Sjukt sämst!

Jag vet, jag vet, jag vet! Jag är urdålig på att blogga. Jag kan inte riktigt påstå att jag inte har haft något att blogga om utan jag har helt enkelt inte haft tid eller ork. Min dator är på lagning så jag skriver just nu från jobbet. jag kan därför inte lägga upp några bilder från semestern än utan ni får vänta på det. Jag tänkte att jag skriver om den upplevelsen när jag kan belysa det med lite bilder.

Förra veckan åkte jag och B till huvudstaden för att se Britney Spears och tillbringa tre dagar i denna stora stad. Detta var min present från hon när jag fyllde år. Konserten var tppen och jag satt och diggade till alla låtar men det var först då hon drog igång "Hit me baby one more time" som jag skrek av glädje. Det var min absoluta favorit när jag var liten :) Tack älskling för denna upplevelse och tre underbara dagar med dig i el Stockholmo.

Fredag till söndag spenderades Göteborg. Fredagen bjöd på underbart väder så vi tog vårt pick och pack och körde bort till underbara Marstrand (bilder kommer som sagt). Jag njöt som in i bomben  och detta är ett ställe som jag absolut kommer åka till fler gånger. Påminde mig om pippi långstrump med alla dessa gamla stora villor och små kullerstensgator och backar. Mys pys!

Denna veckan innebär jobb jobb jobb. Får hoppas att det fina vädret innfinner sig till helgen då jag år ledig!
Denna veckan börjar jag även dieta. Nu jäklar ska jag bli fit! Har tagit hjälp av en specialist som har skrivit ett kost- och träningsprogram till mig som jag nu ska följa till punkt och pricka, kul ska det bli! Sen ska jag försöka uppfylla en dröm som jag haft länge!

Nu ska jag springa iväg och ta ett glas vatten, tjohej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äntligen lite uppdatering! Vad roligt att ni hade det bra i Stockholm. Jag saknar dig! Puss

2009-07-21 @ 21:40:04
URL: http://mealuxx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0