommar i Pildammsparken ni Malmö. Alla som vill får gå på audition och de som blir uttagna får sjunga i 3 delfinaler inför jury och publik. Idag var det dags för sista deltävlingen och ingen mindre än min alldeles egna lillebror att uppträda med sigtt band. De var rent ut sagt skit duktiga. Det var jag tydligen inte ensam om att tycka för när kvällen började närma sig sitt slut och finalisterna skulle presenteras visade det sig att de var en av tre deltarager som faktiskt tog sig vidare till finalen nästa vecka.!!! UNDERBART!!! då vet ni vad jag ska göra på onsdag nästa vecka.

Ett stort grattis till min bror och de andra bandmedlemmarna, joakim, paulina och marie. Ni var skitduktiga!!

Nalle Puh...

ja denna lilla gula björn är bara för söt. Under lunchen här på jobb googlede jag runt på internet och fann citat från sötnosen och tänkte att jag skulle citera honom. hehe

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. "
                                Nalle Puh

Tyckte detta var urgulligt. Det fick mig att le. Där fanns massor av andra söta citat med honom men detta var så sött :)
Nu ska jag återgå till alla getingar :P

Anticimex, getingar, sommar

Det märks att sommaren är här på riktigt. Om inte på vädret så märks det deffinitivt på arbetsbördan som ökat markan här på anticimex där jag jobar över sommaren. Vi tar emot över 100 getingordrar per person här på kontoret och vi är ca 10 st tjejer här på kundservice som svarar i telefonerna. Vi får handskas med en mängd olika personligheter allt från supersnälla tanter och gubbar, samt kvinnor och män men också hyper irriterade skåningar från kristianstad och resten av skåne. Jobbigt är det men det är bara till att bita i det sura äpplet, gilla läget och tuta och köra. Alla som ringer är antingen alergiska, har små barn eller har hantverkare hemma. Det är jobbigt för oss för man vet inte om man ska tro på vad de säger. jag vet att det är hemskt att vi inte kan lita på vad våra kunder säger men så är det

jag var i halmstad i helgen med B och blev själv stucken av en förbaskad geting, utan anledning flög den fram till mig och bokstavligt talat högg tag i min arm, Det gjorde så in i bomben ont och är ganska svullet idag. Jag bryr mig inte så mycket längre men fasiken vad det gjorde ont igår :S

Ikväll blir det grillning med tjejerna och massa annat folk, ska bli mysigt. Ska dock träna min otroligt otränade kropp innan och förhoppningsvis hinna njuta i solen lite innan.

Aja nu får jag återgå till jobbet

tjohej

Mamma Mia

Ett idealliv är det liv man lever om man lever i en musikal. Man vaknar upp lycklig var dag, man har inga bekymmer framför sig och man gör precis vad man tycker och tänker. Känslorna visar man genom sång och musik och när den ene sångfågeln efter den andra vidgar sina stämband kan man inte annat än låta leendet sprida sig över läpparna, helt underbart.
I helgen var jag och såg musikalfilmen "Mamma Mia" på bio och den var sååå bra. Varför kan inte jag få leva ett musikalliv? Varför kan inte jag få brista ut i sång var gång jag vill förklara hur jag tycker, tänker och känner. Även om denna livsstil är en utopi och långt ifrån verklig så är det ändå en önskan man har inom sig, livet utan bekymmer.

Imorgon är det fredag och tanken var tt vi skulle se premiären av den nya Batman filmen men vi ska nog åka till Tylösand istället. Med det vädret som man har lovat till helgen ska jag inte göra annat än ligga på stranden och dega hela helgen. Ska bli så skönt. Ska även börja leta billliga bijetter till Korsica, vill ju så gärna hälsa på Emmy där nere men vi får se hur det blir med det!

Tänkte jag skulle rata dagens eller rättare sagt veckans plus och minus...

MINUS: jobb, är så trött på alla getingsaneringa jag bokar var dag, över 100 st per dag

PLUS: Leo och Benjamin, de två männen i mitt liv, älskar er


Idétorka

har så svårt att komma på vad jag ska skriva om här i bloggen, idéerna vill inte komma till mig. Bens familje är här över helgen och vi har hittat på en del skoj. I fredags var vi och bowlade och åt fin mat nere vid Bo01. Vi avslutade kvällen med en promenad bland husen i västra hamnen. Lördag bjöd på shopping för familjen sockander medans jag tog hand om leo därfter bar det av till grannlandet Danmark och tivoli i köpenhamn. Vi trotsade regnet hemma i malmö och åkte över sundet där det faktiskt inte regnade, vilken tur. Idag ska hela familjen komma hem till minfamilj och äta middag.

Om jag skulle sammanfatta min helg så har jag hunnit med en massa skojigheter, men jag är absolut inte utvilad. Det lär bli en tuff vecka på jobbet men vad ska man göra.
Nu ska jag iaf dra på städhandskarna och blåsa mitt rum och hela övervåningen, om det blir tid över sen så ska jag slappa fram tills dess att fam sockander ringer på dörren :)

See you all later...


Smakprov

Som jag nämde i mitt senaste inlägg så har jag och B besökt Tunisien en vända. Här kommer ett litet smakprov av vad vi fick uppleva :) Enjoy!

bild tagen från solstolen på den underbara stranden



B surfar på vågorna ;)



hotellet



sol sol sol



poolen



back to the roman empire :P



mata liten kamelbebis



dags för en rutt på kamelerna ;) Alibaba nr 1...



alibaba nr 2



härlig ridtur i sahara



åkte på jeeprally i öknen och beökte Star Wars byn



hopp


hello

jag vet att jag varit ganska frånvarande ett tag men har ´varken haft lust eller tid att skiva. Ska iaf försöka skriva lite nu.

Har nu varit hemma i en vecka, var på semester i Tunisiens underbara värme i två veckor. Har haft 2 helt fantastiska veckor tillsammans med min älsking med massor av sol och bad. Vi har ävan hunnit med att utforska landet då vi var på en två dagar utflykt som tog oss runt ungefär hela tunisien. Vi besökte en gammal gadiatorarena och fick undersöka den från topp till tå, riktigt häftigt. Sedan bar det av mot södra Tunisien och Sahara där kamelridning i öknen väntade och en övernattning på ett fint hotell. Dag 2 stod ökensafari med jeepar på schemat men först skulle vi beskåda den vackra soluppgången. För stt inte missa den var vi tvungna att stiga upp redan kl 04.00 för att hinna äta frukost. Kl 0.00 steg solen upp och, ja, det var verkligen vackert. Jeep rally i önen är det inte många som får vara med om men shit vad skoj det var. Ben och jag satte oss så klart i den första bilen och herre gud vad han körde. Upp och ner för alla backar och vi bara studsade upp och ner där vi satt bak i bilen. Vi stannade till för en paus i öknen för att beskåda byn där Star Wars spelades in. Där han vi även ta en massa fina  bilder i Saharas sand.
Förutom kameler, gladiatorarenor och öknen fick vi även besöka Tunisiens mest heligaste stad och muslimernas näst heligaste efter Mekka. Hit kan muslimerna vallfärda 5 gånger om de inte har råd att åka till Mekka 1 gång.

Jag har alltid tyckt att fallskärm verkar häftigt och på alla resor jag har varit har det arangerats parachooting på stranden (man blir fastspänd i en fallskärm och dras efter en båt). Detta fick jag äntligen prova på och jag ångrar det inte en sekund.

Nu har jag varit hemma i en vecka och jag saknar värmen då vädret inte varit så fint nu. Jag har jobbat som en galning och umgåtts med vänner var dag. Leo har vuxit och lärt sig massor, riktigt duktig är han. Igår var älskling och jag på bio och såg filmen jag väntat på hur länge som helst, Sex and the city, och jag älskade den. Idag ska vi grilla och bara mysa.

Nu ska jag städa undan i min garderob och sedanbär det av till ben och ribban/Bo01.

vi hörs...

aktivitet

jag har inte varit så aktiv på ett tag, sa skärpa mig. har varit i Tunisien i 2 veckor och även fått hem Leo. Måste dock sova nu då jag börjar jobba tidigt imorgon.

bilder och berättelse från tunisien kommer snart :)

RSS 2.0