valpfeber

idag har jag varit och hälsat på Leo för sista gången innan han ska hämtas. Vi har bestämt oss för att vi ska hämta honom redan på torsdag, läääängtar :) han har blivit ganska stor ändå, eller inte jätte stor men han har vuxit en del :) Ska bli så kul att få ta hem honom och göra honom till min egen. Han är väldigt vild så det blir mycket lek för att få honom trött!!

Aja nu ska jag sova, jobb imorgon trots att varken telefoner eller internet fungerar (blixten slog ner i vår byggnad och slog ut allt igår.)

xoxo


Paj i stora lass

igår firade vi  min födelsedag med släkten och mamma hader gjort tre olika matpajer som skulle avnjutas, köttpaj, lök, paprika och ost paj och en paj med skinka och champinjoner. Mycket goda var de. Sen hade hon även gjort en nljuvlig cheesecake med massor av jordgubbar på. Jag, å andra sidan, hade också varit duktig och gjort en mycket god annanas paj. Det var första gången jag gorde den men den blev faktiskt riktigt god :)

Idag har jag hunnit med mycket. Har köpt koppel, halsband och en li8ten leksak till Leo och ska även införskaffa en liten säng och matskålar till honom de närmsta dagsarna då det inte är lång tid kvar innan jag får hem min lilla älskling :) längtae sååå mycket nu! Var även inne på Vero Moda och köpte ett par snygga grön-bl rutiga shorts som jag bara älskar :) Håll utkik för det kan komma en bild med mig och mina shorts efter tunisien. Åker ju på fredag,iiiiih. Ska bli hur kul som helst :)

Nu ska jag titta på Entourage med älskling och äta lite kaka :)

xoxo

long time no see

bloggen har varit nerlagd några dagar så jag har inte kunnat skriva om alla skojigheter som hänt de senaste dagarna.
Har varit på många studenter, flygit och flängt fram och tillbaka, men jag har också hunnit fira min födelsedag med en brakar fest

Brorsan tog studenten i torsdags och visst var det fest för hela slanten. Han var så glad och fick världens bästa studentfest måste jag säga. Jag höll ett systertal och mamma höll ett litet tal innan hoin spelade upp en av hans egna låtar som han gjort. När det var dags för pappa så hade han helt på egen hand skrivit ihop en liten sång som han sjöng och spelade för filip. Mycket vackert.

Lördagen där på, 7 juni, hade jag min fest och det blev riktigt lyckat. Många kom och vi åt, dansade och drack för fulla muggar. Vi hade riktigt riktigt skoj ihop och festa hela natten lång. Jag vill tacka alla min älskade vänner för att ni förgyllde min 20 års dag. Ni är guld världa!

Bilder från studenterna och min fest hinner jag inte lägga in nu men jag lovar, jag ska fixa det så snart jag kan. Måste nämligen kila iväg till stan om en liten stund

I måndags började även sommarjobbet på Anticimex där jag ska tjäna mina guldmynt fram till den 15 augusti. Måste ha pengar när man sedan återupptar studierna i september :)

Nu måste jag kila, ha det så bra

xoxo

Student 2 och Student 3

Igår vardet min gamla skola som hade studentfirande. Jag skulle först skriva tenta i lund och sedan rusa hem för att byta om och besöka Nypa, Johanna och Emmy.Lyckad kväll blev det med en massa dans och lycka :) Jag älskar studenter.

Idag är det dags för min kära lillebror att springa ut från Mediegymnasiet och få uppleva sann lycka! Vi har fixat allt i tältet ochy hyåller på med finslipning av mat och annat. Snart ska vi iväg och tanka bilen och dekorera den sen ska man duscha och bli fin. Sen smäller det :)

Nu måste jag kila

xoxo

Student 1

Första studenten för i år äger rum idag. Mina kusiner, tvillingarna, springer ut idag efter 4 år på gymnasiet (gick ett 4-årigt naturprogram). Ska bli kul med student då alla är lyckliga och det är varm och underbart! Först ska jag iväg och fixa mina naglar, men innan dess ska jag fixa mig, duscha och så, så att jag bara kan kliva i kläderna när jag kommer hem och sminka mig och sedan snabbt sätta mig i bilen med pappa och lillebror. mamma kommer vara hemma hos moster och hjälpa till med maten och ta emot gästerna. Vi åker dit direkt efter utsparken för att hjälpa till vi med.

Imorgon är det tenta och jag hoppas att det ska gå bra. Men men...

Nu ska jag plugga i 30 min till sen är det dags att göra sig iordning..

Ha en trevlig sommardag everybody!

Veckans agenda

Min vecka har sedan länge varit fullproppad med events. Jag har massor att hinna med på mycket knapp tid. Studenterna drar igång denna veckan, jag har min sista tenta, min fest ska hållas och innan allt detta är övr har jag nog hunnit bli både tokig och ihjälstressad på kuppen. Aja det får man leva med då man bara fyller 20 en gång i livet och vännerna och släkten tar bara studenten en gång i livet. Så här ser min vecka ut i detalj:

Måndag: Plugga så mycket jag kan
                 Sola lite i trädgården
                 Fixa naglarna (om jag hinner)

Tisdag: Gå upp mycket tidigt för att hinna plugga
               kl 17, utspark på S:t Petri, kusinerna tar studenten
               Fest hos kusinerna, dock måste jag åka hem tidigt

Onsdag: Upp mycket tidigt igen för att hinna plugga några timmar till
                 kl 14- 19, tenta i lund
                 Direkt efter tentan måste jag rusa hem, byta om, köra till johanna, gratta henne på studenten
                 Vidare till Emmy och gratta henne sedan åka på efterfesten på amiralen med henne och gänget

Torsdag: Inte gå upp tidigt, har inte något att plugga till, HURRA!!
                  Sätta upp tält i trädgården och fixa inför lillebrors student
                  kl 17, utspark på Mediegymnasiet, lillebror tar studenten :)
                  ca kl 18, plocka upp lillebror i den fina bilen och köra honom hem
                  kl 19, gästerna börjar anlända och festen kan dra igång
                  Lite senare bär det av på efterfesten på HIPP

Fredag: börja fixa inför min fest, laga mat och införskaffa dricka
               Åka och hälsa på Leo :)

Lördag: FEST för mig med mina kära vänner, sedan utgång!!

Detta är då min kosrta häktiska vecka, jag kommer garanterat vara helt utslagen på söndag, sista vilodagen innan jobbet på anticimex drar igång :)

Nu ska jag plugga MASSOR (eller försöka iaf)

RSS 2.0