Carolina 20

Idag är ingen vanlig dag för idag är det lilla Carolinas födelsedag! Happy birthday darling. Nu är du stor som oss andra och kan hänga på systemet med alla allkisar! Ett stort grattis önskar jag dig all the way from the bottom of my heart!





Mamma

Idag såg jag till mina stora förvåninga att mamma hade skrivit en komentar till mitt senaste inlägg. Vad kul att du tycker om bloggen mammsen, då kanske du kan tipsa mig om vad jag kan skriva om för jag har en grym idétorka.

I eftermiddag sätter jag mig åter igen på bussen som ska ta mig till Götet. Det blir konsert i helgen med inga andra än U2 som ska uppträda på Ullevi på lördag. Kul ska det bli att få uppleva de live. Ska även umgås så mkt jag kan med B som jag inte träffar i veckorna. Det är faktiskt ganska tråkigt att ses så sällan och när jag åker upp eller han ner blir det så kort tid som man ses. Man kommer på fredag kväll och åker hem på söndag kväll. Inte så jätte kul. Men det  blir bättre om några år får jag hoppas.

Igår träffade jag Christina för en fika i solen på lilla torg. Super mysigt och vi hade mycket att prata om, allt från skvaller till jobb och sommarminnen. vI fick även chansen att njuta lite av det fina vädret som man annars inte ser skymten av eller får uppleva när man sitter instängd på ett kontor hela dagarna och blir frisläppt först kl 16 när solen börjar försvinna.

Nu ska jag återgå till jobbet stirra-på-en-skärm-och-vänta-på-samtal-från-kunder. See you all later!




U2

Grattis Mormor

Idag fyller min älskade mormor hela 72 år, önskar henne ett stort grattis. Kommer inte träffa henne förrän tidigast i oktober då hon och morfar kommr hem från Serbien!

Grattis mormor!





Jobb

Igår fick jag lite klagomål av mor min. Hon tycker att jag är allt för dålig på att uppdatera min blogg, vilket jag kan hålla med om faktiskt. Därför tänkte jag försöka ta tag i mig själv och bättra mig. Svårt kommer det bli då jag jobbar så länge om dagarna och är trött när jag kommer hem. Väl hemma måste jag laga min mat för att inte dö av hunger och sen är det oftast träning som gäller eller mina superlånga promenader med Malin, men jag ska försöka bättra mig.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på inkomande samtal, vilka förmådligen kommer vara väldigt få till antalet. Igår ringde det bara 65 samtal och då jobbade jag ändå till kl 18. En vanlig sommardag brukar man få upp mot 150 samtal på en vanlig arbetsdag (kl8-16) men denna sommaren har varit ganska så "samtalsfattig" hittills. Kan det bero på det dåliga vädret?

Anyway, förra helgen var B här och hälsade på mig och min familj. Det var länge sen han var här och enligt honom hade vi hunnit fixa massor i huset. Jag insåg då att det var oerhört länge sedan han faktiskt var hemma hos oss. När han bodde här var vi mestadels i hans lägenhet för att få slappna av lite från omgivningen. Kul att han kommer ner till helgen igen :)
Helgen bestod av film, film och åter film. Det dåliga vädret var en stor bidragande faktor måste jag säga. Fredag såg vi "Yes-man" då mamma och pappa inte hade sett den sen såg vi "Harry Potter och Phenixorden" i lördags med Anders som hade tagit en roadtrip ner till malmö för att hälsa på sina gamla vänner. Söndag såg vi Harry Potter igen fast denna gången på bio, "Halvblodsprinsen". Riktigt, riktigt bra var den och jag kan knappt vänta tills sista filmen i serien kommer.

Till helgen hoppas jag på bättre väder så man kan slappa lite på stranden, har tappat all min färg (plus lite till) sedan resan och vill få tillbaka den. Är likblek ju :( Aja jag får hitta på något fram till skolstarten, vill ju inte komma dit vitare än vad jag var när vi slutade.

Nu ska jag försöka hitta en passande bild som ni kan vila ögonen på, annars kommer ni inte orka läsa detta tråkiga inlägg. hej så länge :)





Kärlek är underbart

Vänskap

Nasse gick fram till Puh
-Puh, viskade han.
-Ja, Nasse?
-Ingenting, sa Nasse och tog Puhs tass. Jag ville bara veta var jag har dig...

Ett bra relation uppstår inte när "det perfekta paret" träffas.
Det uppstår när ett inte fullt så perfekt par lär sig att uppskatta varandras olikheter...



Sjukt sämst!

Jag vet, jag vet, jag vet! Jag är urdålig på att blogga. Jag kan inte riktigt påstå att jag inte har haft något att blogga om utan jag har helt enkelt inte haft tid eller ork. Min dator är på lagning så jag skriver just nu från jobbet. jag kan därför inte lägga upp några bilder från semestern än utan ni får vänta på det. Jag tänkte att jag skriver om den upplevelsen när jag kan belysa det med lite bilder.

Förra veckan åkte jag och B till huvudstaden för att se Britney Spears och tillbringa tre dagar i denna stora stad. Detta var min present från hon när jag fyllde år. Konserten var tppen och jag satt och diggade till alla låtar men det var först då hon drog igång "Hit me baby one more time" som jag skrek av glädje. Det var min absoluta favorit när jag var liten :) Tack älskling för denna upplevelse och tre underbara dagar med dig i el Stockholmo.

Fredag till söndag spenderades Göteborg. Fredagen bjöd på underbart väder så vi tog vårt pick och pack och körde bort till underbara Marstrand (bilder kommer som sagt). Jag njöt som in i bomben  och detta är ett ställe som jag absolut kommer åka till fler gånger. Påminde mig om pippi långstrump med alla dessa gamla stora villor och små kullerstensgator och backar. Mys pys!

Denna veckan innebär jobb jobb jobb. Får hoppas att det fina vädret innfinner sig till helgen då jag år ledig!
Denna veckan börjar jag även dieta. Nu jäklar ska jag bli fit! Har tagit hjälp av en specialist som har skrivit ett kost- och träningsprogram till mig som jag nu ska följa till punkt och pricka, kul ska det bli! Sen ska jag försöka uppfylla en dröm som jag haft länge!

Nu ska jag springa iväg och ta ett glas vatten, tjohej!

Hemma igen

Då var man hemma efter två helt fantastiska veckor i Venezuelas eget paradis, ön Isla de Margarit. Mycket har hänt på dessa veckor men kan tyvärr inte skriva om det nu då jag sitter på jobbet. Tänkte bara meddela att jag är helskinnad och mår bra. Skriver mer ikväll!

:)

RSS 2.0