tjola hej tjola hopp

jaha då var det måndag. Har inte gjort mycket i helgen mer än firat pappa och pluggat. Har varit på universitetet idag och jobbat på workshopen. Ska träffa johanna om någon timme och åka tillsammans med henne till jessica och fixa våra naglar. Ska bli skönt att få de fina igen :) Sen blir det väl en massa plugg ikväll, pust, men jag måst5e göra det annars kommer jag inte klara den kommande tentan :S

Nu vill jag ha sommar och tunisien, åker dit i juni och kan bara inte vänta längre :) vill ha värme, sol och bad i massor :) men jag får väl lugna mig och vänta, Tiden går ju trots allt ganska fort :)

Nu sika jag plugga lite, hej så länge

xoxo Vivlund
image12

Grattis Pappa!

Idag fyller min älskade pappa år, hela 48 år , GRATTIS!

dagen började bra, käkade frukost med bennes pappa på Hilton. Underbar frukost fick vi. Matchen igår slutade 8-3 i MIF:s favör och idag åkte de iväg till Örebro för en match på söndag. Själv har man dragit på sig en rejäl förkylning och lär sitta inne hela dagen, förutom då jag ska köra brushan till tävlingen på Atleticum.

Lite senare kommer moster, morbror, faster och farbror för att gratta far min och umgås lite, får väl ta och va lite social då. En ny bil har vi skaffat me, Saab 9.5, very niiiice :)

Nu ska jag spela lite Sims 2, det var ett bra tag sen nu, sen ska jag plugga järnet verkligen.
Hörs igen senare. Hej så länge :)

image11
Snyggaste paret ever. Här är de unga :)

Äntligen Fredag!

Då var det fredag, en dag som man väntat på heeeela veckan. Dagen började underbart med mys med älsklingen. Dock ska jag vara i skolan mellan kl 16-18 men det är bara en föreläsningt sen tar jag direkt tåget hem och bussen till isstadion för hockey. Min älskling spelar ju och då är jag självklart på plats :)
Men innan dess så ska jag först till stan och köpa en mackapär så jag kan träna min mage inför sommaren sen ska jag tillbaka hit och plugga satam lite sen åkan till lund.

Imorgon fyller far min 48 år och släkten kommer hem till oss för att fira. Jag har köpt honom en present som jag tror att han kommer gilla :) Jag ska passa på att plugga så mycket som möjligt i helgen så att jag avdankar det inför veckan som kommer så att jag inte behöver bekymra mig över det så mycket!

Idag kom studiebidraget som är mycket denna månaden plus en liten lön från anticimex från de två dagarna som jag jobbade i december, HÄRLIGT!!

Nu ska jag slänga i mig en macka sen ska vi göra stan :)
Jag återkommer lite senare! Hej så länge...

xoxo Vivan


image10

Hej igen!

Vilken dag det har varit idag! Sååå jobbig, Det har inte hänt mycket men den har varit så utdragen och tråkig. Började skolan kl 12 och hade lektion till kl 14 sen ett långt hål till föreläsningen kl 18. Var hemma hos älskling först kl. 21.10. DRYGT!
Men när jag kom innanför dörren möttes jag av att maten redan stod på bordet. Älskling hade lagat mat
, dukat fint och tänt ljus. Så mysigt och gulligt! ÄLSKAR DIG!!! Nu ska vi mysa med film, the bee movie :)

Tänkte också nämna att jag lkyssnat ganska mycket på rock idag. Har börjat gilla Aerosmiths låtar och harn lyssnat mycket på deras rockbalad "Crying" idag, en av mina favorit låtar. Men jag har också lyssnar på Kiss "heavens on fire" men annars är jag, som alla vanliga dödliga, en allätare dvs gillar nästan all musik :) tihi

Nu är det dags för film, simma nlugnt!

xoxo Vivan


           


Godmorgon

Ja då var det ännu en ny dag att spendera. Sitter i köket och äter müsli med mjölk och dricker ett glas juice samtidigt som jag läser dagens tidning. Den innehåller mycket sport idag vilket jag gillar :)
Snart dags att åka iväg till lund och aggera student, härligt härligt. Ska ha lektion mellan kl. 12-14 sen ett hål på 4 h sen är det på det igen mellan kl. 18-20. Det kommer bli en lååång dag iom dent långa hålet men där har jag en anledning att sätta mig och plugga lite kanske. Ska nog ta och göra det, bör nog komma in i den nya kursen lite och få ett hum om vad det är vi ska läsa liksom ;)

När man vaknar en sån här morgon då det är alldeles grått och trist ute längtar man  bara efter sommaren och värmen som den bär med sig. Vilken tur att jag redan har en resa inplanerad och bokad. 20 juni bär det av till Tunisien med Benjamin, Johanna och Robin. Där ska vi njuta av solen i två hela veckor och göra allt som man inte kan göra hemma :) Något som jag länge velat göra och som jag lovar er alla att jag kommer göra där nere är att rida kameler. De är ju bara sååå coola :) hehe i vilket fall som så längtar jag till denna resa otroligt mycket!

Nä nu har klockan hunnit bli mycket, har en del att fixa innan bussen går.
                    Hej så länge

xoxo Vivan

image3

Godnatt

   Jaha då börjar kvällen sakta men säkert gå mot sitt slut och jag är döds trött. Ska bara borsta mina tänder, byta om och sedan krypa ner i sängen. Innan jag somnar ska jag ringa älskling och säga godnatt och berätta vad jag öskar till middag imorgon, det är han som står för matlagningen imorgon eftersom jag slutar skolan kl 20.

Då får jag säga adjö och godnatt för idag

xoxo Vivan

Välkommen till min nya blogg!

Ja, då har även jag skaffat mig blogg för att skriva om min vardag. Får se om jag lyckas så bra som många andra men jag ska iaf försöka.

Dagen började underbart. Vaknade i famnen på min älskade Benjamin av fåglarnas kvitter och visste direkt att denna dagen skulle bli en bra dag. Fick inte umgås så länge med älsklingen innan det var dags att ge sig iväg till lund och min första föreläsning på nationalekonomin. Intressant ämne det där! kom ut från universitetet och såg till min förskräkelse att det regnade ute, ingen större hitt för en som pendlar och måst springa från buss till tåg till buss. Usch! Men lyckades iaf ta mig tillbaka till Bens lägenhet och slängde mig direkt framför dumburken för att se sista halvleken av handbollsmatchen mellan Sverige-Spanien, riktig rysare blev det då det stod lika i matchens slutsekunder men slutade med svensk vinst. Handboll är nog en an de roligaste sporterna man kan sitta och titta på. Det händer liksom saker hela tiden.

Jaha det var min långa men ändå korta dag. Nu sitter jag här och bara väntar på att något roligt ska inträffa. Ska nog ta och ringa till älskling och se hur han har det :)

hej så länge


image1

RSS 2.0