Frånvaro

Många undrar nog vart jag har tagit vägen när det glappar så i mina uppdateringar här på bloggen. Många gånger har jag bara inte lust att blogga och andra gånger har jag helt enkelt idétorka. Denna gången har jag helt enkelt tagit en paus från allt, inte bara bloggen utan alla andra obligationer som man tar på sig, för att njuta en hel vecka i Tylösand med Benji. Medans han är på sin utbildning (till personlig tränare) tar jag det lugnt, ligger ute i trädgården, lyssnar på fåglarna, läser och bara slappnar av. Denna veckan har varit toppen för mig och jag har hunnit återhämta mig, dock inte så mycket som jag kanske hade behövt, för att kunna börja den stundande terminen på topp. Hösten är alltid den jobbigaste perioden i mitt liv. Vi går från ljusare till mörkare tider och det är så lätt att falla ner i en svacka och bli deprimerad. I år ska jag göra mitt yttersta för att hålla modet uppe för att kuna prestera på topp när det väl gällr. Terminen inehåller en mindre och en stor tenta, skänt med lite delmål så att man inte har allt på en gång som förra terminen. Det kanske blir lite lättare,vem vet.

Då det regnar här för tillfället ska jag äta något sen ska jag lägga mig i soffan och läsa en bok. Jag hoppas jag kommer bli bättre på att uppdatera när skolan drar igång men jag vågar inte lova något! Ha det bra!


Underbart!


Helgen

Helgen har varit toppen med väder som jag väntat länge på. Lördagen spenderade jag bokstavligt talat på Lomma beach med malin och natalie. Vi åkte dit vid kl 11, solade och badade hela dagen. Hur mysigt som helst! Det enda som störde oss var alla miljoner nycelpiggor som hade valt att inardera stranden. De var över allt, på väskor, i sanden, på kroppen, på handduken... you name it! Jag har aldirg förrut haft problme med dessa kryp men detta var sjukt äkligt. Usch! Äckelpigor kallas de från och med nu! Vid kl 16 åkte vi hem till malmö igen för en powernap och för att fräscha upp oss lite för att vid kl19 ta oss tillbaka till lomma beach för party och grillning. Super mysig kväll med vännerna.

Söndagen bjöd inte på lika fint väder men var var det så jag och malin packade cyklarna och åkte bort till Västra hamnen för att ligga och koppla av på gräset. Där var inte alls lika mycket äckelpigor där men massor av strips som kittlades så fort man fick de på kroppen. 3 timmar stod vi ut sen tog i vårt pick och pack och cyklade he. Vi kom inte längre än ca 500m innan jag insåg att jag fått punktering på mitt bakdäck, så det blev till att leda cykeln hem på en "liten" promenad. Denna promenad bidrog till en mycket fin bränna :)

Eftermiddagen och kvällen bjöd på storstädning mm. Jag fick i uppgift att damsuga hela huset, Handla till familje samt stryka min tvätt. Allt detta gjorde jag och var färdig runt kl 19. Härligt med en hel kväll fri från obligationer. Jag slängde mig i soffan och såg några avsnitt av Greek! Underbart

Nu sitter jag på jobbet och sliter häcken av mig. Skriver mellan alla samtal, därav har detta samtal tagit mig ett tag att skriva. Nu ska jag dock återgå så vi hörs.

Over and out...

Värmen kommer, värmen kommer...

Hoppas jag iaf. Även om jag inte kan ligga dagarna i ända på stranden och lapa sol pga jobbet så vill jag ändå ha sol och värme. Man blir på så mycket bättre humör då.
I tisdags efter jobbet blev jag hämtad av hela familjen, konstigt nog. Anledning var att min kära bror hade fått en liten snilleblixt och tyckte att vi skulle åka och köra go-cart vilket vi också gjorde. Super kul men 10 min räckte för mig.

Har nu hållt på med min diet och träning i 2 veckor och har gått ner 2,5 kg på denna tid. Är super nöjd. B sa att det är en perfekt nedgång eftersom om jag hade gått ner mer än 1 kg i veckan så tyder det på att jag inte bara tappar fett utan även muskler, vilket inte är mitt mål med denna diet. Ja vill ju bara bli av med det överflödiga fettet som sitter lite här och där på kroppen.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta lite på TV. Till helgen blir det ev Lomma beachparty och vädret tillåter det, annars får jag väl följa med mamma och pappa till några bekanta. B kommer inte ner i helgen då han ska på en utbildning, tråkigt för mig eftersom vi nte kommer ses på ett bra tag nu, men han har lovat mig en riktig myshelg när han är färdig! Får hoppas att han håller vad han lovar ;-)

nu ska jag jobba vidare, so long!


Tänk om man kunde få ligga i en solstol just nu och njuta av denna Cosmopolitan

Upplevelser på hög nivå

Denna helgen har bjudit på en fantastisk upplevelse. Tanken var att jag skulle vara kvar hemma i Malmö och att Ben skulle komma ner igen för en myshelge med bowling och annat, men i torsdags förra veckan ringde Ben och sa att han fått tag på två toppenbiljetter till U2:s konsert till på lördagen. Jag kunde verkligen inte tacka nej till detta fantastiska erbjudande så jag bokade snabbt en biljett med swebuss och vipps så satt jag där på fredagen och bara längtade efter att få vara framme i härliga Göteborg.
Konserten i sig var helt fantastisk, vilken upplevelse. Förbandet Snow Patrol inledde med bra musik och sedan följde en 2h lång konsert med U2 och alla deras klassiker och ljuseffekter av högsta klass. Det finns näst intill inget som går upp mot Bonos röst, fick rysningar många gånger under konserten! Toppen väder hade vi också och tacka gud för det då jag hörde att de som var på fredagens konsert frös häckarna av sig plus att konserten var några snäpp sämre än vår! Ska försöka lägga upp nån bild ikväll eller något filmklipp så ni kan få se lite av vad jag fått uppleva!

Nu ska jag jobba mina sista 28 min för idag sen ska jag hem och äta mitt 2 mål för dagen samt träna. Där efter bär det av mot Malmö Stadion för att träffa mysiga Bea och titta på sista dagen av friidrotts SM.

Ciao

RSS 2.0