MFF-DIF

I måndags fick jag (för en liten stund) vara barn igen för då intog jag min gamla placering i MFF-klacken för att hejja fram malmö till en vinst! Ni anar inte vilka minnen denna kväll väckte, alla ramsor, visor och hela stämningen fick mig på så bra humör. När jag gick på högstadiet var jag ett "riktigt" MFF-fan. Jag gick på nästan alla hemmamatcher tillsammans med en kompis och vi stod i klacken och hoppade till alla visor och viftade med våra halsdukar. Det var tider det!
I måndags var det andra bullar, då var jag där med mina nyfunna vänner från jurren (läs juridicum). Jag måste erkänna att jag faktiskt kände mig gammal när jag stod där bland alla fjortistjejer och pubertetskillar, men vi hade minsann skoj ändå! Synd var det dock om Lotta vars lag (DIF) torskade stort och spelade riktigt dåligt i sina fula gula bortadräkter!! Nästa gång går vi och ser MFF-HIF tjejer och då jäklar ska vi hejja!

När jag pratar med mina vänner som är fotbollsintresserade brukar de fråga mig vilket lag jag håller på i Allsvenskan och jag har förut alltid svarat att jag inte håller på något. Men nu måste jag faktiskt få ändra mitt ställningstagande för jag har insett att ;FF har en plats i m,itt hjärta och att det faktiskt är laget som jag håller på! Förutom det så måste jag faktiskt tillägga (för egen del) att jag njöt av att få höra den riktiga skånskan, härligt!

"Forsta Malmö, Hejja di blåe!!"

Spraytanning

På lördag är det dags för Juridiska Föreningens årliga vårbal och jag ska självklart vara närvarande. Det har ju varit fantastiskt väder ute men jag har tyvärr inte kunnat vara ute och njuta av det pga jobb och plugg och därav har jag inte kunnat få någon bränna till balen. Därför bestämde jag mig för att boka tid på Sugar Skin i Malmö för att spraytanna mig. Jag är så himla nöjd med resultatet. Folk har frågat mig om jag varit utomlands och tycker att jag ser så pigg och fräsch ut. Jag behövde verkligen detta, ett litet lyft i vardagen och kalaset gik loss på enbart 250 kr vilket jag tycker är ett mycket bra pris! Jag kan varmt rekomendera denna salong om ni vill bli lite fräscha och fina inför bröllop, bal eller bara till vardags! Besök deras hemsida vet jag, www.sugarskin.se !

Jag kommer lägga ut bilder från balen senare och då kommer ni få se så fin och fräsch jag är! Tack sugarskin för ett bra jobb och ett jättefint och varmt bemötande. Jag kommer absolut komma tillbaka till er igen :)

Grattis Johanna

Idag fyller en av mina bästa vänner hela 22 år, nu är det bara 8 år kvar till 30 gumman!

ETT STORT GRATTIS TILL DIG PÅ DIN DAG!




Frånvaro

Yes, jag lyser verkligen med min frånvaro. Har det ganska tufft just nu med mycket i skolan och andra känsliga saker som händer i mitt liv att jag helt enkelt inte har någon ork eller lust att skriva några rader här. Tänkte dock passa på att tipsa om min väns nystartade blogg www.liggailund.blogg.se
Hon skriver om lundalivet och massor därtill och hennes inlägg e sådär småroliga, eller jag tycker det iaf! Ta en titt vet jag!

Tänkte också passa på att berätta att jag köpt en lägenhet i Lund och att jag flyttar dit den 2 maj!!! Jippi!!!

RSS 2.0