S.A.T.S.

Idag har jag varit och provat aerobicen på S.A.T.S. Mycket bra pass måste jag säga men underbar musik! Väldigt jamaica inspireraat med mambo jasé steg och lite salsa blandat med reageton. I liked it!
Nu tännkte jag berätta om något annat som hände mig när jag kom ut från passet. Röd som en tomat och svettig som en drypande trasa möts jag av ett bekant ansikte. Killen jag möter ber snällt om ursäkt och f¨ågar mig sedan vart gymmet ligger. Jag hajjade till då jag la märket till att han pratade norska och i samma stund som jag tittade på honom såg jag vem det var. Det var hans snea leende som avslöjade honom (förutom norksan då). Det var ingen mindre än Alexander Rybak. Okej jag vet att han bara vann melodifestivalen men jag har aldrig varit så nära en känndis som jag nu var, om man inte räknar när jag jobbade för Lilleman och Nick and the family på malmöfestivelen (de är ju inte internationella kändisar). Jag visade snällt var det låg och han log och lät mig veta att han var väldigt tacksam!

Nu när jag har kommit hem och hunnit fundera lite så kom jag att tänka på att han inte alls såg ut som jag hade föreställt mig. Han var en lång tanig kille som verkade vara en aning osäker, antaqgligen för att han hoppades på att ingen skulle känna igenom honom så att han skulle få köra ett träningspass i fred. Som tur är frågade han rätt tjej då jag inte är något fanatiskt skrikande fan utan lät honom trippa upp för trappan och köra sitt pass.



Äntligen!

Efter ett år av väntan är nu över! Den nya säsongen av min absoluta favoritserie har äntligen släppts på DVD-box och jag ska för allt i världen införskaffa den så fort som möjligt! Jag pratar förstås om One Tree Hill säsong 6. Jag ska snabbt ta en titt på kontot och se hur mycket ekonomin egentligen tillåter och sen ska jag springa ner till Hemmakväll i Limhamn centrum och införskaffa mif boxen. Yey, nu vet jag vad som kommer underhålla mig ett par kvällar framöver!



Gott nytt år - 2010 is here!

Jag tänkte snabbt bara titta in coh önska er alla ett gott nytt år! Mitt nyår firades i Ängelholm med gamla vänner från friidrottsåren, riktigt lyckad kväll. Hinner inte lägga in bilder nu då all fokus ska ligga på plugg idag! Hörs ikväll!

RSS 2.0