Göteborg

Nu har jag förflyttat mig från Halmstad till Göteborg, min snabba flytt ägde rum igår kväll. Ska spendera dagen här med älskling och hans familj sen tar jag bilen hem till malmö för att klara av ytterliggare en vecka i lund. Nästa helg åker jag tillbaks hit och njuter av livet!

Livet är härligt just nu!!

xoxo

Tenta, Novischfest, Halmstad

I onsdags hade jag min första tenta på min nya utbildning. Det kändes helt ok när man satt där och skrev men jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. Det kan gå hur som helst! Där efter åkte jag hem och tog ett långt bad och verkligen tog hand om mi själv och gud vad det behövdes. Sååå härligt med lite avslappning, rena lugnet innan stormen för vid kl 15 satt jag på bussen igen mot centralstaionen och tåget till lund. Det vankades nämligen Novishfest med dunder och brak. Vi tjejer skulle fixa oss tillsammans och förfesta med cosmopolitan och mousserande vin för att fira att tentan var över.

Vi besökte Malins fina lya och lite lätt berusade tog vi oss runt hörndet hem till Jonas. Runt kl 19 bar det av till AF-borgen där det skulle bjudas på fin middag innan den stora festen ndrog igång, riktigt mysigt var det! Många tal hölls och mycket skålande där till men riktigt skoj var det.

När dansgolvet drog igång var det ingen som riktigt vågade gå in och dansa så jag tog saken i egna händer och drog igång dansen med mina egna moves, yeah!
Det var helt klart en lyckad kväll trots att jag fick åka hem redan kl 1 så det var sista tåget hem (hatar vardagar). Tack för en trevlig kväll kära Novischförmän men framför allt tack älskade vänner för att ni förgyllde kvällen! Ni vet vilka ni är!

Efter festen bar det hem till min baby boy som jag inte träffat på 2 veckor. Sååå härligt att se honom igen. Vi bestämde oss för att åka iväg till Halmstad och besöka underbara Tylösand och ha en mysig helg tillsamman och ja nu är vi här och har tänt brasan i vardagsrummet och ska mysa med en film, godis och coca cola, Me love!!!

Aja jag lovar att jag ska bättra mig lite med bloggandet, men jag vet inte när...

xoxo

2 år

Igår var det faktiskt 2 år sedan jag fann min älskade Benjamin. Tänk att det redan har gått 2 år sedan vi satte klorna i varandra och insåg att vi hörde ihop. Tiden verkligen springer iväg när man har roligt, och roligt är bara en försmak av vad vi har tillsammans. Tiden jag spenderar tillsammans med honom kan inte ersättas av något annat, ingen eller inget får mig att må så bra som han gör. Han finns där för mig no matter what och det är bland annat därför jag älskar honom så mycket som jag gör. Han är mer än bara min pojkvän, han är min själsfrände, min andra hälft och även min allra bästa vän, vännen som jag kan berätta allt för :)

I söndags firade vi vår stora dag med restaurangbesök på  fina elysee här i Malmö där vi åt fondeu. VI hade en underbar dag tillsammans och många fler lär det bli.

Om man då ska gå från det underbara mitt liv till det lite mindre underbara så kan jag nämna att om en vecka så har jag min första juridiktenta och det känns lite konstigt. Jag menar, jag älskar verkligen detta ämne (mer eller mindre) men det är så himla mycket info man ska få in i skallen och alla dessa lagar och paragrafer och alla deras undantag, allt detta snurar bara runt huvudet just nu. Förhoppningsvis ska allt ha fallit på plats efter helgen. Eller ja allt måste ha fallit på plats då!

Nu ska jag upp till skrivbordet och plugga lite sen blir det nog TV för hela slanten :)

puss och kram

Jurist

ja och då var även skolan igång. Hade förrästen en helt fantastisk vecka på Korsica med underbara Emmy! Saknar dig redan men nu är det inte många månader tills du är tillbaka i tradiga, kalla Sverige. Har tagit mångta fina bilder som jag får dela med mig av så fort mitt internet kommer igång på min dator igen.

Som ni alla vet så har universitetsstudierna startat igen för min del och den här gången är jag novisch igen, denna gång på juristprogrammet. Jag kan bara säga en sak, jag längtar INTE tillbaka till min gamla klass. Sammanhållningen i denna stora grupp människor som jag nu hamnat i är helt fantastiskt underbar och jag trivs som fisken i vattnet, dvs prima. Alla, och då menar jag bokstavligt talat alla, umgås med alla. Nollningen har ju dragit igång och jag har haft sååå kul hittills, jagsäger bara FADDERGRUPP 10 ÄGER!!! Vi har fått vara med om värdens fest på Hallands nation, uppdragsdag i lund och fe4st på Öst Göta nation. På lördag har vi vår första sittning, även den på ÖG´s. Det är en temasittning där grupperna ska representera olika livsskeden. Vi ska vara pensionärer vilket ska bli grymt kul!

Förutom sittningen så har vi snart vår första tenta :S. Många av er tänker säkert REDAn men det är pang på rödbetan direkt här på juridicum. 24 september smäller det och sen på kvällen är det den stora Novischsittningen i AF-borgen. Måste hita en fin coctailklänning til denna stora fest.

Aja som sagt tenta snart och måste plugga

see you all later

xoxo

RSS 2.0