Stockholm

Efter en underbar helg i stockholm sitter jag nu på tåget hem till Lund! Vi förlorar matchen men det är inget som stör mig. Vi har utvecklats så otroligt mycket som lag och vår spelförståelse börjar infinna sig. Att vi slutar sist i serien gör inget, vi är ett nytt lag som behöver tid för att utvecklas. Vi är många nya spelare, spelare som har mycket att lära och som blir bättre och bättre varje gång vi spelar match. Vi har många talanger i laget och jag är övertygad om att vi till nästa säsong kommer vara farliga, så pass farliga att vi kanske kan vinna en och annan match! Nästa helg är sista matchen för denna säsongen, därefter är set dags för vår stora 7 manna satsning. Vi slutade på tredje plats i de svenska mästerskapen och nästa sommar vill vi vara bättre. Vi vet att vi kan vinna och dit ska vi sträva! Helgen bjöd inte bara på underbar rugby utan även på party med Lotta och Emmy och grabbarna i exiles herrlag. Vi hade en otroligt rolig kväll i Stockholm med massa dans, skratt och lajbans! Ni är bäst tjejer, detta måste vi göra om snart igen!!

Bättre sent än aldrig...

Ja så lyder det så fantastiska ordspråket som passar som handen i handsken på mitt bloggans. Det var på tok för länge sedan jag skrev här. Jag vet att jag sagt det förut men jag kommer säga det igen och igen och igen tills jag faktiskt blir bättre och denna gången ska jag faktiskt göra ett tappert försök. Har träffat så många nya underbara människor från olika länder och vad är då en blogg om inte ett perfekt redskap för att hålla de uppdaterade på mitt liv och vad som händer där i Sverige. Var ska jag då börja, det var ju så länge sedan jag skrev så jag vet inte vad jag har och vad jag inte har berättat.

I vilket fall som helst så har jag nu nyligen, i augusti för att vara exakt, börjat min master. Jag ska nu i 2 år ägna större delen av min tid åt studier i European Business Law. Då jag älskar affärsjuridik, konkurrensrätt, markandsrätt, imaterialrätt mm så tror jag att detta kommer passa mig hur bra som helsty. Visst allt jag läser är på englska men jag tänker och intalar mig själv att detta kommer ge mig ett försprång i livet då jag förr eller senare ändå kommer praktisera juridik på eneglska. Avtal ska skrivas, förhandlingar ska hållas och allt detta kommer ske på engelska, företagen kommer ju inte allatid från samma land och detta faktum ska ju inte hindra de från att handla med varandra. Free movment of goods (inom EU) finns ju där av en anledning. Anyway, jag tror jag kommer stormtrivas trots allt slit!

En annan sak jag kommer skriva mycket om i bloggen framöver är Rugbyn. Ja, jag har ju börajt sporta igen och då jag aldrig tidigare har egnat mig åt en lagsport tänkte jag att det nog var på tiden. Varför jag valde rugbyn var av en slump. Fick veta att en kompis till mig tränade rugby och jag tänkte, ja det kan ju inte skada att prova en gång. Denna gång räkte för att jag skulle fängslas i denna speciella sport. Jag tror att mycket var det underbara lagets förtjänst, deras fina bemötande och fantastiska lagkänsla! LUGI KÄRLEK <3

Vi har haft många matcher under sommaren och jag har lärt mig massor. Jag är fortfarande ny i svängarna och ganska ringrostig men det börjar ge sig (tror jag). Reglerna börjar komma på plats och börjar känna mig trygg på min possition som fullback! Till helgen blir det ett besök i Stockholm för vår näst sista match för säsongen. Kommer bli grymt kul som vanligt och jag kan knappt bärga mig.

Nä nu får det räcka för idag, ni ska ju orka läsa mina långa inlägg också :)

"Aleep tight and don't let the bed-bugs bite"

Martina



RSS 2.0