Hollywood-sittning ala M & M

Idag är det lördag men det är inte vilken lördag om helst! Det är nämligen så att idag är dagen då min och Malins sittning äger rum. Vi har bokat in oss på Malmö nation för en helkväll med festligheter. Vi har tema på sittningen, såklart. Hollywood med extensiv tolkning dvsman kan komma klädd som allt från en filmstjärna till självaste Oscarsstauetten eller röda mattan. Malin och jag kommer matcha varandra men än ska vi inte avslöj vad det är vi ska vara. Kvällen kommer bli toppen och till alla våra vänner som ska komma vill jag bara säga: Se till att verkligen gå "all-in" med era utklädnader för något fint väntas till de bästa!

Nu ska jag duscha och börja förbereda mig för sen ska jag köra bort till Malin och förbereda de sista detaljerna inför sittningen! Kvällen kommer bli toppen, det vet jag redan! Inget går upp mot en riktig juristfest, den som inte har upplevt det än har inte festat på riktigt!

Ses i dimman!


Förra året på min födelsedagssittning


Entré

Denna helgen firar köpcentret Entr'e ett år, tänk att det redan är ett år sedan som de hade invigning. änns som att de var igår faktiskt! Jag och B tänkte titta förbi och se om de hade några bra erbjudanden och kanske ta en fika. Ikväll är det personalfest som gäller för mig med det nta jobbet. Både jag och Malin är nya i receptionen och jag tror kvällen kommer bli super trevlig! Det är deras årliga cykelfest som går av stapeln vilket innebär att vi ska cykla från ställe till ställe (i Lund) och på varje stopp blir vi bjudna på ågot. Det kommer bli 5 stopp, fördrin, förrätt, huvudrätt, efterrätt och efterfest! Spännande ide på personlfest va!

Imorgon jobbar jag från 08.45-13.00 sen är det mys resten av dagen som gäller!


Så här vill jag gå klädd i sommar!




vår


Visste ni att...

  • Jag avskyr mina händer
  • Jag är rädd för att kräkas
  • Jag älskar leverpastej
  • Jag pendlar varje dag till Lund
  • Jag är beroende av sötsaker
  • Jag gillar inte mörkret
  • Jag enda tjejen i släkten (har bara killkusiner)
  • Jag älskar att dra mig på morgonen 
  • Jag vill skaffa en ny hund
  • Jag älskar barn
  • Jag är en HTDFG - höstterminen direkt från gymnasiet (internt spex-skämt)
  • Jag älskar havet
  • Jag tycker skogen är mysig
  • Jag tror på spöken
  • Jag vaknar aldrig av oskan och blixten på natten
  • Jag är blyg
  • Jag gillar inte att köra bil när det är storm 
  • Jag är väldigt impulsiv
  • Jag tar myskvällar framför fest 
  • Jag ÄLSKAR att dansa
  • Jag sjunger i duschen
  • Jag har elittränat friidrott i 8 år
  • Jag älskar promenader
  • Jag är en kontrollfreak
  • Jag älskar att annordna festligheter
  • Jag gråter till kärleksfilmer och andra sorgliga filmer






Sjuk

Ja jag vet att jag borde ha skrivit massor av inlägg men har inte haft tid eller ork. Förra veckan hade vi föreställningar med spexet hela veckan och det togverkligen all min tid, var hemma först på natten varje dag och då slängde jag mig i säng så fort jag kunde för att jag skulle få några timmars sömn innan det var dags igen!

I hekgen var jag på Malmös första bloggfest. Den var toppen och jag har massor att skriva och vissa allt vi fick i goodiebagen men jag hinner inte nu. Anledningen till att jag inte skrev något direkt efter är för att jag drog på mig en ögoninflamation. Nu är jag frisk och lovar att skriva om festen så fort jag kan

Idag är det bio med malin som står på schemat, ska se Remember me! Sen kommer min älskling över helgen och honom har jag inte träffat på över 1 månad så han ska få all min uppmärksamhet!

Vi hörs!

Fredag åter igen

Veckorna bara rusa iväg, herre gud! Det är redan fredag liksom! Idag har det varit en kort dag i skolan, seminarie i 3h sen hem! Nu har jga ätit och ska börja fixa mig inför kvällen! SKa spexa hela kvällen och sen är det urgång på Helsingkrona med girlsen. Det är sclagerkväll så vi ska svänga loss riktigt ordentligt! Kommer bli hur kul sm helst!

Igår var jag och fixade mina naglar igen, mina fingrar blir så mycket finare när jag har långa fina välvårdade naglar :P körde på rosa glittertippar, mycket fint och naturellt!

Nej nu ska jag lyssna på de nya schlagerlåtarna, svänga loss och sjunga lite i duschen! Måste värma upp stämbanden inför ikväll (de är lite rossliga - BOKSTAVLIGT TALAT!!)

Vår


Idag är det vår, eller ja solen är framme men det är fortfarande kallt. Man blir så himla glad av solen. Jag sitter här framför datorn och låter sole skina på mig genom fönstret och sjunger till musiken som strömmar ur mina högtalare. Jag älskar livet just nu (typ).

Igår tittade jag igenom bilderna från mitt senaste träningsläger i Portugal (2007) och fick världens ångest. Min kropp då var helt perfekt och nu har jag totalt sackat ihop. Igår mådde jag dåligt men idag har jag tagit mig samman och verkligen bestämt mig för att komma tillbaka. Det kommer bli svårt för jag vet hur mycket träning som krävdes då men jag ska kämpa!

Nu ska jag fixa mig och bege mig för att fixa mina naglar och därefter är det spex för hela slaten! Wihooo!










Vårruset

Jepp jag har ju bestämt mig för att springa vårruset tillsammans med några tjejer i klassen. Jag tänkte att om jag skriver ut det här på bloggen så finns det ingen återvändo, då måste jag springa det annars kommer det bara bli pinsamt för mig :P

Från det ena till det andra. Har insett att jag har tt ganska hektiskt liv just nu. Jag har ett schema som heter duga. Hela denna veckan ska vi spex-repa och nästa vecka blir det ännu mer rep för att sedan ha föreställningar onsdag-fredag. Därefter är det fest på fredag efter avslutningsföreställningen och inte nog med det så är det stor fest även på lördag. Då är det den stora Karneveljen som äger rum vilket ska bli super kul!

Efter spexveckan fortsätter arbetet med praktikutskottet och det omöjliga uppdraget att skaffa fram praktikplatser till studenterna på juroistprogrammet och strax efter det så börjar jag jobba i receptionen på Juridicum. det är inte slut än... Den 17 april ska jag jobba som Marchalk på vårbalen och 21-23 maj är det karneval och då ska jag också jobba. Pust säger jag bara men gud så kul allt ska bli!

Nu ska jag äta en apelsin sen blir det sängen för att orka upp imorgon och läsa massor av intressanta rättsfall om missbruk av dominerande ställning på marknaden (konkurrensbegränsning). Wihooo!

Dans, Dans och åter dans

Helt otroligt! Vi började sälja biljetterna till Spexet igår och diag är där inga biljetter kvar, 300 platser försvan som vinden! Hur kul är inte det då! Nu pratas det hej vilt om att vi eventuellt ska ätta in en extra föreställning på fredagen under dagen. Gud så kul och spännande detta är.

Jag är ju dansare i spexet vilket innebär att det blir en hel del dansande för mig nu fram tills den 10. Förutom mina klasser som jag tar på Arnbergs måndag och tisdag så ska jag näst intill dansa med spexet var dag resten av veckan! Så himla skoj! Jag älskar att dansa!

Från en sak till något helt annat, nu ska jag finputtsa mitt CV så jag kan skicka iväg det imorgon till berörda så jag inte blir utan jobb i sommar!

RSS 2.0