Long time, No see

Ja det var ju ett bra tag sedan jag skrev sist men det är så att jag inte kunnat på grund av att min älskade dator är på semester, rättare sagt på lagning. Det hade hänt något med grafikkortet så skärmen hade slutat fungera. Har iaf lyckats få tag på en dator så jag kan skriva lite idag. Det har inte hänt mycket sedan jag skrev utan mitt liv har flytit på som vanligt.

Alla hjärtans dag kom och gick lika snabbt med en mysig middag med älsklingen och en fin klockai present, tack darling! Dagen efter blev det ochså lite mys för då hade jag och älskling vår dag, nämligen 1 år och 5 månader dagen. Mys pys.

Jag har även börjat engagera mig lite i friidrottsklubben genom att skaffa mig en trängingsgrupp med små barn. Har fått en jätte bra rupp men super snälla barn, vilken jag ka leda tillsammans med min bror. Varje fredag befinner vi oss på atleticums banor mellan kl 18 och 19.30. Skoj!

Det börjar närma sig tentadags med stora steg, dock ca 3 veckor kvar men en massa att plugga. Jag längtar tils jag är klar med denna delkursen så jag kan börja om på nytt och få en bättre start för starten jag hade på denna delkursen var inte precis opptimal.

Min vän Sheima har fyllt 20 år och Malin har klarat uppkörningen och är nu stolt bilförare,GRATTIS till er!!!
Idag blr det födelsedagsmiddag/fest för Scheima hemma hos Scheima och malin och jag var på stan och inhandlade hennes present. Blev ett jätte fint armband med matchande örhängen från DIVA, ett armband som jag själv ska köpa på måndag då kontot mår lite bättre.

Har även hunnit göra om mitt rum totalt. På en vecka har jag hunnit, måla om tapetsera en fonhtvägg, köpt nya möbler och ftt iordning allt :) Saknas bara detaljer som smålampor, nån fin vas, tavlor och en spegel sen är mitt rum komplett. Är sååå nöjd!

Idag när jag städade lyssnade jag på en gammal skiva där jag fann en låt som jag gillade mycket som liten, "Graduation".Ni känner säkert till den och kan ni inte komma på vilken jag menar så kan ni tänka tillbaka på filmen "Scary Movie 2" där en av tjejerna sjunger till den i bilen påväg till det där huset där de ska bo.Jag har lyssnat på den massor av gånger men har aldrig tagit mig tiden att lyssna på vad den egentligen handlar om. Det slog mig att de hon sjunger om faktiskt är något som vi alla är med om en gång i vårt liv, nämligen studenten. Lyckans dag så vi är färdiga med en större del av vår utbildning, en dag då vi även "skiljs" från våra nära vänner då vi alla fortsätter åt olika håll, utbildar oss, jobbar eller slappar. Detta kan vaa slutet på en lång vänskap, en sorgens dag, om man inte tar tag i sig själv och sin umgängeskrets och fortsätter att träffas. Det är lätt hänt att man glider isär.

Nä då var det dags för mig att dra mig tillbaka för idag. Ska göra mig iordning inför middagen så att man inte kommer ditoch ser ut som en gud vet vad :)

Ha det bra och glöm inte era vänner, en av de käraste ni har!!

Puss och Kram // Vivan

    • Dagens plus: MALIN NIELSEN, världens sötaste och en underbar vän. Tack för idag!
    • Dagens minus: Pencilin, hatar infektioner och virus av alla dess slag, usch

Sol, plugg, röj och melodifestival

Ja det är i stort sätt vad min dag kommer bestå av. Morgonen började med en lång promenad med mamma, 1h för att vara exakt. Solen sken genom hela promenaden och det bästa av allt var att man faktiskt kunde njuta då det inte blåste alls. Ovanligt för lilla skåne med en blåstfri dag :) Nu har jag ätit lite, läst tidningen och ska strax sätta mig ner för att hårdplugga i några timmar för att sedan få ett kunskapsprov avklarat.

När mamma kommer hem från stan och hon har gjort allt hon behöver göra idag så ska vi tillsammans sätta igång och röja på mitt rum. Jag ska nämligen göra om mitt rum med ny färg på väggarna och nya möbler. Ska bli skoj med lite förnyelse :)

Sedan fram mot kvällen blir det slapp framför TV:n och melodifestival. Ett överskattat program men ändå något man ska se. hehe

Nu kallar böckerna. Ha det bra så länge.

tjingeling / Vivan


Dagens...

ja jag hade tänkt börja med olika "dagens" citat. Med det menar jag att jag ska nämna tex dagens plus och dagens minus. Det kan nog bli sköj tror jag, hehe

SÅ........

    • Dagens plus: det är fredag och jag har världens bästa pojkvän
    • Dagens minus: Jag har massor att plugga, bläää

FREDAG!!

Ja då var det äntligen fredag igen. Jag har haft en bra dag. Föreläsningen i Lund var sådär intressant för mig idag, skrev allt han sa men lyssnade inte så noga, får nog kolla igenom det lite extra idag. Har verkligen börjat fundera på att byta till Juridik för det är ju något jag alltid har velat läsa. Förstår inte varför jag inte valde det från första början. Dumma jag. Jag hade kommit in det vet jag för ajg kollade denna terminens antagningar och snittet låg på 19.24 och jag hade bättre än det ju. Som sagt dumma jag!

När man hör juridik tänker de flesta på advokater och åklagare. Men det är bara en del av vad man kan bli på juridikprogramet. Jag funderade på något i form av affärsjuridik  då man jobbar med företag och så. Låter faktiskt kul :) men men vi får se, ska iaf läsa klart nationalekonomin denna terminen.

Nä nu blir det plugg i någon timme.

Hej så länge

xx
image29



Vårkänslor

Solen strålar även idag och man får verkligen vårkänslor. Underbart är det. Gick hem från 9:ans med älskling och just då blåste det inte alls, mys pys :).

Jag har börjat fundera på vad jag vill bli i framtiden, vad jag vill göra av mitt liv liksom. Ibland älskar jag det jag pluggar nu men vissa dagar kan det vara pest och pina då jag verkligen inte är säker på att jag valt rätt. Jag har alltid velat bli jurist men det känns så jobbigt nu för juridiken är på 4,5 år och nu har jag snart redan läst ett år på min utbildning. Usch jag hatar detta, är så osäker över allt liksom.

Något som jag är 100% säker på är att jag måste sätta mig och plugga nu när jag har chansen, annars kommer jag aldrig lära mig det jag måste tills på lördag, pust! Vill vara färdigutbildad nu... men det är jag snart :P

hej så länge

xoxo Vivan

  


Goodbye Statsvetenskap. Hej Nationalekonomi!

Ja precis som rubriken lyder, hejdå statsvetenskap, hej nationalekonómi. Från och med idag behlver jag aldrig mer bry mig om statsvetenskap A. Fick nämligen resultatet idag på den sista tentan vi gjorde för lite drygt 3 veckor och ja, jag klarade den. Behöver alltså inte oroa mig för någon omtenta i augusti, än så länge. Nu kan jag helt och hållet fokusera mig på nationalekonomin och se till att inte behöva göra några omtentor där. GUD vilken härlig känsla.

Ska hem till älskling och fira ikväll, eller  aa han vet inte om det än. Ska överraska honom om han inte hinner läsa detta inläg innan jag kommer.

Jag vet att Tove hämtade Dolly idag och jag bara längtar tills jag kan skaffa mig min lilla egna vove. Jag är lite avis på dig nu Tove men jag får skylla mig själv :P. Äh min dag den kommer den med så småning om och då ska jag antingen ha en liten Mops eller en Jack Russel Terrier. Jag och Benne var ju sååååå nära att skaffa en lite jack russel i september men vi bestämde oss i sista sekund för att vänta nått år.

Nu ska jag studa lite. puss och hej

xoxo Vivan 

        

Frissan

Idag har man varit på besök hos frissan, deep school of hair. Gjorde nya slingor, blonda, guld och koppar. Är jätte nöjd faktiskt och det kostade endast 300:-. När jag ändå är igång så borde jag fixa mina naglar för det behövs verkligen, får ta och ringa till jessica.

Älskling kommer till mig ikväll och då blir det massa mys och gull, jag tänkte vi skulle kika lite på weekend resor till New York, jag har alltid velat åka dit och om det finns nått billigt så hugger jag direkt. Ja och om det inte blir New York så går det lika bra med London ;) tihi

Nu är det dags för lite plugg, bläää

xoxo Vivan 


image21

En riktigt härlig dag!

Vilken dag det har varit hittills. Sole skiner och alla jag har träffat idag har varit glada :) Dagarna börjar bli längre nu, det märkte jag imorse när jag skulle till skolan. Det började bli ljust redan vid 8 tiden. Härligt, snart är våren här :) Skolan gick bra idag, det jobbiga är bara att jag är så trött nu att jag inte orkar läsa men ska iaf ta tag i det snart!

Har ätit lunch med gullet idag på det vanliga thai stället vid Mac Support typ. Älskar den buffén. Ska träffa honom lite senare igen, min älskade man, men först måste jag ägna mig åt studierna ett tag. Ska nog njuta lite av solens sken sen med en lång promenad :)

Nu börjar det kurra i magen lite, blir nog en morot till mellanmål tror jag :)

Tjingeling

xoxo Vivan

image20

Bio, Bio, Bio...

Ikväll blir det bio med tisse och min älskling. Ska se National Treasure, en film jag velat se länge. Hoppas nu den är bra så att inte kvällen blir förstörd :P

Alltså det verkar som att det är den tid på året nu då förhållanden tar slut. Har två vänner vars förhållanden har tagit slut och man blir riktigt ledsen av sånt. Jag hoppas dock att denna epidemi inte kommer drabba mig för jag har aldrig varit så här kär. Nu tänker säkert folk "a men nu överdriver du allt", men som svar säger jag NEJ det gör jag faktiskt inte. Min lilla Benne får mig att må toppen, Med är jag alltid glad och kan inte vara utan honom :) Love you baby <3

Aha då ska jag åter gå till boken som jag så tvunget måste läsa " Microeconomics and Behavor"...

hej hopp

xoxo Vivan 


   

Allt eller annat...

ja det var ju ett tag sen nu sen jag skrev här. Har haft mycket att göra och lite tid kvar till annat. Studierna tar upp en stor del av min tid och så gör även min älskling. Men trots det försöker jag trycka in lite tid för mina vänner och för lite slapp.

Var dag när jag åker till Lund lyssnar jag på musik på mobilen. Jag fastnar alltid för "Akon - Sorry, blame it on me". Hela låten har liksom ett budskap där han nämner att allt som har hänt, även okmm det inte är hans fel så tar han skulden på sig. Han nämner bland annat flickan som han "av misstag" hade sex med. Han träffade henne på en club för 21+ och trodde naturligt vis att hon var 21 år eller äldre men hon var bara 16 (tror jag) och minderårig. Han ångrar det djupt och sjunger att eftersom han älskar sina fans så vill han ta skullden från henne till sig själv, "even though the blame's on you, I'll take that blame from you, and you can put the blame on me...". Jag gillar hans låtar och speciellt denna :)

Bästa serien, efter Oc och One Tree Hill, visas på TV nu. Har redan sett 13 avsnitt och älskar den. Gossip Girl var namnet och är väldigt lik OC fast den utspelar sig I New York upper East Side :) Underbart serie med massor av skvaller. Vem älskar inte skvaller?!

image13

  


Nu ska jag sätta igång och plugga lite så jag kan se älskling spela sen kl 16. Idag möter de Södertälje och jag önskar de all lycka, Håller alla mina tummar för er!

xoxo Vivan

RSS 2.0