Patrick Swayze

Många kändisar har på senare tid kolt vippen vilket är väldigt trgiskt. Allas bortgångar berör oss dock inte lika mkt och det kan nog bero på vårt intresse för kändisen och det han/hon har åstadkommit.

Michael Jacksons mycket plötsliga bortgång nu i somras berörde de flesta v oss väldigt djupt. Han var ju popens störst ikon och en person med en sådan särpräglad stil att man bara fasinerades av honom var gång han entrade scenen och drog igång med sina berömda moves. Han var helt enkelt THE KING OF POP och kommer alltid vara ihåkommen för det.

I tisdgs den 15 september nådde en tragiskt nyhet mina öron. Patrick Swayze hade fått ge upp kampen mot sin cancer och finns nu inte lägre vid liv. Detta hemska besked berörde mig verkligen djupt, ända in till hjärtat för att vara mer precis. Många tycker säkert att det är konstigt att just hans död verör mig så pass mycket, de flesta tänker säkert "vad har han gjort som spelar en så stor roll i Matinas liv?"
Patrick Swayze spelar huvudrollen i en av mina absoluta favoritfilmer nämligen "Dirty Dancing". Jag har sett filmen minst 30 gånger och ändå framkallar filmen oerhört starka känslr hos mig var enda gång. När Baby och Jhonny avslutar filmen med den fantastiska dansen till "I've had the time of my life" kan jag inte stoppa tårarna från att rulla ner ängs mina kinder. Hela scenen och den där låten har stor betydelse för mig och mitt liv. Många av mina absolut bästa minnen och upplevelser förknippar jag med låten och var gång jag hör den är det som att uppleva allt det där en gång till!

Även fast Patrick Swayze har fått lämna vår jord kommer jag alltid minnas honom speciellt pga mina hjärteminnen. Han har förgyllt många av mina filmkvällar med sin medverkan i underbara "Dirty Dancing" - Må du vila i frid!









RSS 2.0