Superwoman

Så här skulle jag kunna gå klädd en vanlig dag, Älskar jeans i kombination med en cool T-shirts och sen ett par färgglada skor och lite accesoarer på det! Hur brukar ni klä er?


superwoman


Dolu§pexet

Yes, imorgon släpps biljetterna till juristernas spex, Juridikungen! Jag tycker att alla ni som är från Malmö/Lund som läser min blogg ska ta er till juridicum i Lund imorgon för att köpa er en biljett för detta kommer bli sååå bra. Danserna är coola, replikerna är sköna och sången är balla! Ni kommer helt enkelt älska det! Det är baserat på historien om Lejonkungen men istället för en fight mellan hyenorna och lejonen blir det mellan juristerna och ekonomerna med "gästspelare" som Torgny Håstad och självaste Anna Anka! Yes, det kommer bli roligt! KÖP, KÖP, KÖP!



Helgen!

Det har verkligen varit en toppen helg hittills. I fredags var det utgång med spexet på Helsingkrona nation. Vi började med förfest på Sparta hemma hos NIksa, eller mellanfest för de som varit på sittningen. Hur kul som helst och vi svängde loss till massa godingar i köket/allrummet. På nationen var det blandat liveband med punk/rock. Det gick hem trots att vi trodde vi skulle få svänga med höfterna till schlager men tydligen var vi dör på fel fredag. Nästa helg är det schalger där och då är vi där igen, räkna med det!

Igår var jag helt utslagen, dödstrött med andra ord. Tog mig dock upp för mitt "första" pass inför vårruset som jag har bestämt mig för att springa tillsammans med några tjejer från klassen. Det var super skönt att få springa av sig segheten och efter 5km löpning tog jag mig hem igen för en slappekväll framför melodifestivalen.

Idag blir det en heldag i Lund. Vi ska repa järnet med spexet och jag hoppas jag kommer hem i någorlunda normal tid så man hinner göra något vettigt (eller nåt). Nu ska jag fixa till mig, vi hörs!

Bloggfest 13 mars

Jag vet inte om jag har nämnt det innan men jag har blivit inbjuden på bloggfest. Det är två tjejer här i Malmö som tyckte att vi bloggare i Malmö också skulle få ha lite glamour så de satte igång med att fixa och doma och nu är vi ca 50 st som den 13 mars ska på bloggfest på Båten i malmö! Det ska bli så roligt och spännande. Jag berättar mer om det när det har varit!



Biljetten som jg hämtade idag samt ett årskort på Café Grue med 10% rabatt på hela sortimentet!


Godnatt

Sista outfitbilden för idag. Ja, jag vet att jag missbrukar prgrammet som jag hittat men det är superroligt. Jag avslutar kvällen med ett het sommartips. Enjoy!

Sommar 2010


Karneveljen - önskar jag kunde se ut så här då!

Jag har ju redan nämt att jag ska jobba på Lundakarnevalen nu till våren och till det så hör en stor fest. Den kommer hålla hus den 6 mars och det kommer vara ca 2000 studenter på denna fest. Det ska bli så fruktansvärt kul men det stora problemet är som vanligt vad man ska ha på sig. Jag satt och klippte och klistrade lite och uppfan denna underbara outfit (som är helt utanför min prislimit). Ibland önskar jag att mina föräldrar var milonärer för då hade outfiten till Karnevelen inte varit något problem!






Karneveljen

Items in this set:
Summer Fern Tie Neck Dress Red, DRESSES AND TUNICS, SFND_Red Fever..., 100 GBP
Christian Louboutin Bianca suede platform pump 3090187 - Designer..., $555
Quilted leather clutch, $770
Square Onyx and Diamond Webbed Ring in 10K White Gold - View All -..., $340
Kate Spade Gumdrop Stud Earrings, $45


Våroutfit



En egenkomponerad vår-outfit, vad tycks??


iJSM Malmö

Denna helgen har junior SM i friidrott hållts på atleticum här i Malmö. Jag hade sedan innan bestämt mig för att inte gå och titta på det, rättare sagt, för snart 3 år sedan när jag bestämde mig för att lägga friidrotten åt sidan sa jag till mig själv att om jag någon gång skulle titta på friidrott så skulle det vara på TV. Anledningen till detta beslut var för att jag visste att om jag skulle ta mig till en arena och sitta där i publiken så skulle jag "skada" mig själv. Jag skulle sakna det så himla mycket. Jag gjorde ju inte ett frivilligt val att sluta utan det var en skada som satte stopp för allt och därför ville jag inte utsätta mig för saknaden. Men igår gjorde jag ett undantag. Jag bestämde mig för att promenera bort till mitt gamla "andra hem", Atleticum, där då junior SM skulle hållas för att hejja fram en av mina bästa vänner till en medalj.

Det var självklart jätte jobbigt att sitta där och se alla gamla rivaler tävla för medaljerna och visst kröp det i benen men jag tog mig dit med inställningen att allt skulle handla om min vän Vuk och inget/ingen annan! Jag skulle lägga all min energi på att stötta honom till hundra procent och lägga alla mina krafter på att hejja (läsa vråla) fram honom till en pallplats, och visst lyckades jag (och de andra som var där för hans skull)! Han gjorde personligt rekorrd flera gånger och slutade tillslut på en andra plats med det nya fina rekordet 7.00m (han tävlade i längdhopp).

Snacka om att vi alla var superglada för hans skull, att han äntligen var tillbaka efter så mycket skadebekymmer! GRATTIS VUK, det här var du verkligen värd!! Nästa helg är det senior SM som gäller och då ska jag sitta här hemma och hålla tummarna för att han kan förbättra sitt resultat ytterliggare några cm så att han kan komma hem med ytterliggaer en medalj!

 


Detta är inte Vuk, utan min vän Sebastian Bayer (europamästare 2009 (Turin) och europarekordhållare)


Lundakarnevalen tjugotio (2010)

Idag var det dags,idag skulle alla studenter i Lund åter igen ställa sig i kö utanför AF-borgen för att få en plats som karnevalist på karnevalen. Lundakarnevalen är, som man kan förstå på namnet, en karneval som är arrangerad av studenter. Det finns plats för 5000 aktiva studenter vilket bara är en bråkdel av de 40000 studenter som finns i Lund. Då kanske ni kan förstå att kön in till uppropet idag var jätte lång. Vi, juridiska föreningen, var påplats redan kl 7 på morgonen trots att portarna inte öppnades förrän kl 12. Vill man ha en plats måste man vara i god tid men trots att vi var där kl 7 så var vi inte först utan där var några tappra själar som hade tagit sig dit ännu tidigare. Efter 5h köande började kön äntlgen röra på sig och vi kom närmre och närmre vårt mål och till sist, närmare bestämt kl 13 var vi äntligen inne i borgen och kunde påbörja vår färd till registreringen!

Det har varit en lång och kall dag men ack så rolig. Vi blev bjudna på broccolisoppa, varmkorv med bröd och gymnastik ala Gerdahallen. Musiken följde oss hela dagen och det blev ett minne som vi alla kommer bära med oss resten av våra liv.

Jag tittade nyss på Sydnytts repportage om karnevalen och jag fick faktiskt vara med på ett litet hörn i en intervju, haha vad är oddsen att de skulle välja mig framför alla andra intervjuer. Kul var det iaf!

Nu ska jag gosa ner migi n varm film och bara mysa för imorgon drar verkligheten igång igen!

Hej så länge! 



300 inlägg

Jag såg nyss att mitt förra inlägg var mitt 300:de inlägg här i bloggen! Gud vad jag har skrivit i mina dar. Tänkte dock börja detta inlägg med att be om ursäkt för min frånvaro åter igen men det har h'änt så mycket i mitt liv att jag varken har haft ork eller inspiration att skriva. Jag kan inte lova att det kommer bli mycket bättre just nu men jag ska göra mitt bästa.

Jag kan börja med att berätta att jag innan jul sökte ett deltidsjobb i receptionen på skolan (juridicum) och några dagar innan tentan fick jag besked att jag hade fått jobbet och att jag ska börja där den 1 april. Kan nui förstå att jag blev glad. Mitt i tentaångesten fick jag ett besked som fick mig på bättre humör. :)

Igår började dansen igen och det drog igång tufft med streetdance! Carola (dansläraren) mesar inte ! Låten var toppen och koreografin blir nog bra! Låten vi dansar till är Alicia keys featuring Beyponce - Put it in a love song vilket är en mycket bra låt. Ikväll blir det återigen dans men denna gången är det stripaerobic som gäller. Det ska bli så kul att prova något nytt!

Imorgon kommer mamma och pappa hem igen från en två veckors semester i paradiset Thailand. De åkte iväg för att fira pappa som fyllde 50 år den 26 januari. Det ska faktiskt bli kul att träffa de igen även om det har varit skönt att vara ensam och kunna bestämma allt sjhälv, när man ska laga mat, när man ska städa, när man ska tvätta etc.

Nej nu ska jag äta en apelsin och sen blir det att bege sig ut i stormen och ta sig bort till dansen!

RSS 2.0